kızım ve arkadaşlarıyla sorunları...

gan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
13
0
6
Eskişehir
kızımın 3 kız arkadaşı var ve biz ailecekte çok samımı görüşüyoruz.3 kız oldukları için her görüşmemizde mutlaka biri dışlanıyor.yaptıklarının yanlış olduğunu her defasında söyledik,ayrı ayrı konuştuk,biz ailecek görüştüğümüzde onları getirmedik,babalar ayrı konuştu ve daha neler neler... kızım ne onlarla yapabiliyor ne de onlarsız.bir görüşmede benim kızım dışlanırsa,diger görüşmede bi diğeri dışlanıyor...bana akıl verin ne yapmalıyım.belki konu çok basit gibi görünüyor ama 4 senedir hepsi ayrı ayrı yıprandı ve biz bir çözüm bulamadık.

Kac yasindaki kizlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kuzum hiçç takma
olur olur gider
seneler sonra hatırlayıp gülerler...:2:

bende öyle diyorum ama onlar arkadaşlarım diyor gidincede ağlayıp üzülüyor

Soyle soyliyim size biimde aile dostlarimiz var altli ustlu oturuyoruz senlerdir dedelerimizden beri kusaktan kusaga ayni babalarmiz ayni sinifta okumu benim kardesimle onun kizi anasinifindan beri ayni siniftalar ayni sekilde simdi ikisi on yedi yasinda ustte bi aile komsumuz daha vardi erkek ama o bu komsunun kizini hep dialiyolardi ikisini okuldan almaya bi gittim bigun bunlar sac bas girismis nasil kavga hergun kavga suan dusununun ben buyuyum onlardan birbirmizden ayrilmiyoruz cocukluk onlar gecer ama bizim kavgalar aileleri hic etkilemedi allaha sukur suan gorseniz kardesten oteler gercektende oyle ama :)

çocuklar yüzünden bizim arkadaşlığımızda etkilenecek hiç istemesemde ama kızım çok üzülüyor

çocuklar yüzünden bizim arkadaşlığımızda etkilenecek hiç istemesemde ama kızım çok üzülüyor

Diyorum ya yasi geregi bunu yasiyor biz birmize kucukken anlasamazligimizi kavgalarimizi dislanmamizi anlatip guluyoruz kahkahalara boguluyoruz yasi geregi bunu yasiyicak sonra hep beraber gulcekler bu yasadiklarina

ya tatlım bunu bende söylüyorum.ama daha oraya gitmeden evde sıkıntı başlıyor.ya gıdınce ben dışlanırsam ya beni ayırırlarsa...gitmeyelim annecim diyorum beni onlardan ayırma diyo, tamam gidelim diyorum ya benı ayırırlarsa deyıp gitmeden ağlamaya başlıyo....beni çaresiz bırakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…