- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Benim kızımın da idrar yolunda kaçak vardı. Biz doğduğunda anladık çünkü idrar yolu enfeksiyonu oldu doğduğu gibi. Doktorumuz çok iyi bir radyoloji uzmanına yönlendirmişti, o farketti. 8 ay koruyucu doz antibiyotik kullandık. Bizimki kendiliğinden düzeldi.
Keşke iyi bir doktora denk gelebilseydiniz de erken teşhis konulsaydı. Zararın neresinden dönülse kardır. Neyse ki farkedilmiş. Canınızı hiç sıkmayın. Çok geçmiş olsun.
evet bir kısmı böbreğe kaçıyorİdrarın bır kısmı ıcerı mı gıdıyormus yanlıs mı anladım?
Tek bobrege ıyı bakmanız gerek sonrasında, mutlaka doktorunuza sorun saglıklı beslenın aılecek
Gelmıs gecmıs olsun bu kadarla ınsallah
neden olmadı ?Çok yakın bir akrabamızın kızına 8-10yaşlarındayken olmuştu onda kaçak olan yeri dondurma dahi bir sürü yöntem denediler küçük olan böbreği kurtarmak için ama olmadı tek böbrekle yaşıyor 28 yaşında evli 2 çocuğu var Allahın izniyle hiç bişe olmaz inşaallah
Uzun zaman oldu yanlış hatırlamıyorsam böbrek çok küçülmüştü dr lar bi umut kurtaralım 2 böbrekle yaşasın istediler ama olmadı tabi bu arada 20 yıl öncesinden bahsediyorum kız şuan gayet sağlıklıneden olmadı ?
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun..Oğlum da da anne karnında tespit edilen böbrek genişlemesi vardı.. doğduktan hemen sonra yapılan tetkiklerde 5. Derece kaçak olduğu anlaşıldı.. herhangi bir enfeksiyon geçirmediği için doktorlar bi süre bekleme kararı aldı tabi koruyucu doz antibiyotik tedavisi başlandı bu arada.. 1 yaşında çekilen voiding sonucu kaçağın 3. Dereceye gerilediğini öğrendik.. suan oğlum 3 yaşına girmek üzere kış başından beri bütün tetkikler yeni baştan oluyor çünkü böbrekteki büyüme hala devam ediyor.. böbrekte şuan için bi hasar yok çok şükür.. geçen hafta yeni bir voiding çektirdik kaçak ne durumda öğrenmek için.. neredesiniz bilmiyorum ama çok iyi bir doktor bulmanızı öneririm.. sıkıntılı süreçler ama allah dermansız dert vermesin insallahkızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
ve ultason sonucunda sağ böbrek küçük çıktı, yok canım yanılıyordur doktor dedik
tekrar çektirdik sonuç aynı nefroloji kontrolü ve filmlerin sonucu idrar kaçağı 4.evreye gelmiş ve biz farkedememişiz çok üzgünüm.... ameliyat için gün almaya çalışıyoruz canım sıkıldı başına gelmiş olan varmı teselliye ihtiyacım var doktor iyi ki farkettik sağ böbreği götürmüş diğerini kurtaralım dedi ama ben günlerdir uyumuyorum ağlamaktan
istanbul dayım doktorumuz çok iyi sağolsun ne şanslısınız ki anne karnında farkedilmiş.Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun..Oğlum da da anne karnında tespit edilen böbrek genişlemesi vardı.. doğduktan hemen sonra yapılan tetkiklerde 5. Derece kaçak olduğu anlaşıldı.. herhangi bir enfeksiyon geçirmediği için doktorlar bi süre bekleme kararı aldı tabi koruyucu doz antibiyotik tedavisi başlandı bu arada.. 1 yaşında çekilen voiding sonucu kaçağın 3. Dereceye gerilediğini öğrendik.. suan oğlum 3 yaşına girmek üzere kış başından beri bütün tetkikler yeni baştan oluyor çünkü böbrekteki büyüme hala devam ediyor.. böbrekte şuan için bi hasar yok çok şükür.. geçen hafta yeni bir voiding çektirdik kaçak ne durumda öğrenmek için.. neredesiniz bilmiyorum ama çok iyi bir doktor bulmanızı öneririm.. sıkıntılı süreçler ama allah dermansız dert vermesin insallah
Çok geçmiş olsun. Bizimde idrarında protein çıkıyor. İdrar kaçağı var. İdrraına bakıldı mı sizin. Biz şimdi genetik sonucunu bekliyoruz. Eğer temiz gelirse böbrek biyopsisi yapılacakkızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
ve ultason sonucunda sağ böbrek küçük çıktı, yok canım yanılıyordur doktor dedik
tekrar çektirdik sonuç aynı nefroloji kontrolü ve filmlerin sonucu idrar kaçağı 4.evreye gelmiş ve biz farkedememişiz çok üzgünüm.... ameliyat için gün almaya çalışıyoruz canım sıkıldı başına gelmiş olan varmı teselliye ihtiyacım var doktor iyi ki farkettik sağ böbreği götürmüş diğerini kurtaralım dedi ama ben günlerdir uyumuyorum ağlamaktan
Geçmiş olsun.kızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
Allah şifa versin güzel kızınıza. .Ameliyatı, her şeyi güzel geçsin inşallah.kızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?