Annem barışmaz sanırım.Kiziniz aradi ve acmadimi?o nasil bi anneanne yahu.ablamla annem kusmustu sirf torununa dayanamiyo diye annem gdip baristi hakli oldugu halde
Zaten başka şehirde. Yazın onun yanına gitmek istiyor.Oyalamak için şehir dışında deyin bence. Küsüz vs. demeyin.
Zaten başka şehirde. Yazın onun yanına gitmek istiyor.
Ben de o yüzden konu açtım.O halde hataya düşüp gideceğiz diye kandırmayın. Paramız, vaktimiz olursa gideceğiz deyin sadece. Başka gezi planları oluşturun. Kafasında kesinlik olmasın. Çocuklar unutmuyor böyle şeyleri malum.
Ben de o yüzden konu açtım.
Nereye kadar oyalayacağım?
Şimdilik yazı beklediği için üstelemiyor. Yaza Allah kerim.Sonuna kadar oyalacaksınız mecburen. Küsüz derseniz psikolojik olarak etkilenir. Gideriz deyip gütmezseniz de size olan güveni sarsılır. Bir yolunu bulup telefonda görüştürün. Özlediği için takmış olmalı.
Haklı olan benim.Haklı ile haksızı doğru şekilde ayırt edip, haklı olanın yanında olmayı başarabilirseniz bence sorun falan kalmaz.
Daha once kaldı mı ki?Kendisi başka şehirde. Kızım yazın onun yanına gitme hayali kuruyor ama mümkün değil
Yaza kadar bu şekilde erteledik.Daha once kaldı mı ki?
Çocuk bu, önüne daha cazip bir seçenek sunarsiniz vazgeçer.
O zamana kadar aranızdaki durum netleşene kadar umut vermeden ikna etmeye devam edeceksiniz.
Anneannen de seni ozlemistir ama çok uzakta olduğu için denk getiremedik.
Yazın belki ailecek denize gidebiliriz. Anneannene gitme fikrini tekrar düşünürüz.
Vs..
Anneniz donus yapmiyorsa yapicak bisey yok kiziniz anlayacak yasa geldiyse uygun bir dille anlatmalisin.Kızlar selam.
Annemle uzun zamandır görüşmüyoruz bazı meselelerden dolayı.
Ne o arıyor ne ben. Arasam da açmaz zaten.
Kızım (6) bu ara anneannesini soruyor. Görüşmek istiyor ama sürekli bahane buluyorum. Çünkü daha önce anneannesini aradı ama açmadı telefonu. Onun yanına gidelim, o gelsin diyor. Sorun şu ki kızıma yalan söylemek istemiyorum, üzülmesini de istemiyorum.
Ne yapayım?
Açıkçası annenizle barışmanız lazım, kavga konunuzu tatlıya bağlayın, zaten anne kız küslüğü çok kötü birşey toruna da yansıyor yazıkUzakta olduğunu biliyor. Yaz tatilinde onun yanına gitmek istiyor.
Bilmiyorum.Açıkçası annenizle barışmanız lazım, kavga konunuzu tatlıya bağlayın, zaten anne kız küslüğü çok kötü birşey toruna da yansıyor yazık
Evet. Mantıklı. Bir süre daha bekleyip ona göre davranacağım.Ben bu tarz konularda çocukların psikolojisi bozulur diye düşünmüyorum.Kendi çocuklarıma da hep bu şekilde davrandım.Sorduklarında aramızda bir sorun olduğunu, ne zaman düzelip düzelmeyeceğini bilmediğimi söylüyorum.Olayı dramatikleştirmeden anlatırsanız anlayabileceğini düşünüyorum açıkçası.Ama sorunun sadece sizinle anneannesi arasında olduğunu kendisiyle hiçbir alakası olmadığını belirtin.
Bi şekilde gidemeyeceğinizi söyleyin. Beklentiye girerse daha çok üzülür.Kendisi başka şehirde. Kızım yazın onun yanına gitme hayali kuruyor ama mümkün değil
Bazıları öyle cidden. Anlamak mümkün değil. Bir sebepten benim annem de küstü. Kendi yaptığı bir durumdan dolayı aslında benim kusmem gerekirken. Neyse hadi beni aramadı sormadı eyvallah ama insan torunlarını da mı sormaz? Bir selam da mı yollamaz eşime de olsa. Bir ay sonunda ben aradım ondan sonra o da aramaya başladı artık. Yuttum napiyim. Halbuki çocukluğumda hep hiyanetsin sen baban gibi diye kizardi bana. Onu en az üzen çocuğu ben olmama rağmen yine yaranamadım. Nereden okudum konuyu yaram desildi. Kardeşlerim de sağolsun beni sıkıştırdı hep ana o ana kızar da bağırır da diye. Biri de çıkıp gurbette yalnız arayiver ne olacak diyemedi. Çok şey yuttum. Ama umursamamayi öğrendim.Kardeşiniz varsa ondan rica edin görüştürsün.
Anneniz whatsapp kullaniyorsa video çekip yollayın, belki geri arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?