• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Ya bazi insanlar kucuk cocuklarin poposuna pat pat vurarak sever ya bazen, benim babannem cok yapardi acaba öyle bisey mi yapti?
Sevmek için bile olsa yapilmamali o ayri ama cahillik başka, pedofil olmak başka yani çok agir bir itham o yuzden eminsinizdir umarim. 🙄

Ben olsam gorusmeyi keserim ama gidip goruncenize kocan sapik diyip durmayin en azindan emin degilseniz. Bilemedim geçmiş olsun.

Hepimiz evdeyken oluyor bu mutfaga kadar çay doldurmaya gittigim de kendi kızının 7 yaşinda poposunu sıkarken gözumle görmüştüm b
Böyle şeyler en tahmin edilmeyen kişilerin başının altından çıkıyormuş malesef.
O nedenle çok dikkatli olalım biz.
Videoyu izletin kuzunuza.
Dilerim olmamıştır kötü bir dokunuş. Ve dilerim hiç olmaz da...

Ya bazi insanlar kucuk cocuklarin poposuna pat pat vurarak sever ya bazen benim babannem cok yapardi acaba öyle bisey mi yapti?
Sevmek için bile olsa yapilmamali o ayri ama cahillik başka, pedofil olmak başka yani çok agir bir itham o yuzden eminsinizdir umarim. 🙄

Ben olsam gorusmeyi keserim ama gidip goruncenize kocan sapik diyip durmayin en azindan emin degilseniz. Bilemedim geçmiş olsun.
Teyzeler genelde ah benim kızım kocaman olmus der pat pat vurur aynen dogru.
Ellemezler ama, bı de enıste ne alaka. Bana enıste olması garip geldi. Evet taciz etmedi belki ama, dokunmasın da ne gerek var dı mı? Gıtsın ekonomiden falan bahsetsin bence😂

Çocuk açık ve net anlatmış. Bizim toplumumuzda çocukları popolarına vurarak sevmek yaygın ve buna rağmen çocuk bir farklılık sezerek bunu ifade etmiş. Eşinizin direk olarak kardeşi ile çözmesi gereken bir konu. Sizin de o aile ile ortak zorunlu alanlarda çocuğunuzun başımdan bir an ayrılmadan durmanız gerekiyor.

Evinizden ve hayatınızdan tutabildiğiniz kadar uzak tutun. Şansınız akıllı bir kızınız olması ve muhtemelen onu iyi yetiştiriyor olmanız. Asla görüşmeyin.

Ben çocukken köydeydim dedemlerde ozamanlar köydede komşumuz vardı yaşlı bir kadınla kocası bide kızları ziyarete gitmiştim ,
yaşlı adam beni görünce popoma vurmaya başlamıştı kadında gülüyordu ne kadar büyümüssün sıpa demişti o zamanlar anlamadım ama üzülmüştüm şimdi farkediyorum taciz edildiğimi
bu tacizdir herangi bir mahrem bölgeye şaka sevmek gibi anlamlar konularak dokunulmaz hele erkekler asla dokunmamalı hepsinden iğreniyorum
bidaha oradaki komşuya hiç gitmedim Kızınızda büyüyünce bunu anlayacaktır tacize uğradığını , lütfen kızınızı koruyun özenli büyütün nasıl bir devirdeyiz kimseye güvenemeyiz.

Teyzeler genelde ah benim kızım kocaman olmus der pat pat vurur aynen dogru.
Ellemezler ama, bı de enıste ne alaka. Bana enıste olması garip geldi. Evet taciz etmedi belki ama, dokunmasın da ne gerek var dı mı? Gıtsın ekonomiden falan bahsetsin bence😂

Nebileyim bazi tipler önünü ardini dusunmeden gereksizce davraniyor ya. Belki o şekilde pat pat sevmiştir ve cocuk anneden ozel olarak bu konuda uyari aldigi icin popoya olan her temasi elledi olarak soyleyebilir.
Umarim öbür türlüsü değildir ben bu açıdan da dusundum.

Niyet taciz olmasa da bu konuda enistenin
uyarilmasi gerekirdi o konuda hemfikirim ama pedofil damgasi vurmak için emin olmak gerek.

Nebileyim bazi tipler önünü ardini dusunmeden gereksizce davraniyor ya. Belki o şekilde pat pat sevmiştir ve cocuk anneden ozel olarak bu konuda uyari aldigi icin popoya olan her temasi elledi olarak soyleyebilir.
Umarim öbür türlüsü değildir ben bu açıdan da dusundum. Niyet taciz olmasa da uyarilmasi gerekirdi adamin o konuda hemfikirim ama pedofil damgasi vurmak için emin olmak gerek.
Nedense ben bu pedofili konusunda eminim kimseye güven kalmadı.. nasıl çocuk yetiştirilir bu devirde bilmiyorum. Parkta bile taciz edilen çocuklar var:KK43:

Bu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.

Umarim öbür türlüsü değildir ben bu açıdan da dusundum.

Niyet taciz olmasa da bu konuda enistenin
uyarilmasi gerekirdi o konuda hemfikirim ama pedofil damgasi vurmak için emin olmak gerek.
Haklısiniz pedofili demiyorum zaten ama iyi niyetli olmam mümkün degil zaten bu yüzden konu açtım ben bir hata yaptöm mı ćok mu sert gittim ama susamazdım kendimi affetmezdim

Nedense ben bu pedofili konusunda eminim kimseye güven kalmadı.. nasıl çocuk yetiştirilir bu devirde bilmiyorum. Parkta bile taciz edilen çocuklar var:KK43:

Evet güven yok kimseye ama emin olmadigim, görmedigim konuda birini agir suç altinda birakmaya ben korkarim kendi adima.
O yuzden bir ihtimali soyledim.

Bir yanda kucucuk cocuk, biyanda bilmeden iftira atabilme ihtimali Allah kimseyi bu durumda birakmasin. Cocuklara cok dikkat etmek gerek🙏

Görcem aşırı derecede inkar yolunu seçti ve bu bana ćol tujaf geldi.Bir kere çok önceden kızımı onlara bırakmıştım hala içim içimi yiyor acaba bir şey oldu mu diye kızım bir şey anlatmadı ama geldigimdede adam evde yoktu ,tuhaflıkta yoktu ama bırakmamalıydım ben de çocukken tacize ugradıgım için çok pimpirikliyim ama paranoyak olmaktanda korkuyorum ama oluyorum galiba
İste bu yuzden lutfen ama lutfen çocuklarımızı kimsede birakmayalım😕

Bu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.
Nasıl yani ya 4 tane yeğenim var en küçüğü 5 yaşında kendi kızım var 2 yaşında hiç böyle bir şey görmedim. Bu konuyu annesine söylediniz mi?

Paranoyoklıksa paranoyoklık maalesef ama ben çocuğumu kimsenin yanında bırakamam bu sekilde. Anaanne,babaanne dışında. Tabi onlarda da baska kuzen vs olmiycak. Neyseki ailelerden uzakta yasıyoruz bazı konularda zorluk ceksekte bu konudan dolayı boyle olan bicok konuda kimseye birakmadigim icin kafam rahat oluyor en azından..
Böyle olmak istemezdim ama dünyanın hali beni bu noktaya getirdi.
Oyle eniste vs veya baska kuzenin oldugu bi yerde cocugumu tek bırakamam..

Evet güven yok kimseye ama emin olmadigim, görmedigim konuda birini agir suç altinda birakmaya ben korkarim kendi adima.
O yuzden bir ihtimali soyledim.

Bir yanda kucucuk cocuk, biyanda bilmeden iftira atabilme ihtimali Allah kimseyi bu durumda birakmasin. Cocuklara cok dikkat etmek gerek🙏
İftira yok ortada olan bir şeyi soyluyoruz kendiside istemezsen bi daha yapmam diyerek kabul ediyor eşide inkar ediyor benim eşim de kardeşine sana bilmedigin bir sey mi söyledik dedi.

Back
X