Kızım uyumuyor yardım ne olur!!!

Ben emzirmiyorum maalesef. Ama helal olsun size.
Ben iyi geceler çayı falan herşeyi denedim 2 gün sanki uyuyor gibi oluyor 3. Gün yine aynı
Banyo yaptırıp yatırdık faydası olmadı masaj yaptık anlamadı o yaştaki çocuğun zaten gazı falan olmaz
Eğer banyo müsaitse suda oynasın belki yorulur
Onun dışında ilaç falan kullanmadık doktorda zaten müsade etmiyor

Benim oglum da 1 yasina kadar uyku nedir bilmedi artik benim psikolojim ve sagligim bozulmuştu.Aksamlari gece cayi icirmeye başladım gündüzleri uyutmadim sabah erkenden kaldirdim gun içinde uyursa bile uyandırdım ve şükürler olsun 1 hafta sonra duzene girdi kesintisiz uyumaya basladi

Teşekkür ederim. İnternette uyku eğitimi ile ilgili şeyler okumuştum ama pek hayata geçiremedim. Maşallah sizin kuzulara. Siz nasıl başardınız. Diş sıkıntısı olduğu zaman bozuldu mu düzenleri
Diş zamanları biraz fazla uyandı o kadar. Sabırlı ve kararlı olursanız çocuklarınız büyüyene kadar uyku konusunda hep rahat edersiniz. Eşinizle kendinize vakit ayirirsiniz...mutlaka hayata geçirin. Sizin kuzuya da masallah...

Benim küçük kızım da böyle ama senin söylediklerini bi 5 le çarp ondan sonra düşün halimi ..kanamalı çıkıyor dişleri ..Allahtan son iki tane kaldı ..bu süreçte klasik müzik(bati) dinletip uyutmayi deneyebilirsin. .kızımda Çok ise yarıyor ,sakinlesiyor, uyumasına da yardımcı oluyor ..

Benim oğlum da 9 mayısta 3 aylık olacak ama gece en az 5 defa uyanıyor. Bebeğiniz gece emmeden nasıl o kadar uyyor şaşırdım. Maşallah.

Belki acikiyordur geceleri ondan uyaniyordur. Benim oglumda uyanirdi geceleri artik duzeldi 2 yasini gecti ama uyku duzeni gene koru gec yatiyor gec uyaniyor uyandiramiyorum da uykusu agir oluyor

İnanın ben de deneyimsizim ama. Çocuklara verilecek bi bitki bi çay yok mudur sakinleştirecek bi şeyler. Sorup öğrenmekte fayda var. Hafif hafif masaj yapın bi de bence. Allah kolaylık versin

Seni o kadar iyi anliyorumki benimde 7.5 aylik oglum var ve doğduğundan beri gaz sancisi var aslinda tam gaz sancisida degil alttan ustten gazlar cikiyor kakasinida yapiyor ama hazimsizlik var sutu hazmedemiyor bu siralar birde dis eklendi iyice hiysuzlandi biz maalesef esimle nobetlese gece gunduz salliyoruz ki bu sallama uyurkende oluyor biraktigimiz an uyaniyor dr bile goturduk neden diye dr hem bu sıkıntilari soyledi hem kendi huysuzluguda var dedi ikinci cocugum bu ilkide boyledi inan bebisim 7.5 aylik olmasina ragmen ne gezmeye gidebiliyoruz ne eve misafir alabiliyoruz besiginin basucunda fon makinasi var cok huysuzlanincs calustiriyorum uyuyor gece cayini aldim hic ise yaramadi ama napalim Allah hepimize sabir versin gececek insallah

Benim oğlum da 9 mayısta 3 aylık olacak ama gece en az 5 defa uyanıyor. Bebeğiniz gece emmeden nasıl o kadar uyyor şaşırdım. Maşallah.

Aynennn ilk zamanlar 2 saatte 1 uyandirirdim sonradan sonraya bıraktık kilo alımında da bi sıkıntı yok hatta doktor en son fazlası olduğunu söylüyordu 1 kg kadar sizinkine de kocamaaan maşallah..

İnanın ben de deneyimsizim ama. Çocuklara verilecek bi bitki bi çay yok mudur sakinleştirecek bi şeyler. Sorup öğrenmekte fayda var. Hafif hafif masaj yapın bi de bence. Allah kolaylık versin

Rezene çayı diye duymuştum deneyimlemiş birinden ama ben bebeğime vermeye cesaret edemedim kendim içtim. Bu arada kolik olduğu dönem eczaneden bi ilaç almıştım maflor. Onun etkisi var mıdır yok mudur bıkmıyorum ama kolik malik kalmadı hergün 5 damla iciyoduk bizimkinin koligi 8 de başlardı bende sabahtan ya da 4,5 gibi verirdim. 2,3 gün kolik devam sonra maşallah hiç olmadı.

teşekkür ederim cevabın için:) sonunda beni anlayan bi anne var diye sevindim eliyle gösteriyo iki azı dişini anne bu diye orası ağrıyomuş

Aminn inşaallah gececek. Rabbim kalıcı hastalık vermesin. Size de sabır ve kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…