Haklısınız tabi ama annelik ne zormusOglum 18 aylik yeni yeni yuruyor ustelik zamaninda dogdu usg de temiz ciktigina gore ne bu aceleniz kendini hazir hissettiginde yurur zaten. Iciniz rahat degilse tekrar usg cektirin.
Kimseyle kiyaslama 8 aylik yuruyen bebekte var 2.5 yasinda yuruyende zorlama bebegi zamani gelince yurur kosar merak etmeHaklısınız tabi ama annelik ne zormus
Kalça usg çekildi temiz çıktı ama desteksiz adım atmıyor. Ister istemez korkuyor insanDoğumdan sonra kontroller yapıldı mı?
Şu an yürüyememesi gayet normal.
Inşallah sağol güzel dileklerin içinKimseyle kiyaslama 8 aylik yuruyen bebekte var 2.5 yasinda yuruyende zorlama bebegi zamani gelince yurur kosar merak etme
Korkmayın kimi 9 aylıkken koşar kimi 18 aylık adım atar.Kalça usg çekildi temiz çıktı ama desteksiz adım atmıyor. Ister istemez korkuyor insan
Inşallah canım Allah razı olsun gerçekten iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki. Çok zor bi hamilelik geçirdim. Asla aldırmayı düşünmedim ama suan hayatta olmayan evladım yaşıyordu o zaman ve engelliydi öyle zordu kiEmekliyorsa bacak ve ayaklarını rahatça kullanıyor demektir. Yani ileri geri yapio güç sarfedio hazır olduğunda yürüyecektir
Allah bağışlasın canım inşallah bizim cimcime de öyle olurOglum 14 aylık yürüdü. Koltuktan tutunup yurumeye başladığında 13 aylikti.
Her bebek aynı olmaz.
Şuan 6 yaşına girecek 5 dk oturmaz yerinde
Amin canım inşallah. Kaç haftalık doğdu ve tam olarak kaç aylıkken yürüdüDestekli de olsa ayaklarının üzerinde durabiliyorsa sorun yok diye biliyorum. Norolojiye götürseniz kesin bilgi alırsınız. 13 ayda yürümemesi gayet normal. Benim oğlum da prematüre doğdu. Onun için de çok şey dediler ama çok şükür herşey yolunda. Rabbim korktugunuza ugratmasin.
İyi düşün iyi olsun ki bence bi sorun yok bak birsuru kişi örnek vermiş kendi çocuklarından. Ben bekarım onlar kadar bilemem tabi ama geç yürüyen çocuklar var geç konuşanlar var. Sabırlı ol hem tutunarak kalkioms emeklioms bunları yapamasa korkmakta haklısın. Ama şuan bi sorun yok bence.Inşallah canım Allah razı olsun gerçekten iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki. Çok zor bi hamilelik geçirdim. Asla aldırmayı düşünmedim ama suan hayatta olmayan evladım yaşıyordu o zaman ve engelliydi öyle zordu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?