- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Çok güldüm, çok tatlıymış kızınız. Benimki şu an 9 aylık ve bakalım nasıl bir cimcime olacakBenim ki 10 olacak hala konusuyor 1 saniye sus.
Kizim sessizlige ihtiyacim var diyorum bana biraz musade eder misin?anneciğim kac dakika yeter sana diye zaman tutuyor yeniden basliyor.: )))
O zaman daha çok konuşuyorlar çünkü okulda belli kurallara uyuyorlar belli bir süre sonra konusamadiklari için evde çok konuşuyorlar oglumdan biliyorum yerinde duramiyor4 yasindaki bir cocuk tabiki konusur sarki soyler soru sorar hikaye okur boş konusur bazen tuhaf sesler cikarir...tamam.buraya kadar normal ama benim kizim.bunlarin 3 katini yapiyor..suan saat 01.11 naptimsa uyutamadim okadar konusuyorki isik kapali hikayelrr okudum.ninniler soledim yok sadece konusuuyor ..gunduz de oyle...tv izlerken de konusuyor..resim.cizerkende wc de banyoda bir dk sessiz durup bi oyuna daldigini bilmem.oyuna dalsada mutlaka.kendi kendine vidi vidi konusuyor..hergun basim agriyor sus demeek istemiyorum biraz konusmaya ara verelim diyorum..bazen kendisi rahatsiz oluyor of agzim agridi diyor ..resmen konusmaktan agzi agriyor....ve gorumcemle kaynanamda inanilmaz cok konusur..hatta gorumcemde agzim.agridi ay falan der cok konusmaktan hava yutuyomus sancilaniyomus kenndi dedi gecen doktor ole demis ona...hele kaynanam ..yalan yok.cok kınadim...o konusurken allahim nolur sussun diye dua ettimi bilirim..asla.karsi tarafi dinlemeden konusan insanlar var ya iste öyleler...ve malesefki kizim da onlara cekti...en istemedigim huyu aldi sonunda...kizimin çenesinden kimseyle gorusmek istemiyorum bazen...aileme bile.gitmek istemiyorum..o der az sus o der uyucam sus..kuzeni uyur ..bebek uyudu sus ..nasil.susturayim ki ben bu coccugu..evden biyere gidesim gelmiyor buyuzden..ama bende de kafa kalmadi...4 yasini subatta dolduruyor ve 5 yasa gelmeden devlet anasinifina vermeyi dusuunuyorum..5 yas da da gidicrk.mecburi ..vermesem mi diyorum yada 2 sene ust uste anasinifiina gitse iyi mi olur.kotu mu onu da bilmiyorum..ama belki eneerjisini atar ..belki evde sıkıliyor ceneye vuruuor diyorum...suan uyudu ve evde guzel bo sessizlik.olustu ama azsora uyku da da konusmaya baslicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?