- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
Rabbim bagislasin masaallah 3.5 yasinda bir kizim var. Masaallah Cok naif, cok kirilgan bir kiz cocugu. Oyle catlak bagiriyim cagiriyim istedigimi yaptirayim huyu yoktur. Birseyi sakince soylediginizde hemen tamam der. Sosyal de bir cocuk ama gelin gorun ki disarida ve ya baska bir yerde arkadaslari ile oynarken biri biseyini istediginde vermek istemese de veriyor geri alamiyor kiramiyor cunku karsisisndakini aglatmak istemiyor. benden yardim istiyor ben mudahale etmemeye calisiyorum elimden geldigince dogru mu yapiyorum bilmiyorum. 15 ay kucuk kardesi var ona karsi oyle degil kesinlikle sadece arkadaslarina karsi.
dun aksam misafirimiz vardi kiz gercekten cadi ve kendi yasitinda neredeyse hic arkadasi yok. babasiyla oynuyor sadece. babasiyla oynamak istedi. kizimla oynamak istemedi. nasil icli icli aglayarak geldi yanima anlatamam yuregim ciz etti. giderlerken kiza bir suru oyuncagini verdi. paylasmak guzeldir diye... simdi size bunlar cok minnos geliyor ama inanin degil. hele yeni nesil anneler resmen kendi cocuklarina kizimi somurulecek biseymis gibi davrandirttiyor cocuklarina. egolarini tatmin ediyorlar...
ne yapicam bilmiyorum. istiyorum ki biraz hakkini korusun. okula gidince cok yorulacak cok kirilacak...
ne yapicam ben bilmiyorum...
dun aksam misafirimiz vardi kiz gercekten cadi ve kendi yasitinda neredeyse hic arkadasi yok. babasiyla oynuyor sadece. babasiyla oynamak istedi. kizimla oynamak istemedi. nasil icli icli aglayarak geldi yanima anlatamam yuregim ciz etti. giderlerken kiza bir suru oyuncagini verdi. paylasmak guzeldir diye... simdi size bunlar cok minnos geliyor ama inanin degil. hele yeni nesil anneler resmen kendi cocuklarina kizimi somurulecek biseymis gibi davrandirttiyor cocuklarina. egolarini tatmin ediyorlar...
ne yapicam bilmiyorum. istiyorum ki biraz hakkini korusun. okula gidince cok yorulacak cok kirilacak...
ne yapicam ben bilmiyorum...