Kızım ve davranışları

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Herkese iyi haftalar size danışmak istediğim birsey var sorun kizimin herkesi herseyi öpmesi bunu kizimi ben ogretttim beni opmesi yada babasını opsun diye ama simdi kizim herseyi öpüyor aynayi aliyor kendisini öpüyor gecen kapida golgesini gördü onu öpüyor yada bir şey yaptirmak isteyince beni bacagimdan kolumdan öpüyor acaba sizin cocugunuzda da varmu diye merak ettim
Ikinci sorum benim ailem oyle vıcık vıcık sevmedi kimseyi yani kimseden gormedigim icin bana tuhaf geliyor esimin ailesi kaynim eltimin,kizimi sevmesi degisik geliyor ışte orasindan burasindan gidiklamalar yada kizim agladigi zaman kucagina alip hoplatiyor kaynim ya cok yalnis anliyorum neden bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum eltimin mesela kizimin göğsüne ellemesi en nefret ettiğim sey mesela esim kizimin boynundan öpüyor ben opme diyorum sonucta kizimin ozel yeri diye düşünüyorum acaba cok mu yalnis düşünüyorum ne olur bi akil verin kizim bu arada 1 bucuk yasinda

Aslında hem haklısın hemde biraz korumacısın her anne gibi babasının öpmesi normal kabul edilebilir ki bebek henüz.çok küçük ama diğer yakınlarına gösterdiğin tavrı bnde doğru bulıyorum öpme konusuna gelince şimdiden düseltmelisin bu hareketi istediği bişeyi yaptrmak için öpücüğü kullanabılıır etrafındakılerde hadi bi öpte yapayım diolarsa onlarıda uyarmalısın

bana yanlış gelmedi bilmem belki ben de kızımın aklına hayaline gelebilecek her yerini öptüğüm için yadırgamıyorum kızım da ilk öpmeyi öğrendiğinde gidip bebeğini bile öpmüşlüğü vardır ama o onun öpücük olduğunu bilmiyor ki beni taklit ediyor aklınca sıpa :)

Evet oyle yapiyorlar opde yapalim diye off ya nasil duzeltecem bilmiyorum mesela ben hic kizimin dudagindan opmem ama eltim falan öpüyor ya ne yapacam bilmiyorum nasil duzeltecem bu huyunu

Herşeyi öpmesi evet işkillendirir ama babası boynundan öpünce niye rahatsız oluyosun ki
Her yeri herkesi değil sadece sizi ve tanıdığı kişileri öpmesini öğretmeniz lazım onun dışında garip gelen bişey yok gibi

Ben oyle degilim mesela dudagindan öpen oluyor ama hiç opmem kızımı

Bi baba kızını boynundan öpmeyecek de neresinden öpecek çok yanlış düşünceler bunlar amcasının da yegenini kucağına alıp sevmesinden doğal bişey olamaz. Daha bebek o. Ama eltinizin göğsünü ellemesini anlayamadım.
Öpme olayina gelince çocuklar aynaları öper çok gördüm bunu. Ama duvarı masayı falan öpüyorsa anlatmaya çalış. Mikrop kapar mazallah

kızınız kaç yaşında.
herşeyi öpmesine ona göre yorum yazıcam.

diğer konu ise, kuruntularınızda haklı mısınız bilemem de. Ben de vıcık vıcık sevenleri sevmem. Doğru da bulmam. Yaş önemli değil.

Benım oğlumda 1,5 yasında veaynı sekılde bızı opuyor teyzesını dedesını sevdıgı herkezı opuyor annem Kuranı Kerım opturmus ondan berı buldugu her kıtabı opuyor bıyerı acırsa kosa kosa gelıp acıyan yerını opturuyor ve ben bu durumdan cok memnunum gecen sabah uyanıp operek benı uyandırdı hata dunyalar benım oldu o anda.esınız boyundan opuyorsa ne olmus yanı bacaklarını kollarını bız heryerını opuyoruz ayaklarını...
baskalarıda sevdıklerı ıcın oynatıyordur tabıkı yanı cocugunuzu sevmeseler dokunmasalar dahamı ıyı anlamadımkı amcası tabıkı hoplatıcak oynıcak bence yanlıs dusunuyorsunuz ve tabıkı dudagından opmesı varsa o baska o tabıkı cok cok cok yanlıs

Yani kaç yaşında ufaklık bilmiyorum ama benim oğlum da beni çok öper. Pek benim dışımda kimseye böyle yapmaz ama yine de sen anne olarak çocuğuna nasıl davranılması gerektiğini bilirsin. Bilirsin de bence çok kasma. Bu seferde herşeyden korkan bi çocuk olur. Evet kadın olsun erkek olsun kimsenin çocuğun göğsüne dokunması hoş değil ama ağladığı zaman amcasının onu oynatması da yadirganacak bişi değil gibi... Sen uzaktan yine takip etsende bunu çocuğa da akrabalarına da belli etme.

Geçenlerde bi konu vardı ben çocuğuma ne yaptım böyle diye. Arkadaş sürekli çocuğa oraya gitme kacirirlar bununla konuşma seni benden alirlar şöyle zarar verirler böyle zarar verirler dedikce çocuk annesine bağımli olmuş ve artık iki dk bile yalnız kalamıyor diye üzülüyodu.

Yuhh benim yavrumu eltim olsun başkası olsun kimse dudagindan öpemez. Tavrını net bi şekilde koy. İzin vermiyorum yanagindan öpebilirsiniz sadece de

Mesela büyümüş mu falan diyor eltim oyle elliyor göğsüne iste ben oyle sevemedigim icin yani ben içimden seviyorum galiba mesela hic kizimin dudagindan falan opemem

Dudaktanmi opuyo akrabalariniz kizinizi iyyy.kusura bakmayın ama bence iğrenç bebek mikrop kapar.ama babasinin boynunu opmesi amcasinin kucahina alması çok normal.ama dudaktan open akrabalarla konuşun opmesinler.
Bide öpücük karşılığında iş yapmayi da kessinler

Mesela büyümüş mu falan diyor eltim oyle elliyor göğsüne iste ben oyle sevemedigim icin yani ben içimden seviyorum galiba mesela hic kizimin dudagindan falan opemem

Büyümüş mü diye göğüslerini mi elliyor kızının o nası hastalıklı bi eltiymiş. Ne diyeceğimi şaşırdım

1 bucuk yasinda

Dudaktan mikrop bile bulaşır
Eltin de abartmış, o an deseydin keşke
Ama babasının boynundan öpmesine ben takılmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…