Kızım ve bakıcısı

ipek senden gelen yorumları özellikle daha dikkatli okuyorum sanıyorum düşünce tarzın bana daha sıcak ve yakın geliyor . ve evet malesef kızımın yanındada ağlamış ve kızımda çok üzülmüş özür filan da dilemiş .ben asla ayrılmasını istemiycem ancak kararım şu:eğer birdaha bu konularda aşırı gördüğüm alınganlık ve davranışla bana şikayetçi olursa kalması için yada ikna edip gönlünü almak için ısrarcı olmuycam ve sömestr boyuncada bir alternatif oluşturmaya çalışıcam.kızım o akşam niçin o kadar üzdün bak eğer....teyzen giderse belki kötü bir ,nsan gelir dedim oda kafama takılan şu cümleyi söyledi ama anne ........(oğlu) onu çok üzmüş belki ona ağlamıştır.????????? ailesi ile ilgili sorunları kızımlamı paylaşıyor anlayamadım

Teşekkür ederim canım ben de öyleyim sana karşı...
Zor bir karar çocuk olayı.ben bu konuda şizofren olabilirim…
Acitasyon bir yapısı varsa şansı verme derim. Senin kararın ama bazı insanlar vardır yanında rahatlarsın.. hani pamuk nene modunda olur.. her şeyi bilir kendince.. anlatacak bir şeyleri hep vardır. İnsanı rahatlatma bakımından… ama bazıları da vardır tez canlıdır, paniktir, kontrolsüz hareket eder… bu satıya kapıyı açma olayı hiç güzel olmamış. Allah korusun ya daha kötü bir şey olsaydı.. senin kızın büyük bakıcı değişikliğinden çok etkilenmez.. çevrenizde başka biri yok mu? Mesela şubat tatilinde kim bakacak kızına? Kadın tam zamanlı bakacak?
Anlattığın diğer şeyler de dahil ben ışık alamadım bu kadından… çocuk olayı tolere edilecek bir şey değil bence. Vidan yapıyorsan yapma derim.

Bence kapıdan ürün satma diye dolandıran insanlardan bahsedebilirsiniz. Deterjanlar üzerine anket yapıyoruz diyip deterjan koklatma bahanesi ile bayıltılan insanlardan falan bahsedin. Şehir efsanesi mi bilmiyorum ama çok olası şeyler bunlar.

valla 350 çok iyi çocuğunuza iyi davranıyorsa kötü bir huyu yoksa göndermeyin derim ben. bizde kadınız hepimizin saçmasapan alınganlık dönemi oluyor. evet teyze biraz abartmış küçük çocuğa alınarak ama olsun. demekki kendini ezik hissetti yazık.

Çocuk kadından daha çabuk öğrenir ve bir daha da asla unutmaz. İyi öğretilsin de..
İş kadının bunu bilmemesi…hem de yabancı bir evde emanet bir çocukla..
Artık kadın mı çocuğu korur, çocuk mu kadını korur…

haklısın zaten konuyu eşime anlattım telefonda akşam bir kritikini yaparız bu kapı açma olayını o bana göre daha sert bir tutum sergileyecek diye düşünüyorum .eşim öğretmen sömestrda kızıma o bakıcak bakıcı hiç gelmiycek canım :) bende bu sırada yeni bir arayışa girerim .biz şehre yeni geldik(6 ay ) bu nedenle tanıdığımız filanda yoktu internete ilan vererek bakıcı aradım gelenlerin arasındanda bu bayanı gözüm tuttu hani giyim kuşamdır görgü adapdır filantabi bu kriterleri değerlendirebildim referans alabileceğimiz biride yoktu bu nedenle işe başlamadan önce kendisinden rica ettim ailesini ve evini görmek için eşimle bir çay içmeye gelmek istediğimizi saolsun kabuletti ve çokda iyi ağırladı aile düzenleride içimize sindi ve başladık ama bu alınganlık tamda senin dediğin gibi mizaç olarak insanı rahatlatan birini bulmak isterim.iş güç zaten istemiyorum.kızım uyanınca karşılayacak kahvaltısını yedirecek okul saatinde saçını toplayıp okula bırakacak bazı arkadaşlar parayı az bulduğunu söylemiş ama ben kendi çalışma saatim için aldığım saat ücretine baktığımda inanın benim saat ücretimin 3 katını veriyorum

Kesinlikle katılıyorum.Yukarıdada ben sizinle aynı fikirde düşüncelerimi paylaştım. Kızınızı yönlendirmek birazda sizin elinizde.Sonuçta bakıcıda bir insan ve olanları çocukluk diye görürseniz bakıcınız artık kızınıza iyi davranmaz ve evinizi artık benimsemez,bende bunları böyle gördüm böylede bilirim.Bence de bu zamanda 350 tl çoook az bakıcınıza yazık,hem para az hem o kadar laf!!!

ilk mesajları okurken bakıcı kadını anlamaya çalıştım çünkü bir laf çok bilindik hani deriz ya çocuktan al haberi kadın böyle düşünmüştür. kızı okula uğurlayıp o kadar saat boş kalınca o masum basit laf bir anda kafasında büyümüştür bu yüzden alınmıştır bir de hiç alışık olmadığı bir durumsa narindir ağlar ama o kapıda satış olayında biraz tedirgin oldum. zamanında ablamla bende böyle dolandırıldık 10 sene önceydi tabiii .
yine her olayın iyi yanınından düşünmeye çalışarak belki kızı oyalamak için gel bakalım sen çekiver hadi çocuğum moduna girmiş olabilir ama böylede olsa siz daha birbirinizi tam tanımıyosunuz. hadi birisi kapınızı çalıp ben yakın arkadaşıyım diye eve girse dünyanın türlü halleri var bu konuda biraz daha ciddi gerekirse alınsın çokta tın diyorum uyarmanız gerekiyor. kadın tamamiyle haklı demiyorum ama haklı görmek için bakabileceğiniz pencerelerde var diyorum

sizde alınmayın lütfen ama keşke o saatin parasını ödemek yerine imzaladığım bir yer mi var göster bakayım dur polisi arıyorum seni dolandırıcı diyerek korkutsaydınız ya keşke

İlk önce şunu söyliyim kadına çok az para veriyorsunuz.part time parası bile etmez.2. Ciside kızınız çok küçük değil kadına davranışlarında daha dikkatli olmalı bizde kadın alıyoruz küçük yeğenim için 4 yaşında 9 430 çalışıyor 1750 tl alıyor.

Merhaba
Ben kadının davranışlarını biraz cahilce buldum, küçücük çocuğun lafına ağlamalar kızınızla hayatını paylaşmalar satıcıya kapı açmalar.
Altı üstü 4 buçuk saat içerisinde olmaması gereken herşey oluyor gibi.
Kızınızla ne konuşuyor ne yapıyor bihabersiniz. Belki daha önemli şeyler de geçiyordur aralarında ama size yansıtmıyolardır.
Ben bakıcınızı güvenilir bulmadım.
Umarım daha iyisini bulursunuz.

Cocuklar safca akillarina geleni filitre etmeden soylerler. Yetiskin bir bayan alinabilir elbette bu normal, ama sana salya sumuk aglamasi normal deyil. Hatta senin ona cikismasini beklemesi ki sen oyle hissetmissin, bana gore normal deyil ama belki bir eski jenerasyona gore dogal. Sonucta eskiden cocuk yanlis bir sey soylediginde genelde yiyordu patagi diye hatirliyorum, yada azari.

Benim bakicim da bana 1,5 yasindaki kizimi sikayet ederdi. Yok soyle aglamis, yok soyle oynamak istemis filan falan. Acayip sinir olurdum. Hergun aksam yarim saat sikayet dinlemekten. Zaten sonlara dogruda kizim hic gitmek istemedi bakiciya, cok mutsuz oldu. O yuzden pismanim o sikayete basladigi zaman keske baska birini bulup verseymisim diye. Kizin bu teyzeyi sevmezse bence bulabiliyorsan baska birini bulmani tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Sanırım bakıcının özgüven duygusu eksik

350 fena bir rakam deyil gibi sanki. Hangi sehirde olduguna gore deyismiyor mu boyle seyler?

önceki yorumlarda bakıcıya cahil diyenler olmuş ama 350 liraya da aklı başında sezgileri kuvvetli bilgili becerikli biri ne kadar bulunabilir bilmiyorum. Bu özelliklere sahip olsa bu şartlarda çalışacağını sanmıyorum.

oyle, verdigin paraya gore istedigin ozellikleri bulabiliyorsun

genelde böyle durumlarda bak bak çocuğun yanında konuşuyorlarda çocuk ondan öğrenmiş bana söyluyor dıye düşünülür böyle zannetmişte olabılır

genelde böyle durumlarda bak bak çocuğun yanında konuşuyorlarda çocuk ondan öğrenmiş bana söyluyor dıye düşünülür böyle zannetmişte olabılır

Evet arkadasa katılıyorum bende belki bayan öyle düşünmüş olabilir ya da kızınızın size söylemeden kendisi söyleme gereği duymuş olabilir.

350 tl ye bedava çalışıyor bence ortada abartacak bir şey yok belli ki ilk işi belkide o yüzden bu kadar saf ağlıyor ,benimde çalıştığım bir patronum böyle duygusaldı .herşeye ağlar herkesle ilişkisini sorun ederdi çok teselli etmişimdir hayata dair insan olan herkesin duygusal zamanları olabilir,bu kadar acımasız düşünmeyin ,çocuğunuza da bakıcıya dahi dikkatli davranmasını öğretmelisiniz bu terbiye aileye aittir.değiştir değiştir bakıcını 350 tlye daha iyisini bulursun.....

nedenki? sabah erken gelmiyor veya akşam geç çıkmıyor, kızına ödev yaptırmıyor herhangi birşey yaptırmıyor altı üstü 4 buçuk saati beraber geçiriyorlar hepsi bu. ne yemek ne de iş beklentisi var kadından. aslına bakarsanız içeriğini göz önüne aldığınızda bence bu rakam çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…