- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Aslında hem haklısın hemde biraz korumacısın her anne gibi babasının öpmesi normal kabul edilebilir ki bebek henüz.çok küçük ama diğer yakınlarına gösterdiğin tavrı bnde doğru bulıyorum öpme konusuna gelince şimdiden düseltmelisin bu hareketi istediği bişeyi yaptrmak için öpücüğü kullanabılıır etrafındakılerde hadi bi öpte yapayım diolarsa onlarıda uyarmalısınHerkese iyi haftalar size danışmak istediğim birsey var sorun kizimin herkesi herseyi öpmesi bunu kizimi ben ogretttim beni opmesi yada babasını opsun diye ama simdi kizim herseyi öpüyor aynayi aliyor kendisini öpüyor gecen kapida golgesini gördü onu öpüyor yada bir şey yaptirmak isteyince beni bacagimdan kolumdan öpüyor acaba sizin cocugunuzda da varmu diye merak ettim
Ikinci sorum benim ailem oyle vıcık vıcık sevmedi kimseyi yani kimseden gormedigim icin bana tuhaf geliyor esimin ailesi kaynim eltimin,kizimi sevmesi degisik geliyor ışte orasindan burasindan gidiklamalar yada kizim agladigi zaman kucagina alip hoplatiyor kaynim ya cok yalnis anliyorum neden bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum eltimin mesela kizimin göğsüne ellemesi en nefret ettiğim sey mesela esim kizimin boynundan öpüyor ben opme diyorum sonucta kizimin ozel yeri diye düşünüyorum acaba cok mu yalnis düşünüyorum ne olur bi akil verin kizim bu arada 1 bucuk yasinda
bana yanlış gelmedi bilmem belki ben de kızımın aklına hayaline gelebilecek her yerini öptüğüm için yadırgamıyorum kızım da ilk öpmeyi öğrendiğinde gidip bebeğini bile öpmüşlüğü vardır ama o onun öpücük olduğunu bilmiyor ki beni taklit ediyor aklınca sıpa :)Herkese iyi haftalar size danışmak istediğim birsey var sorun kizimin herkesi herseyi öpmesi bunu kizimi ben ogretttim beni opmesi yada babasını opsun diye ama simdi kizim herseyi öpüyor aynayi aliyor kendisini öpüyor gecen kapida golgesini gördü onu öpüyor yada bir şey yaptirmak isteyince beni bacagimdan kolumdan öpüyor acaba sizin cocugunuzda da varmu diye merak ettim
Ikinci sorum benim ailem oyle vıcık vıcık sevmedi kimseyi yani kimseden gormedigim icin bana tuhaf geliyor esimin ailesi kaynim eltimin,kizimi sevmesi degisik geliyor ışte orasindan burasindan gidiklamalar yada kizim agladigi zaman kucagina alip hoplatiyor kaynim ya cok yalnis anliyorum neden bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum eltimin mesela kizimin göğsüne ellemesi en nefret ettiğim sey mesela esim kizimin boynundan öpüyor ben opme diyorum sonucta kizimin ozel yeri diye düşünüyorum acaba cok mu yalnis düşünüyorum ne olur bi akil verin kizim bu arada 1 bucuk yasinda
Evet oyle yapiyorlar opde yapalim diye off ya nasil duzeltecem bilmiyorum mesela ben hic kizimin dudagindan opmem ama eltim falan öpüyor ya ne yapacam bilmiyorum nasil duzeltecem bu huyunuAslında hem haklısın hemde biraz korumacısın her anne gibi babasının öpmesi normal kabul edilebilir ki bebek henüz.çok küçük ama diğer yakınlarına gösterdiğin tavrı bnde doğru bulıyorum öpme konusuna gelince şimdiden düseltmelisin bu hareketi istediği bişeyi yaptrmak için öpücüğü kullanabılıır etrafındakılerde hadi bi öpte yapayım diolarsa onlarıda uyarmalısın
Ben oyle degilim mesela dudagindan öpen oluyor ama hiç opmem kızımıbana yanlış gelmedi bilmem belki ben de kızımın aklına hayaline gelebilecek her yerini öptüğüm için yadırgamıyorum kızım da ilk öpmeyi öğrendiğinde gidip bebeğini bile öpmüşlüğü vardır ama o onun öpücük olduğunu bilmiyor ki beni taklit ediyor aklınca sıpa :)
ya bak dudaktan öpülmesi yanlış o konuda haklısınBen oyle degilim mesela dudagindan öpen oluyor ama hiç opmem kızımı
Mesela büyümüş mu falan diyor eltim oyle elliyor göğsüne iste ben oyle sevemedigim icin yani ben içimden seviyorum galiba mesela hic kizimin dudagindan falan opememBi baba kızını boynundan öpmeyecek de neresinden öpecekçok yanlış düşünceler bunlar amcasının da yegenini kucağına alıp sevmesinden doğal bişey olamaz. Daha bebek o. Ama eltinizin göğsünü ellemesini anlayamadım.
Öpme olayina gelince çocuklar aynaları öper çok gördüm bunu. Ama duvarı masayı falan öpüyorsa anlatmaya çalış. Mikrop kapar mazallah
Mesela büyümüş mu falan diyor eltim oyle elliyor göğsüne iste ben oyle sevemedigim icin yani ben içimden seviyorum galiba mesela hic kizimin dudagindan falan opemem
Oper gorse bi tamam tutamazsin kizimiÇok tatlı ya beni de öpebilir mi?
1 bucuk yasindakızınız kaç yaşında.
herşeyi öpmesine ona göre yorum yazıcam.
diğer konu ise, kuruntularınızda haklı mısınız bilemem de. Ben de vıcık vıcık sevenleri sevmem. Doğru da bulmam. Yaş önemli değil.
1 bucuk yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?