kizim:(

valla sisman ve enerjik anne isterdi bemcede..ama.napim oyle gezemem ya enerjik olayim diye.zaten kilo konusunda cok takigim ..iftarda doymadan kalkiyorum.sadece diywt dedigim bukadar
2 çocuğum var ev işi onların bakımı derken 5 dk dinlenmeye fırsat bulamıyorum yemeği de hiç kısmam sadece ekmek yemem şeker kullanmam bu kadar onu sevmediğim için yani diyet için değil inanın Kilo almak yerine zayifliyorum. . Çocuklarla birlikte ben de hep evdeyim çıkamıyorum hiç ama oyalamak oyalanmak zorundayız sanırım. .

bir psikiyatriye gidebilirsiniz. Belli ki herşeyden bunalmışsınız. Herşeye olumsuz cevap veriyor herşeye olumsuz bakıyorsunuz. Siz kendinizi iyi etmeden çocuğunuza yardımcı olamazsınız. Hem kızan bağıran oynamak istemeyen anneden çocuk soğur ve ergenliğide zor geçer çocuğun . Psikiyatriye gidin önce kendinize faydalı olun sevin kendinizi.

pinterest neymis canim.hic duymadim.suan netim yok arastiricam onu..4 yasinda anaokuluna alirlarmiki..hem alsalar ucretlidir o ..esim zaten hoc destek degil kizimi biyerelerw vermeme borcum.var zor geciniyorum zaten 3 seneye okula baslixak idare et diyor

Iftar hazirliginda size yardim etmesine izin verin yapabilecegi seyler illa ki var.. sebze ayiklasin yikasin sizin kontrolunuzde yemegi cirpsin karistirsin vs..beraber yemek yapin.. veya iftardan sonra telafi edin oyun saatini iftar sonrasi uyku oncesi yapin..

allah yardimcin olsun ozaman..2 cocuklankendimi dusunemiuorim.suan en buyik korkim da 2.cocuk zaten..rabbim.istedigimiz zaman versin...ev isi yemek coxuk alalhim.ne zormus

İyide siz hicbirseyden hoslanmiyorsunuz ne diyelim biz :)cocuk sahibi olmak bence gunun yarisindada cocuk olmayi gerektiriyor gelisimi icin oyun sart gerekli siz istiyorsunuz ki kendi kendine oynasin ilismesin size siz enerjiniz varsa parka goturun buyuk insan gibi gir diyince girsin cik diyince ciksin soz dinlesin bi yemek yedirin iste temizleyin yikayin falan ben henuz 3,5 yasinda oyle bi cocuga denk gelmedim kusura bakmayin gelsemde korkardim heralde :))
Bir arkadas yazmis depresif bir donem atlatiyorsunuz sanirim destek alin devlet hastanelerindende alabilirsiniz ucretli degil

mutfakta yardim.seviyor sayilir ama.en cok ta yaramazlik kismini galiba..bende titiz asabi bi insanim mutfakta ayak altinda ustelik pisleten biri olunca cok sinirleniuorum.ondan cagsrmiyorum cogu zaman mutfaga..allahtan otirma odasiyla birlesikte muhabet ediuorz

allah yardimcin olsun ozaman..2 cocuklankendimi dusunemiuorim.suan en buyik korkim da 2.cocuk zaten..rabbim.istedigimiz zaman versin...ev isi yemek coxuk alalhim.ne zormus
Cook zorlanıyorum doğru ben bir de KV KP birlikte yaşıyorum ama inanın şikayet etmekten çok sukretmeyi öğrendiğim zaman daha mutlu oldum siz de denemelisiniz umarım üstünuzdeki rehaveti atar ve mutlu olursunuz en kisa zamanda..

Ben sizin genel olarak yaşam enerjinizin düştüğünü hissediyorum yani sanki sorun oyun oynamak değil gibi. En ufak şeyler bile gözünüzde büyümüş. Bu ruh haliyle ve eziyet şeklinde tabiki oyun oynayamazsınız.

Enerjinizi nasıl arttırabilirsiniz önce buna odaklanın bence. Ama bunu bir an önce yapın, çünkü bir çocuk için en önemli yaşlar bunlar. Zihni açık, herşeyi öğrenmeye ve sindirmeye hazır durumda. Tüm bunları da oyunlar sayesinde yapıyorlar. Daha rahat bir ergenlik ve gençlik dönemi için bunların hepsi ileriye dönük bir yatırım aslında bunu unutmayın.

dedigim gibi sik8nti bende zaten..mutsuzum depresif.bi sekilde yayiyorum ama vicdan azabim.cok uawruma karsi..psikolga gitsem.ilav vercek istemiyprum.kullanmak digeri de ucretli

evet cnm kesinlikle.dogru diyosun..bezmislik tukenmislik var...once bunu atmaliyim ama.nasil? olu gibi bakiyorum yawruma...bana hep hadi gulumse biraz diyor..sanki o bana bakiyor benim nazimi.cekiuor gibime geliyor ya cok.cok.uzuluyorum..acaba dedim.oruc mu bukadar vurdu beni diye bugun allah affetsin.niyetlenmedim.ama.yok.yine ayni yine.mutusz.ben yone hadi kendin oyna.diyen ben..en fazla 3 dk oynamisimdir

kendni değil onu mutlu etmek için oynayacaksın zaten

onlar sana oy7n k9nusunda yardimci.olur illaki oyle degilmi

Dagitmadan ogrenemez annesi.. siz de kucukken aynilarini yaparak buyudunuz.. sizinle vakit gecirdikce sizin gibi titiz olacak.. 1 hafta hergun deneyin.. kizmadan gostererek toparlayin.. 3.5 yasinda bir cocuk ne kadar yardim edebilirse edecektir size..

onlar sana oy7n k9nusunda yardimci.olur illaki oyle degilmi
Yardimci olmak mı ? Kızım abisi olmadığında yalnız oynar ama abisi varken çıldırir resmen kıskançlıklar kavgalar.. sürekli yapma etme dur halindeyim. . Abi hala sindiremedi mesela hep benimle oyna der .. ben anlatmayım hiç korkmayın daha çok .. ama ne zaman kardesinin ya da abisinin canı yansa ilk onlar birbirlerine sariliyorlar ya üste o zaman iyi ki diyorum şükürler olsun.. başka türlü hiç altından kalkamayiz annelik böyle birşey. . Bir akrabamiz vardı o da sizin gibi oyun oynamayı falan hiç sevmezdi beceremem derdi çocuk şimdi o kadar içine kapanık ki lütfen öyle yapmayın kizinizi bırakın kışın doksun oynayın onun sohbet edin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…