• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım ve Çişi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ailede bobrek problemi olan yok kizlar. Bu sabah yine gittim dr a idrar kulturune bakmak istedi sistit olabilir dedi. Ama yapamadi cisini bir turlu 3 aylik bebek de yanimdaydi o da durmayinca eve geldik yarin yine gidecegiz. Cok tesekkur ederim yorum ve destekleriniz icin.

Psikolojik olmasindan korktum acikcasi onu duzeltmek daha zor. Dr da usutmus de olabilir vs. Dedi. Hayirli haberlerle donmek dilegiyle.

Aynı şey teyzemin kızınada olmuştu psikolojik dediler. Çocuk sürekli cisi var gibi hissediyor ama yapamiyordu

Selam ve sevgilerimle bayanlar bir dert sahibi oldum kafam karisik fikrinize ihtiyacim var.

Kızım 5 yasinda iki gundur cok sık tuvalete gidiyor. Anne cisim var gibi ama yapamiyorum diyor. Arada yaniyor dedi. Ben de sistit olmasindan suphelenip bol bol su icirdim. Yaz okuluna gidiyor. Tuvalet temizligini tam yapamiyor diye her aksam ozel bolgesini de yikayip yatiririm. Bile bile bir hataya dustum. Bebek sabunuyla ozel bolgesini yikadim. Bu geldi aklima halilari yikamaya gonderdim yere basti 4_5 gun. Ayagini mi usuttu dedim.

Pazartesi dr a gidecektim ama dayanamayip acile gittim yine yaniyor deyince .
Cok degilmis ama yanmasi az diyor. İdrar tahlili normal dedi dr 1-2 lokosit var. Devam ederse cocuk poliklinigine gidin bol bol su icsin dedi.

Sasirdim psikolojik mi acaba? deyince dr kardesi oldu mu dedi. Evet 3 ayi geckin kardesi var ama bir kiskanclik tuhaflik sezmedim.

Bizim bu sistitimsi dert psikolojik olabilir mi isin icinden cikamadim. Ne diyorsunuz sizler?
Sistite benziyor. Limonlu su içir. İlerlemeden atlatır. Çok zor bisey. Şikayetleri artarsa başka doktora gidin. Bi iğne yapıyorlar 10 dakika icinde geciyor. Kiziniz kucuk onun icin bahsettigim igne uygun mu bilmiyorum..

Gecti tabiki.ama ilaç kullandılar galiba. Bi de o çocugun bir ara cinsel organı kasiniyodu sürekli. Doktor kiz cocuklarda ilgisiz babadan oluyor demişti. Teyzemin kocasi cocuklarla hiç ilgilenmiyordu gercekten. Böyle şeyler psikolojik, kardes kıskançlıgindan falan olabilir. Çok endişelenmeyin, Allah'a sukur cok büyük bir şey degil, geçer elbet.

Çocuk idrarda yanmayı nereden bilecek ya, çok çişim var der durur ben bir alaka göremedim kardeş kıskançlığı ile.
Biran önce çocuk doktoruna götürün yazık yani hastalık belirtileri vermiş çocuk

Çocuk idrarda yanmayı nereden bilecek ya, çok çişim var der durur ben bir alaka göremedim kardeş kıskançlığı ile.

Goturdum tatlim ya da idrar kulturu icin cis yapamadi bebekle bekleyemedim yarin sabah ilk cisi goturecegim tahlile.

Goturdum tatlim ya da idrar kulturu icin cis yapamadi bebekle bekleyemedim yarin sabah ilk cisi goturecegim tahlile.[/QUOTE

Sen oyle deyince yanma konusuda acaba ben mi sordum diye dusundum yaniyor mu kizim diye de. Cocuk gidiyor wc ya az az yapiyor kesik kesik hic yapmiyor degil ya da tutuyor da degil. Yani sadece enfeksiyondur insallah ya. Kafamda delii senaryolar:KK53:

Sen oyle deyince yanma konusuda acaba ben mi sordum diye dusundum yaniyor mu kizim diye de. Cocuk gidiyor wc ya az az yapiyor kesik kesik hic yapmiyor degil ya da tutuyor da degil. Yani sadece enfeksiyondur insallah ya. Kafamda delii senaryolar:KK53:

Kısık kısık çiş yapmak yanma falan bunlar normal değil bence

İlginize yeniden tesekkur ederim. Bugun gittik dr a. Cok sukur yapabildi cisini. Dr bactrim ve piyeloseptly ilaclarini verdi vajinal bolgede iltihap ve kizariklik da gozle goruluyor.
Bu derdin de cozumu budur insallah. Saglicakla hanimlar.

Back
X