Çok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için. Bu hafta kreşin pedagogu kızımı sınıf ortamında gözlemleyecek haftaya da görüşme yapacağız. Gece ağlaması filan yok. Ama bugün ilk defa gece uyumak istemedi çok direndi ki kızım uykuya çok düşkündür. On gibi muhakkak uyumuş olur. Dün 11 buçukta yatağa gitmeye zor ikna ettik. Acaba uyuyup uyanınca kreşe gideceğini bildiği için mi uyumak istemedi diye düşündüm. İlerleyen günlerde düzelecek mi tek günlük bir şey mi ona bakacağım şimdi.
İdarenin bize söyleyeceği sınıf mevcudunun bu kadar olacağını biliyordunuz biz değiştiremeyiz diyecekler. Çünkü malum devlet kreşi ve sıkı kuralları oluyor değiştirmiyorlar ilk şikayette.
Haklısınız ben de hızlı ve fevri karar almamak için beklemedeyim şu anda ama yakın takibe geçtim diyebilirim.
Mesela kızım ilk kreşe başladığında tepki olarak saçının derisini kaşıya kaşıya kanatıyordu. O zaman bunu söylediğimde mevcut az olduğu için hemen ilgilenip pedagogla birlikte 1 hafta içinde çözmüştük bırakmıştı. Şimdi tırnak yiyor dediğimde o zamanki ilgiyi göremedim malesef