- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Amin çok teşekkür ederim. Milupanın iyi geceler çayını aldık içmedi. Bir kere içti onda da kustu. Rezene ve kimyon denicem bu gün. Siz nasıl içirdiniz. Bide şu an ne kadarlık bebeğiniz.Canım dişlerden dolayı olabilir. Dr a danışarak iyiceceler cayı verebilirsin. Biz öyle yapmıştık.
Bizim de hiçbir sorun çıkmıyordu ama dediğin gibi bazen 12 13 kere kalkıyordu. Dişler çıkınca geçti şükür.
Allah yardımcın olsun canım
Amin dua edin ne olur. Bazı bebişler daha kolay çıkarıyor. İnşallah sizin ki kolay çıkarır.Diş çıkarmak bu kadar zorlu bir süreç mibende benim tosuna hadi oğlum diş ver anneye diye konuşuyorum bilmiyorum tabi başıma gelecekleri kısa sürede düzelir inşallah ... Anne olmak gerçekten çok kutsal ...
Off çok zor. Allah yardımcınız olsun.Canım sabret benimkide öyleydi dişlerden heralde birazda huy dedi doktor şuan 28 aylık ama yine gece ağlıyo bu gece üst komşu bile dedi ne kadar çok ağladı hasta mı diue
Ederim canım ne demek... İnşallah kolay çıkarır ama hiç sanmıyorumAmin dua edin ne olur. Bazı bebişler daha kolay çıkarıyor. İnşallah sizin ki kolay çıkarır.
İnşallah. Sizin bebişin neyi varUykusuzluktan bitap düşmüş bir anne olarak size bir tavsiye veremeyeceğim maalesef
Sizinki geçici bir durumdur inşallah
Sizi okadar iyi anlıyorum kiArkadaşlar merhaba. 13 aylık bir kızım var çok şükür. Kızım kolikti. Şu zamana kadar gece ve gündüz dahil bir türlü uykularımız düzelmedi. Özellikle son 1 aydır çok fenayız. Kafayı yiyecez. Geceleri kaç kere uyanıyor saymıyorum artık. Bu yüzden geçen hafta doktora da götürdük hamdolsun bir sorun yok. Tamam 5. Ve 6. Dişlerini çıkarıyor ama bu kadar olur mu Allah aşkına. Gündezleri neyse de geceleri çok zor. Ne yapacam ben. Sizin de bebişler böylemiydi. Lütfen konum taşınmasın. Cidden kafayı yiyecez. Bir öneri bir akıl verin ne olur. Kandiliniz de mübarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
Emmek için kalkıyor zırt pırt,sayısını bilmiyorum inanın,dokuz aylık kendisi...İnşallah. Sizin bebişin neyi var
Arkadaşlar merhaba. 13 aylık bir kızım var çok şükür. Kızım kolikti. Şu zamana kadar gece ve gündüz dahil bir türlü uykularımız düzelmedi. Özellikle son 1 aydır çok fenayız. Kafayı yiyecez. Geceleri kaç kere uyanıyor saymıyorum artık. Bu yüzden geçen hafta doktora da götürdük hamdolsun bir sorun yok. Tamam 5. Ve 6. Dişlerini çıkarıyor ama bu kadar olur mu Allah aşkına. Gündezleri neyse de geceleri çok zor. Ne yapacam ben. Sizin de bebişler böylemiydi. Lütfen konum taşınmasın. Cidden kafayı yiyecez. Bir öneri bir akıl verin ne olur. Kandiliniz de mübarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
Amiiiinnn Allah'ım bütün annelere sevgi sabır kolaylık versin. Bebişlerede sağlık huzur mutluluk uyku iştah versinSizi okadar iyi anlıyorum ki25 aylık bi oğlum var inanın daha yeni uyumaya başladık çok zor çıktı dişleri azı dişleri 6 ayda çıktı gece sabahlara kadar ayağından indirmiyodum öyle uyuyodu sallamayı bıraktığım an uyanıp ağlıyodu en az 30 defa kalkıyoduk okadar yıpratıcıydı ki ama merak etmeyin geçicek sadece biraz sabır ve zaman...
Ben her bebek uyur oğlum uyumaz derdim benim oğluşum düzeldiyse merak etmeyin kızınızda düzelir :)) annelik zor allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?