Hiç üzülme doktorum onun da çeşitleri var hangibirinin aşısını yaptıracaksın mümkün değil demişti kendini suçlama yani Allah şifa versinİnşallah öyle olur. Çok sağolun.
Yaptırmamıştık, tarihini karıştırdık. Geç kaldık. Keşke daha titiz davransaydım diye dövünüyorum şimdi.
Aile hekimi 2 aylıkken ücretsiz yapıyor menenjit aşısını canım başka bir aşıdır oCnm cook gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versn. Bende rotayi yaptirmamistim ama pismanim tabi. Insallah olmaz . Menenjit asisi sa var özel bi asi devlet karsilamiyo bilgin olsun yaptirmak istersen. Ben onu yaprirdim. Belki duymamissundr diye yazayım dedim 2 yaştan once yapılıyo sanrım bi arastr
Menenkit aşısı ücretli en erken 9 aylıkken yapılıyor rota virüsüde 3 ve 5 aylarda rotada ücretliAile hekimi 2 aylıkken ücretsiz yapıyor menenjit aşısını canım başka bir aşıdır o
Aşıların ne kadar önemli olduğunu şuan görebiliyorum..Olmadı. Çok karışıklık yaşadık tarihi hakkında. 2 doz vurulması gerekiyormuş sanırım. 1. İle 2. arasında 1 ay olması gerekiyormuş fakan derken ilk dozu kaçırdık. Telaşlanmamıştım da hiç duymadığım için. Ama telaşlanmalıymışım...
Çook sağolun. Bir bakayım hangi aylarda yapılıyormuş.Cnm cook gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versn. Bende rotayi yaptirmamistim ama pismanim tabi. Insallah olmaz . Menenjit asisi sa var özel bi asi devlet karsilamiyo bilgin olsun yaptirmak istersen. Ben onu yaprirdim. Belki duymamissundr diye yazayım dedim 2 yaştan once yapılıyo sanrım bi arastr
kızım da geçirdi, 4 yaşındaydı, 1 hafta gibi sürmüştü, ancak atlatabilmişti, halsizliğinden uyuyordur, tabi ilaçlar da uyku yapıyor, üzülmeyin, rota aşısı yapılmış mıydı??
Aşı tarihini kaçırmıştık, yaptıramadık.Geçmiş olsun rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız
Eveet. Dün ateş içinde baygın yatan kız gitti evin içinde top oynayan, sürekli dolaptan yemek isteyen kız geldi. Sabah şok olarak uyandık. Hala koşarken savruluyor ama olsun o kadar :) Dualarınız sayesinde bu kadar çabuk toparlandı, inanıyorum.Bugün nasıl ufaklık? Gelişme var mı?
Çooook sevindim:) Hele şükür.Eveet. Dün ateş içinde baygın yatan kız gitti evin içinde top oynayan, sürekli dolaptan yemek isteyen kız geldi. Sabah şok olarak uyandık. Hala koşarken savruluyor ama olsun o kadar :) Dualarınız sayesinde bu kadar çabuk toparlandı, inanıyorum.
Keşkeee. Her saniye oyun oynayan çocuklar için hastalık ne büyük vakit kaybı hayatlarında.Çooook sevindim:) Hele şükür.
Aklıma 39 derece ateşle dans eden kızım geldi. Tüm hastalıklarda “çocuk olma” arzusu baskın gelse ve tüm çocuklar iyileşip oyuna dalsa keşke.
Gözünüz aydın. Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?