Kızım uyumuyor yardım ne olur!!!

1 damla karanfil yağını 2 damla zeytinyağı ile seyreltip çıkan dişin etine parmağınızla masaj yaparak sürün dişlerini rahatlatır uyku da yapar

İyi akşamlar benim oğlum şu an 4 yaşında.Doğduğu andan 2 yaşına kadar gece 1 saat uyuduğunu bilmedim.saatlerce ağlar kaç kutu gece çayı bitirdik banamisin demedi.neler denedim.yok uyumadi.2 yasina kadar saatlerce aglardi.gunduz zaten uyumadı.anne sütünü bıraktıktan sonra yavaş yavaş düzeldi uykularimiz.simdi uyuyor artık.o dönemler çok zordu birde çalışan anneyim.senin ufakligin huyu öyledir.biraz sabır zamanla duzelecek...

Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Kimyon ve rezeneyi ilk 5 ay verdim bu gün tekrar aldım. Bakalım inşallah faydası olur
Anasonda ekle canım rahatlasın bebiş.fayda eder caninı sıkma.bi de gündüz 2 kez uyuyorsa teke düşür akşama doğru uyutma bi de böyle dens bakalım

Maşallah kızınıza. Evet çalışıyorum ve cidden zor oluyor. İnşallah düzelecek. Sağolun.

Maşallah kızınıza. Evet çalışıyorum ve cidden zor oluyor. İnşallah düzelecek. Sağolun.

Yok şükür 4. Ay da bitmişti kolik. Amin inşallah geçicidir. Maşallah bebişinize.

İnşallah canım yaa Allah yardımcımız olsun kolaylık versin inşallah

Ayy maşallah yaa kuzulara. Bizimkinin odasında pembe gece lambası var. Odası loş yani. 10-11 arası uyuyor genelde. Gündüz de sık beslenmiyor aslında ama sağolun cevap verdiğiniz için

Amin çok teşekkür ederim. Milupanın iyi geceler çayını aldık içmedi. Bir kere içti onda da kustu. Rezene ve kimyon denicem bu gün. Siz nasıl içirdiniz. Bide şu an ne kadarlık bebeğiniz.
Rezene ve kimyon sadece gazı varsa onu alır neden diş sıkıntısı icin onu vereceksiniz bebeğe. Bak canım benim iki oğlum var. Biri 3 e gircek diğeri 1 yaşında. Akşam 8 dediğinde ikiside uyur ve sabah kalkarlar. Bazen ufaklık bir veya iki kere uyanır ama hemen uyur tekrardan. Bunun tek çaresi uyku eğitimi. Bir bebeğe yemek yemesini nasıl öğretiyorsak uyumayi ve uyandıktan sonra tekrar uykuya dalmayi da bizim öğretmemiz gerekiyor. Hem onlar rahat ediyor hemde bizler. Diş sıkıntısını atlatıp hemen uyku eğitimi konularını okumaya başlayın. En inatçı çocuk bile 3 günde öğreniyor. Sabırlı davranırsanız çok rahat edersiniz. Diş için jeller var veya akşam bir çay kaşığı calpol verebilirsin. Ben ikisinide vermedim ama sizinkisinin sıkıntısı çoksa veeebilirsiniz. Tek çözüm bu isterseniz bir değerlendirin.

Teşekkür ederim. İnternette uyku eğitimi ile ilgili şeyler okumuştum ama pek hayata geçiremedim. Maşallah sizin kuzulara. Siz nasıl başardınız. Diş sıkıntısı olduğu zaman bozuldu mu düzenleri

Canım sabret benimkide öyleydi dişlerden heralde birazda huy dedi doktor şuan 28 aylık ama yine gece ağlıyo bu gece üst komşu bile dedi ne kadar çok ağladı hasta mı diue
Benim kızım da 28 aylık güzelim dış çıkarıyor 2 yaş azi dışı var arkada ve o oğlumadada zor çıkmıştı Bizimkide sabaha kadar yatakta uyumuyoruz adeta geziyor sen arka dişlerine Bak çıkıyor mu diye

Benim iki çoçuğumda uyumadan büyüdü ne gece ne gündüz uyumadılar
Böyle konular görünce eskiye dönüyorum Allah'a şükür İyiki büyüdüler perişan etmişlerdi beni
Hiçbir çözüm bulamadık biz uyutmak için arabayla turlardık, çocuk arabasıyla gezerdik, battaniyeye sarar sokaklarda koşardım, emzirirken koşardım, mama sandalyesiyle evin içinde turlardım gündüz böyle
Gece de eline telefon verirdik (gece insanları aramaya başlayınca vazgeçtik) tvde en sevdiği çizgifilmleri oynatırdık, salona tüm oyuncakları döküp ortaya bir örtü serip tabağın içine yiyecek ve su koyar ben kanepede yatardım
Bizim çözüm böyle oldu emzirme olayı bitene kadar tüm yöntemimiz buydu iyiki delirmedim

Ay o dönem öyle yaa..Sanki yeni doğmuş gibi huysuz oluyorlar sürekli uyanıp agliyorlar bende yaşadım ama baya sürüyor sonra kendiliğinden hafifletir.hem dış sıkıntısi hemde büyüme atağı heralde diorum ben

Aksamlari yatmadan bir Kaşık ağrı kesici ver tek çağre oda fayda ederse tabi şimdi .kolik sanciyada gelirsek d.r 6 ay dedi ama ben. 2.5 sene çektim sen gaz ilaca ver bence özellikle ek gıdaya gectigin şu donemlerde özellikle et ve baklagiller akşam yedirtmemeye .çalış kolay gelsin allah sabır versin

Ben emzirmiyorum maalesef. Ama helal olsun size.

Peki çayı nasıl hazırlıyor. Bide saat kaçta veriyor. Yani gündüz mü yoksa uyumadan önce mi
Bak şimdi o bi almanca demleme çay kullanıyordu dedi ki türkçesini araştırdım dedi anason kimyon rezene dedi.bir büyük biberon kadar suya demlemişti hepsini içti bebek öğle yemeğinden sonraydı.13.00 da uyudu 15.30 da kalktı.veee çok sakin huzurlu bi bebekti.hiç gaz sorunu yaşamamışlar

Ben emzirmiyorum maalesef. Ama helal olsun size.
Gece besleniyorsa yine aynı düşüneceksin
İşyerinde uykusuzluktan ağladığımı çok biliyorum
Geçti çok şükür geceleri parkta çocuk sallardık gece dediğim 12-1 falan düşündükçe unuttuğum anıları hatırlıyorum
hakikaten uyumayan çocuk anayı babayı ve aradaki karı koca ilişkisini De yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…