Kızım

Söylüyorum ama unutuyo bi süre sonra
Aynen her istediği oluyo malesef anneanne dede saoğlsun 😏😏
Cok yanlis cunku ilerde surekli yaninda olmayacaksiniz bu sorun buyuyunce ilerlerse boyle vakalarda kendine ve cevresine zarar vermeye kadar gidiyor tedbirini alin su an yaptigi her cocugun yaptigi bisey ama her istegi yapilan simarik bir cocuk ilerde yasaminda sıkıntilar gecirebilir.

bugun benım kızım bırsey ıstedı yası 3 bucuk
hayır dedım bana kahrımdan ölucem sımdı yuregım acıyor yuregım dedı
:KK57:
cocuklar cok acayıp
bu konuda fazla ustune dusup daha cok benımsetmemek gerek bence

bugun benım kızım bırsey ıstedı yası 3 bucuk
hayır dedım bana kahrımdan ölucem sımdı yuregım acıyor yuregım dedı
:KK57:
cocuklar cok acayıp
bu konuda fazla ustune dusup daha cok benımsetmemek gerek bence
Birinden duymuştur oda muhtemelen bide giç olmayacak kafları cımbızla çekip atıyolar hafızaya
İlk zamanlar üstüne gidiyodum da şimdi karışmıyorum pek 😆

Evet o an saskinlikla kaldim .sonra o gormeyince guldum ama gercekten cok tehlikeli youtube dunyasi.
Hic vermemek lazim telefonlari.biz azalttik bu ara.insallah tamamen sifirlariz .

Okulların açılmasını şu YouTube yüzünden istiyorum benimki iyice suyunu çıkardı bu tatilde bişy demeyim diyorum
Bu seferde hiç pc yi kapatıyım demiyo

Yeğenim küçükken babannesine gidip gelince aynı onun gibi şiveli konuşmaya başlardı (kimsenin şivesini yadırgamıyorum sadece çocuk olunca komik geliyordu) bir keresinde ablam falan dışarı çıktık çok sıcak bir gündü yemeğenim de "aboov çok ıccak şimci ericem" demişti ne kadar gülmüştük 😂😂😂

Yeğenim küçükken babannesine gidip gelince aynı onun gibi şiveli konuşmaya başlardı (kimsenin şivesini yadırgamıyorum sadece çocuk olunca komik geliyordu) bir keresinde ablam falan dışarı çıktık çok sıcak bir gündü yemeğenim de "aboov çok ıccak şimci ericem" demişti ne kadar gülmüştük 😂😂😂
Tam sıpalar ya ❤️🥰🥰

Bence you tube da makyaj videoları izliyor oyaş grubunda yeni trend bu ve çoğu youtuberlar o şekilde konuşuyor çok beceremediği için onun ki biraz daha tiki kalmış olabilir neler izlediğini mutlaka kontrol edin

Bence you tube da makyaj videoları izliyor oyaş grubunda yeni trend bu ve çoğu youtuberlar o şekilde konuşuyor çok beceremediği için onun ki biraz daha tiki kalmış olabilir neler izlediğini mutlaka kontrol edin
Ediyorum çocul videoları izliyo şimdilik
Dizilerden de duymuş olabilir

Ayol ne diyorsun canim. :KK49: Bırak şimdi istediği gibidavransın. Geçer gider. Benim büyük Kizim bir ara çok kaba konuşuyordu. Seslenince hı falan değil bildiğin haaa söyle yavrum diyordu. Uyardıkça artırdı. Şimdi unuttu amahala kızdırmak isterse yapıyor

Ben de özel eğitim öğretmeniyim ve anneniz haklı...
Tepki vermeyin...
Ayrıca doğru konuş yavrum demek hiç bir zaman işe yaramaz.
Siz zaten doğru konuşuyorsunuz yanında. Tepki vermeden onun dediklerini doğru bir şekilde ifade edin...
Mesela şu istiyorum dedi tikice siz su istiyorsun de mi deyin düzgün bir şekilde...
Eğer bu işe yaramazsa seni anlamadım tekniğini kullanin...
Mesela su istedi ve tikice dedi bunu...
Siz seni anlayamıyorum ne dedim deyin.
Yine desin anlayamıyorum deyin takı doğru düzgun diyene kadar..

İyi akşamlar 💐

Kızım 8 yaşında
Şu “TİKİ” kız diye tabir edilen kızların konuşması var ya
Aynı onlar gibi konuşuyo agzını yaya yaya 🤦‍♀️

Ne söylüyo inanın anlamıyorum çocu zaman
Çocugum düzgün konuş ne dediğini anlamıyorum diyorum
Düzeltiyo sonra yine aynı
Oyun oynadığımız zaman da çok yapmacık hareketleri var
Ve daha çok o tarzda konuşuyo
çevremizde böyle biri de yok nerden gördü duydu bilmiyorum
Sinir olurdum öyle konuşan kızlara başıma gelecek herlde
Annem özel eğitim öğretmeni oda tepki verme karakter arayısında şuanda karakterini bulmaya çalışıyo diyo
Karakteri bu olursa napacam söylediğinide alamıyorum agzının içinde bişyler konuşuyo
Bu yaşlarda kızı olupta böyle garip tavırlar sergileyen varmı
Arkadaş çevresi TV telefon öğreniyor

İnternet kullanımını biraz sınırlandırın.
Saçma sapan YouTube videoları izlemesine izin vermeyin. İllaki çevresinden örnek almasına gerek yok, belki de YouTuberlardan falan görüyordur.

İyi akşamlar 💐

Kızım 8 yaşında
Şu “TİKİ” kız diye tabir edilen kızların konuşması var ya
Aynı onlar gibi konuşuyo agzını yaya yaya 🤦‍♀️

Ne söylüyo inanın anlamıyorum çocu zaman
Çocugum düzgün konuş ne dediğini anlamıyorum diyorum
Düzeltiyo sonra yine aynı
Oyun oynadığımız zaman da çok yapmacık hareketleri var
Ve daha çok o tarzda konuşuyo
çevremizde böyle biri de yok nerden gördü duydu bilmiyorum
Sinir olurdum öyle konuşan kızlara başıma gelecek herlde
Annem özel eğitim öğretmeni oda tepki verme karakter arayısında şuanda karakterini bulmaya çalışıyo diyo
Karakteri bu olursa napacam söylediğinide alamıyorum agzının içinde bişyler konuşuyo
Bu yaşlarda kızı olupta böyle garip tavırlar sergileyen varmı
Ne yazık ki youtube daki tüm hatunlar öyle konuşuyor. Bir de mümkün mertebe tv izlemeyin yanında.

Back
X