- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Evet bazen bagirmak istiyorum ama kotu bi niyeti yok diye birşey demiyorumBüyümüş mü diye göğüslerini mi elliyor kızınıno nası hastalıklı bi eltiymiş. Ne diyeceğimi şaşırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazen bagirmak istiyorum ama kotu bi niyeti yok diye birşey demiyorumBüyümüş mü diye göğüslerini mi elliyor kızınıno nası hastalıklı bi eltiymiş. Ne diyeceğimi şaşırdım
Evet öpüyor bana tuhaf geliyordu ama sizdede oyle oldugunu duyunca rahatladımo zaman normal diyeyim her şeyi öpmesi.
oğlum iki yaşında aynı şeyi yaşıyoruz, kızlar daha erken yaşıyorlar bir çok şeyi :)
bazen kendi kendini aynada öper. Şekerler.
Evet bak izin konusunu iyi soylediniz onu ben unutmustum bundan sonra öyle yapacam tesekkur ederimbence haklısın özel bölgelerini öğretmeli ve oraya kimsenin dokunmaması gerektiğini anlatmalısın.Ayrıca başkalarının yanındayken de baş başayken de kızını öperken ondan izin almalısın.Böylelikle diğer insanlarda bunun böyle olmasını gerektiğini anlar ve kızında kendisinden izinsiz kimsenin ona dokunamayacağını öpemeyeceğini benimser ve aksi olduğunda bunun yanlış bir şey olduğunun farkına varır
Ya bide dedesi falan hadi bi halani op hadi bi amcani op diyorlar cok sinir oluyorumbence haklısın özel bölgelerini öğretmeli ve oraya kimsenin dokunmaması gerektiğini anlatmalısın.Ayrıca başkalarının yanındayken de baş başayken de kızını öperken ondan izin almalısın.Böylelikle diğer insanlarda bunun böyle olmasını gerektiğini anlar ve kızında kendisinden izinsiz kimsenin ona dokunamayacağını öpemeyeceğini benimser ve aksi olduğunda bunun yanlış bir şey olduğunun farkına varır
Çocuk neden dudağından öpülür onuda anlayamıyorum ben yani banada itici geliyor bilmiyorum bebeğim doğduktan sonra da aynı olur mu düşüncem ama suan yanlış geliyor ama babası sonuçta ve çocuğun kokusunu duymak içinde oradan öpüyor olabilir bu normal samirecigimBen oyle degilim mesela dudagindan öpen oluyor ama hiç opmem kızımı
Bilmiyorum kizim rahatsiz olur diye biraz da ondan opturmek istemiyorumÇocuk neden dudağından öpülür onuda anlayamıyorum ben yani banada itici geliyor bilmiyorum bebeğim doğduktan sonra da aynı olur mu düşüncem ama suan yanlış geliyor ama babası sonuçta ve çocuğun kokusunu duymak içinde oradan öpüyor olabilir bu normal samirecigim
Hmm anladım canım birliktemi kalıyosunuz . Çok rahatsı oluyosan konuşmalısın eltinle yapmaması gerekrğni açıkca söyle kaynım derken büyükmü yoksa küçük çocukmuBen oyle degilim mesela dudagindan öpen oluyor ama hiç opmem kızımı
Evet büyük 40 küsür yasinda yok beraber degil yakın evlerHmm anladım canım birliktemi kalıyosunuz . Çok rahatsı oluyosan konuşmalısın eltinle yapmaması gerekrğni açıkca söyle kaynım derken büyükmü yoksa küçük çocukmu
O zman sanmam yaa köttü bişey yapmak için öpmüyolardır bebeği ama. Benimde öyle takıntılarım var kimse öpmemeli dudağından ve dokunmamalı göğsüne kiii çocuk ilerde Allah korusun çevremizse ruh hastaları dolu olduğundan istismara maruz kalmaması için kendine ait özellerini öğrenmesi lazımEvet büyük 40 küsür yasinda yok beraber degil yakın evler
Evet ben kızıyorum normalde opme boynundan diye babasindan birsey olmaz ama sizin dediginiz gibi kizimin ona istek duymasini hosuna gitmesini ilerki zamanlarda sorun yaratacagi icin karşıyım ben hiç opmem bi yanagindan operimbu konuda herkes diğer kişileri saymıyorum tabiki karşıyım (elti, kayın vs. ) babasının boynundan öpmesine karışmanızı tuhaf karşılamış..
ben size katılıyorum konu sahibi şöyle ki okuduğum bölümde bize gösterilen bir derste froydun bu çocukların cinsel gelişimi ile ilgili hangi yaşta nasıl ayırt etmenin ne zaman başladığı ile çıkarımlarını bi okusunlar o zaman bu kadar rahat amaan babasıdır amaaan eltiniz ne olacak die söyleyeceklerini zannetmiyorum
kız evlatların daha bebekliklerinden neden babaya düşkün olduğu erkek evladın anneye düşkün olmasının sebebinin aklı ermez dediğiniz yaşta anne baba ayrımını cinsel anlamda yaptıklarını biliyr muydunuz bu bizim bildiğimiz cinsellik değil annesinde olmayanı babasında gördüğü için falan filan çok uzatmayacağım merak eden arkadaşlar froydun bu konudaki çıkarımlarını okusunlar derim..
annenin dahi çocuğu dudağından öpmesi bile yanlışken gerisini siz düşünün çok dikkat edilmeli özellikle kız çocukları için.
Mesela büyümüş mu falan diyor eltim oyle elliyor göğsüne iste ben oyle sevemedigim icin yani ben içimden seviyorum galiba mesela hic kizimin dudagindan falan opemem
Evet haklısınız biraz daha büyüsün anlatacagim normalde eltim yapinca kendisini geri cekiyor istemiyor hoşlanmıyor belli yani böyle huysuzlasirlar ya oyle yapıyor ama yine eltim devam ediyorO zman sanmam yaa köttü bişey yapmak için öpmüyolardır bebeği ama. Benimde öyle takıntılarım var kimse öpmemeli dudağından ve dokunmamalı göğsüne kiii çocuk ilerde Allah korusun çevremizse ruh hastaları dolu olduğundan istismara maruz kalmaması için kendine ait özellerini öğrenmesi lazım
1 bucuk yasinda