Kızım ve davranışları

Anne, baba bile olsa dudaktan öpmeler bana hep anlamsız gelmiştir.

Bunun dışında babanın kızını boynundan öpmesi gayet doğal.
Kızın da aynayı, kendini öpmesi normal ama her şeyi her yeri öpmesine gerek yok.
Bu konuda titiz olması gerektiğini, öpücüğün özel bir şey olduğunu ve çok özel insanlara
verilmesi gerektiğini anlatın.

Ne çok öpme dedim be kafam karıştı :)

Ya bir babanın kızını boynundan öpmesini yanlış anlayacak kadar kirli bir zihniyetiniz yoktur umarım. Orası özel bölge mi? Benim annem babam hala öper boynumdan, ne var ki bunda? O sadece sizin çocuğunuz değil, eşinizin de çocuğu. Tabii ki öpecek, adama ''Öpme, etme, dokunma'' diyemezsiniz. Ayrıca amcasının kucağına almasında ne var? Tamam göğüslere dokunup dudaktan öpmek yanlış, o zaman eltinize söylersiniz rahatsız olduğunuzu. Ama bu kadar abartmayın.

Ben esimin opmesini yalnis anlamiyorum tabiki ben sadece kizimi etkiler mi ilerki yaşta diye düşünüyorum ve ilk defa sizin gibi yorum yapan oldu lutfen konuyu baska yöne cekmeyin kirli falan diye

Ben esimin opmesini yalnis anlamiyorum tabiki ben sadece kizimi etkiler mi ilerki yaşta diye düşünüyorum ve ilk defa sizin gibi yorum yapan oldu lutfen konuyu baska yöne cekmeyin kirli falan diye
Etkilemez. Babasının onu öpmesi neden etkilesin ki? Ben bir amca olsam, yeğenimi kucağıma alıp sevemeyecek miyim, ağladığında alıp sallamayacak mıyım? Küçük çocuklar hoplatılır tabii, satranç oynayacak halleri yok. Ama ben anne ve babanın bile dudaktan öpmesine karşıyım, nerede kaldı el kızı. Ayrıca vücuduna dokunması da çok gereksiz, çocuk artık mahrem kavramı geliştirecek.

boynundan gıdısından öpebilir yanı. benımde bebişleri çok öpmuslugum var gıdılarından misss gibilerr...
dudaga gelınce onda haklısınız. gecenlerde gördum kucuk bır kız çocuguyla babası sureklı dudaktan öpüşüyor çok çirkindi.

Böyle bir zamanda korumacı olmanı anlıyorum.. Ancak çok saçma hareketlerde bulunmuyorlarsa art niyet arama. Böyle düşünürsen çok mutsuz olursun.

Kızınızın kendini , aynayı her yeri öpmesi ise çok normal. Çok sevimliymiş maşaallah.

Samira , belki hafızanda, geçmişte olan bir sıkıntının yansımasıdır bu.

Amcasi 1.5 yasndaki yigenini alip kucagina hop hop hobbala yapmadiktan snra nasil amca o oyle:) cnm bu dediklerini 4-5 yasindan sonra yapilsa uyar derim ama babasi o onun boynundan opmucekte neresinden opucek bence cok cok abartiyosun..

Samirecim konuşulacak tek kişi eltini gördüm ben söle küçücük bebeğin memeleri büyümez daha elleyip durmasın adamı hasta etmesin,ileride etkilerse bi bu durum etkiler kızını çünkü şimdi yapan yarında yapıcak biraz büyüdüğündede yapacak,eşinide bırak Adam istediği gibi sevsin kızını,sen de sev birdaha 1 yaşında olmayacak en tatlı zamanları şimdi :)

Tesekkur ederim hz.Allah isteyen herkese versin cok sevimli oluyorlar

Bilmiyorum hangisi dogru yalnis kafam karıştı valla

dudaktan öpme olmaz da

kucağa alıp hoplatmalarında ne var ki

eltin de kendince seviyor ona takıl kız çok elleme sonra zararı olmasın diye

amcadan vs korumayın bu kadar

ay benim teyzemde oğlumu dudağından öpüyor ki biz öğrettik yanlış olduğunu biliyor oğlum.. hatta bir keresinde babam kızıyor dedi öptürmek istemedi bu seferde inadına öpmeye çalıştı ..çok sinir bozucu bir durum..

dudağından öpülmemesi konusunda ikaz etmelisin .. diğer konulara gelince koruma içgüdüsüyle biraz abarttığını düşünüyorum..

Canım babasının boynundan öpmesi çok normal. Bunu gerçekten çok abartmışsın. Kızını da etkilemez babası sonuçta. Beni bu yaşta bile öperler hiç kötü etkilemedim merak etme :)
Kızın bir buçuk yaşinda tam sevilecek zamanı miniğin :). Amcasının o şekilde sevmesinde de bir anormallik yok. Çünkü yaşı küçük.
Fakat dudaktan öpülmesini kesinlikle engelle, anne baba olsa dahi dudaktan öpme bana da çok anlamsız geliyor.
En hatalısı ise eltinin yaptığı. büyümüş mü diye dokunmak nedir. Saçma sapan hareketler. Ciddi şekilde uyar eltini. Cocuğunun vücuduna dokunmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…