Kizim yürümüyor

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kızlar 13 aylık kızım var ama prematüre yani düzeltilmiş 11 aylık. Emekliyor tutunarak geziyor ama tay tay bile duramıyor anne karnında tarama testinde spina bifida diye risk çıkmıştı(omurilik açıklığı) dr.asla yürüyemez demişti detaylı ultrason da gayet temiz çıktı sonuçlar ama hala yurumeyince içimi bi korku aldı. Konuşmaya ihtiyacım var

Oglum 18 aylik yeni yeni yuruyor ustelik zamaninda dogdu usg de temiz ciktigina gore ne bu aceleniz kendini hazir hissettiginde yurur zaten. Iciniz rahat degilse tekrar usg cektirin.

korkma eltimin oğlu 14aylik daha bir yerlere tutunup bile gitmiyor.kimi çocuk var geç yürüyor.

Oglum 18 aylik yeni yeni yuruyor ustelik zamaninda dogdu usg de temiz ciktigina gore ne bu aceleniz kendini hazir hissettiginde yurur zaten. Iciniz rahat degilse tekrar usg cektirin.
Haklısınız tabi ama annelik ne zormus

Emekliyorsa bacak ve ayaklarını rahatça kullanıyor demektir. Yani ileri geri yapio güç sarfedio hazır olduğunda yürüyecektir

Emekliyor ve tutunarak geziyorsa zamanı geldiğinde yürür. Sabırlı olun.

Emekliyorsa bacak ve ayaklarını rahatça kullanıyor demektir. Yani ileri geri yapio güç sarfedio hazır olduğunda yürüyecektir
Inşallah canım Allah razı olsun gerçekten iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki. Çok zor bi hamilelik geçirdim. Asla aldırmayı düşünmedim ama suan hayatta olmayan evladım yaşıyordu o zaman ve engelliydi öyle zordu ki

Oglum 14 aylık yürüdü. Koltuktan tutunup yurumeye başladığında 13 aylikti.
Her bebek aynı olmaz.
Şuan 6 yaşına girecek 5 dk oturmaz yerinde

Destekli de olsa ayaklarının üzerinde durabiliyorsa sorun yok diye biliyorum. Norolojiye götürseniz kesin bilgi alırsınız. 13 ayda yürümemesi gayet normal. Benim oğlum da prematüre doğdu. Onun için de çok şey dediler ama çok şükür herşey yolunda. Rabbim korktugunuza ugratmasin.

Oglum 14 aylık yürüdü. Koltuktan tutunup yurumeye başladığında 13 aylikti.
Her bebek aynı olmaz.
Şuan 6 yaşına girecek 5 dk oturmaz yerinde
Allah bağışlasın canım inşallah bizim cimcime de öyle olur

Amin canım inşallah. Kaç haftalık doğdu ve tam olarak kaç aylıkken yürüdü

İyi düşün iyi olsun ki bence bi sorun yok bak birsuru kişi örnek vermiş kendi çocuklarından. Ben bekarım onlar kadar bilemem tabi ama geç yürüyen çocuklar var geç konuşanlar var. Sabırlı ol hem tutunarak kalkioms emeklioms bunları yapamasa korkmakta haklısın. Ama şuan bi sorun yok bence.

Oğlum 15 aylıkken yürüdü. Her birey özel sonuçta kafana takma bence elbet yürüyecek

Benim kizimda suan 11 aylik oda desteksiz yuruyemiyor. Ellerini birakip ayakta duramiyor. Zamani gelince yaparlar. Acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…