- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Kıyamamkızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
ve ultason sonucunda sağ böbrek küçük çıktı, yok canım yanılıyordur doktor dedik
tekrar çektirdik sonuç aynı nefroloji kontrolü ve filmlerin sonucu idrar kaçağı 4.evreye gelmiş ve biz farkedememişiz çok üzgünüm.... ameliyat için gün almaya çalışıyoruz canım sıkıldı başına gelmiş olan varmı teselliye ihtiyacım var doktor iyi ki farkettik sağ böbreği götürmüş diğerini kurtaralım dedi ama ben günlerdir uyumuyorum ağlamaktan
sizede allah şifa versinTek bobrekle yasam surebilir annesi uzulme cani sag ,baska dertler vermesin Allah evet cok aci insan yavrusunun cani acisin istemiyor,bende hrgun insulin yapiyorm yavruma ya dondurma diye aglarken hayir sekerin yuksek deyip almasaydin hepimiz sinaniyoruz kuzum toparlan.Sifalar dilerim melege..
sağolun bir nebze rahatlattınız beniBöbrek rahatsızlıkları çok zor farkedilir, çok geç olmadan belirti vermez, kendinizi sakın suçlamayın bu konuda. Yine iyi farketmişsiniz ki bir böbrek sağlam. Operasyon geçirdikten sonra yaşam kalitesinde bir düşüş olmayacak hiç merak etmeyin. Yaşıtları gibi sağlıklı olacak. Şimdiden geçmiş olsun.
sağolun bir nebze rahatlattınız beni
Tek bobrekle yasam surebilir annesi uzulme cani sag ,baska dertler vermesin Allah evet cok aci insan yavrusunun cani acisin istemiyor,bende hrgun insulin yapiyorm yavruma ya dondurma diye aglarken hayir sekerin yuksek deyip almasaydin hepimiz sinaniyoruz kuzum toparlan.Sifalar dilerim melege..
Ben oğlumun sol bobreginin displastik oldugunu 22 haftalık hamileyken öğrendim.benim için çok zor bir travmaydi.ama babannesi de öyleymiş ve bunu 75 yaşında tesadüfen öğrenmiş.oglum 22 aylık ve çok sağlıklı muhtemelen biz de farketmezdik iyi birradyolog detaylı ultrasonumuzu cekmeseydi.1 sene her ay takip edin gerekli tetkikleri yaptık ve özgür bırakıldık yılda bir takip edilmek üzere...kızım 4.5 yaşında yaklaşık 2 ay önce kusma şikayetiyle gittiğimiz hastanede doktor acaba apandisit olabilir mi bir ultrason çekelim derken başladı.
ve ultason sonucunda sağ böbrek küçük çıktı, yok canım yanılıyordur doktor dedik
tekrar çektirdik sonuç aynı nefroloji kontrolü ve filmlerin sonucu idrar kaçağı 4.evreye gelmiş ve biz farkedememişiz çok üzgünüm.... ameliyat için gün almaya çalışıyoruz canım sıkıldı başına gelmiş olan varmı teselliye ihtiyacım var doktor iyi ki farkettik sağ böbreği götürmüş diğerini kurtaralım dedi ama ben günlerdir uyumuyorum ağlamaktan
her çocuk gibi enfeksiyon oluyordu 2-3 defa çok yüksek ateşle hastaneye gittiğimizde bile yok kanda enfeksiyon yok idrar enfeksiyonu gibi antibiyotik verip gönderdilerÇok geçmiş olsun. Sizin daha dirayetli olmanız lazım.
Size şimdi basit gelebilir bu cümleler ama Allah dermansız dert vermesin. Beterin beteri var.
Kusma başlamadan önce bir şikayeti yok muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?