- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
canim onlarda ucretliPeki mesela yüzme kursuna falan götürseniz kuzuyu? Hani devletin olanlara? Hem iyiler gerçekten hem de bu yaşlar tam öğrenme yaşı. Yorulur eve gelince uyur,bir de şu sıcak günlerde serinler yavrucak
oruc degilki hep sikinti ..oruxtan oncede sevmiyordum oyunuOruç bitiyor şafak 4!
5 kez orucu hatirlatmissiniz,!oruc degilki hep sikinti ..oruxtan oncede sevmiyordum oyunu
evet hayvan edindirmek istiyorum ama kedi degil.malesef cok severim ama evde beslemek istemiyorum..ona da bakamam yazik yawrucagaeve kedi alın
Hangi şehirdesiniz? İstanbul da belediyeye bağlı merkezler ücretsiz yüzme kursları var. Çocuklar için farklı aktiviteler de var. Bulunduğunuz şehirde ücretliyse bişey diyemem ama bence bir araştırıncanim onlarda ucretli
zaten tek yaptiklarimiz onlar boya su kagitlar falan o da sıkıldi artik ayni seylerdenSende 1 cocuk iyi bende 3 cocuk var bide çalışıyorum ev evliktem çıktı yinede oynuyorum işten gelince zor etiketli yapiskanlardan al oyalandin boya yapsin yadahavalar sıcak hakkında su ile oynat yorulur oglen iyi uyur
valla sisman ve enerjik anne isterdi bemcede..ama.napim oyle gezemem ya enerjik olayim diye.zaten kilo konusunda cok takigim ..iftarda doymadan kalkiyorum.sadece diywt dedigim bukadarOrucun yani sıra diyet yapacak dusunceniz var enerjinizi bu yönde kullanmayı düşünüyorsunuz ama çocuğa enerjiniz yok ve sürekli oruç diye hayiflanmissiniz kusura bakmayın ama önemli olan çocuğun hissettikleri şişman ama mutlu ve enerjik bir anne ister eminim. . Sahi kimle oynasın o çocuk ? Heryer tehlikeli herkes öcü .. anne de halsiz diyetli! Ve oruçlu!
aslinsa o dediklerin zaten rutin seylerimiz ama.yetmiyo galiba onaKendinize bir kota koyun, örneğin her gün 2 saat.
Aktif bir şekilde kızınızla oyun oynayın.
Bu demek değil ki, beraber koşturun durun.
Aksine onun da fayda göreceği oyunlar kurun.
Örneğin çamaşırları ayırmayı oyun haline getirebilirsiniz.
Renklerine göre ayırmasını ve tek tek sayarak size vermesini isteyin.
Yemek yaparken size yardımcı olsun, siz onunla boyama yapabilir ya da eğitici setlerden oynayabilirsiniz.
Ama çocuk bakımında en önemli şey, ona limit koymaktır.
Oyunun 15 dk sonra biteceğini ve dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu, ardından 1-2 saat sonra yine oynayabileceğinizi anlatın.
Çocuğun önüne belirli bir sınır ve süre koyarsanız, onun hem sabrını geliştirmiş hem de sınırlarını bilmesine fayda sağlamış olursunuz.
ins baytamdan sonra bende duzelirim.en azindan hergun disari cikarabolirim ..bazen buna da cok soyleniyorim.disari cikinca eve gelmek bilmiyo e bende sokaklarda durmak istemiyorum saatlerce bos bos duruyorum hoc hoslanmiyorum ya parkta yarim saat dursak tamam da of iste nebilum o da haklibayrama az kaldi sonrasi arastirip belediyenin actigi kurslara falan goturebilirsiniz parka goturebilirsiniz alisveris merkezlerindeki etkinlikleri takip edebilirsiniz ailede yasit cocuklarla bir araya getirebilirsiniz acikcasi istedikten sonra secenek cok
Simdilik efor gerektirmeyen seyler bulun kupler boyama evcilik vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?