Kızım ve imtihanım

Bende siz ve sizin kafanizlakiler icin dusunuyorum ayni seyleri ve sizin gibilerin dunyaya getirdigi cocuklara oyle uzuluyorumki bebek sonucta onlar mudehale sanslari yok.oyle bir kanunu ancak ruyanizda gorursunuz.hayaller hayatlar

evet yok, o yüzden saçlarını bilim yolunda ağartmış insanlara teslim ediyoruz çocuklarımızı.. eğitimsiz, mış -müş'lerle yaşayan, mesnetsiz- dayanaksız bilgilere hop diye atlayan insanlara değil.. kanun da umurumda değil, allah korusun yarın bir çocuk felci ya da en basitinden rota virüsü kapsa ne demek istediğimi anlarsınız ya da olmadı ot kaynatırsınız google'a sorup.. sanırım bu mesajımı da alıp bende bende aynı fikirdeyim bende diyeceksiniz, başka bir şey yok çünkü temelde belli :) o yüzden kolay gelsin size, çok bile dayandım..

Bu yazıyı nereden aldınız? Pubmed de makale araştırması mı yaptınız, son yaıyınlanan makalelere erişiminiz mivar, var literatür taraması kı yaptınız? Sizlerin çocukları değil derdımız artık ama kanser gıbı cıddı rahatsızlar geçiren bu yüzden aşı daha olamayan yüzlerce çocuk için tehlike oluşturuyor çocuklarınız.

maşallah insan sperminden, hayvanat bahçesindeki bütün hayvanların kan ve böbrekleri alınmış.. biri de dememiş bütün dünya da bu kadar çocuk aşılanıyor kaç köpek balığı yeter buna diye :) sonra cahil deyince hop ban..

Ben dediydim o son domuz DNA'sını koymayacaklardı, hep ondan oldu bunlar :)))

Internetten araştırıp üstüne ordinaryus kesilmiyorlar mi ayar oluyorum. Tek suçlu aşı yaw he he. Büyük devletler oyun oynuyor üstümüze kısırlığı bile aşıya bağladınız ya pes valla.

Ay kapitalizm niye kısırlaştırsın yahu, 500 dolara mal edeceği Afyon'u cınde 40 dolara mal ediyor, ne kadar fazla nüfus o kadar ucuz iş gücü , sömürükecek market demek, bizimkiler kapitalizmi hiç anlamamışlar.

Ben dediydim o son domuz DNA'sını koymayacklardı, hep ondan oldu bunlar :)))

kısırlık abi kısırlık, kısırlığı aşıya bağladılar ama marketlerdeki çatır çatır aldıkları ürünlerdeki katkı maddelerinden haberleri yok.. en basitinden benim oğlumun içinde E kodu olan neredeyse bütün ürünlere alerjisi var, nereden biliyoruz? allah kahretsin ki bilim diye bir gerçek var, doktorlar var, araştırma var, tahliller var.. aşıya tata atıp geçmedim yani.. üstelik bu madde en çok bu ülkede bol bereketli kullanılıyor, batıda yasak.. neyse ya, cidden aşı yaptırılmayan çocuklar zerre umurumda değil.. tek endişem henüz aşı vakti gelmemiş çocuklarla, aşı olamayacak durumda olan rahatsız çocuklar..

Ya bir de eskileri örnek verip şansa hastalanmamış kişileri örnek gosteriyorsunuz. Bizim koyde ayni yil ölmüş onlarca cocuk mezarı var. O sene ki kızamık salgınından gitmiş hepsi. Veremden gencecik insanlar kırıldı gitti. Menenjit yüzünden ellerini kollarını kaybeden insanlar var. Zaten çağın getirdiği onlarca hastalik varken ortaçağ salgınlarını hortlatmaya çalışmak niye?

Aaa yanildiniz iste hicte catir catir yedirmiyorum o katkili seyleri.benim cocugumun oyle marketlerde gorupde tadini bilmedigi okadar cok sey varki.yedirmiyorum icirmiyorum.kolanin gazozun tadini bilmiyor.tavuk market yumurtasi en basiti.cocuklarinizi cok seviyorsunuz ya hani dusunun bunlarida biraz cok bilgili aydin teyzelerim.

İlk önce bence tıp bilimini anlayın.Tıpta her bilimde olduğu gibi çoğunluk verileri esas alınır.İçtiğiniz ağrı kesicinin bile yan etkisi varken aşıların da yan etkisi olduğunu kabul etmeniz gerek.Ama bu bi kar zarar dengesidir.Çocuğunuz aşı yaptırmadığınız için ölebilir de, ama aşı yaptırırsanız otizm riski kaç milyonda bir acaba?Bu kar zarar dengesinde çocuğunuzu riske atmak sizin tercihiniz.

Anestezide bile 700 bin çocuktan biri uyanamıyor bi daha.O 1 çocuk sizinki de olabilir.Ama bu onu acil bir ameliyatta ölüme terk edeceğiniz anlamına mı gelir?

Biraz gerçekçi olmak gerek.Bugün otizmin nedeni bile kesin olarak saptanamamışken tek suçlu aşı gibi gösterip toplum sağlığını ve her şeyden önce çocuğunuzun sağlığını riske atmak gerçekten cahilce.

ne yediriyorsunuz mesela? koyununuzu kendiniz kesip, ekmeğinizi kendiniz yapıp, sütünüzü kendiniz sağıyorsunuz sanırım.. eminim hayatında hiç çikolata yememiştir sizin yavrunuz, eminim hiç dışarıda yemek de yemiyorsunuz.. kaldı ki şimdi kontrol ediyorsun, okula başlayınca ne yapacaksın.. nereye kadar kontrol edeceksin? neyi yedirip neyi yedirmeyeceğini nereden biliyorsun mesela, ne okuyorsun ne araştırıyorsun? teyzen öpsün seni, biraz oku geliştir kendini allah aşkına anne olacaksınız siz yahu.. aşı kısırlık yapıyor diyen adamla bilim konuşuyorum :)

Çocuğunu menejitten cocuk felcinden nasıl koruyacaksın? Organik besleyerek mi?

Sayınız neyseki az şimdilik sizin gibi çocuğunu asilatmayanlar çoğaldıkça ne olacak, salgınların önüne nasıl geçeceksiniz?

Hepinizle ugrasacak hiiicc bos vaktim yok gercekten.korukorune itiraz anca.burda cene yarisina bilgi yarisina gireceginize az oturunda merak edin acaba olabilirmi diye.nasil insanlarsiniz allahaskina.

Ayrıca da bugün sağlıklıysanız menenjitten veremden ölmediyseniz 70 yıllık aşı politikalarına borçlusunuz hayatınızı.

Bilimmi hadi hepberaber konustugunuz bilime gulelim

Hepinizle ugrasacak hiiicc bos vaktim yok gercekten.korukorune itiraz anca.burda cene yarisina bilgi yarisina gireceginize az oturunda merak edin acaba olabilirmi diye.nasil insanlarsiniz allahaskina.

bilim; "hmm acaba olabilir mi" diye düşünerek bulunabilecek bir şey değildir.. ARAŞTIRMAK gerekir ki bu da internet gibi kirli bir çöplükle olmaz.. size aşından oldu diyen insandan bilimsel kaynak istersiniz.. tabi bunu istemek içinde önce ne isteyeceğinizi bilmeniz gerekir.. ama siz en tehlikelisisiniz, hem bilmiyorsunuz hem bilmediğinizi bilmiyorsunuz.. sorun diyoruz ama her şeyi biliyorsunuz :)

zaten sadece gülebilirsiniz, ne yapacaksınız done mi sunacaksınız bana iddianız hakkında? :)

Gulecegim tabiki sizin kafadakilere ancak ne yapayim.beyninizi acip icine yerlestiremeyecegime gore guler gecerim.

Gulecegim tabiki sizin kafadakilere ancak ne yapayim.beyninizi acip icine yerlestiremeyecegime gore guler gecerim.

neyi yerleştireceksiniz işte onu soruyorum? verileriniz ne konuyla ilgili buyurun sunun bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…