• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Arkadaslar cocuklar evet kücukler ama hisleri bizden cok fazla kuvvetli. Bizim göremediklerimizi görüp hissediyorlar. Eger cocuk gelip enistem popomu elledi diyorsa cocuk enisteden rahatsiz oluyor demektir.

Adam kendi 7 yasındaki cocugunun da poposunu sıkıyormus. Ben asla bunları normal görmüyorum benim öz babam bile cok kücük yaslarımdan mahremiyetime saygı duymustur. Pat pat vurmak baska sıkmak ellemek cocukta rahatsızlık uyandırmak baska. Ki bence vurmak bile kimin haddine, mahrem bölgelerin dokunulmazlıgı vardır. Asırı cirkin ve bu is burda kalmamalı. Uyarın kücük cocugu olan akrabaları. En basit göz tacizi bile yıllar sonra cinsel travmalar olarak dönüyor bize.

Milletce bu konuda degismemiz lazim. Alemin cocugunu sapur supur öpen mi ararsin, poposuna pat pat vuran mi ararsan, kolundan sıkıp sarsan mi ararsin.. Cocuga saygi hic yok. Cocuk istiyor mu bakalim her gorenin kendisini opmesini.. konu sahibi cok haklisin ve cok yerinde bir tepki gostermissin. Alemin cocugunun poposuna iyi(!) ya da kotu niyetle dokunmak ne demek. Biz arkadaslarimizin poposuna naber tatlim deyip pat pat vurabiliyor muyuz?

Nebileyim bazi tipler önünü ardini dusunmeden gereksizce davraniyor ya. Belki o şekilde pat pat sevmiştir ve cocuk anneden ozel olarak bu konuda uyari aldigi icin popoya olan her temasi elledi olarak soyleyebilir.
Umarim öbür türlüsü değildir ben bu açıdan da dusundum.

Niyet taciz olmasa da bu konuda enistenin
uyarilmasi gerekirdi o konuda hemfikirim ama pedofil damgasi vurmak için emin olmak gerek.

Net yazık ki iyi niyetli olarak düşünmüyorum, gayette taciz etmiş.
Böyle düşünmemin nedeni sorgulanınca verdiği cevap.

Normalde şok olup affallaması niyetim yoktu sadece oynuyorduk falan demesi gerekirken, “istemeseydi yapmazdım” demiş.

Küçücük çocuğu kendini tahrik etmekle suçluyor farkında mısınız? Kurbanın üstüne suç atmak çok klasik bir taktik, “kot pantolon giymeseymiş” demenin farklı bir versiyonu.

Asla ama asla normal bir tepki değil.

Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden

İletişimi keserek en doğrusunu yapmışsınız.
Asla görüşmeyin, verdiği savunma ile suçunu itiraf etmiş. Küçük çocuğun gel bana dokun demeyeceğini o da biliyor. Asıl amaç tahrik olduğu için kızınızı suçlamak.

Zihni hastalıklı, halanın ki de öyle.
Kendi ev huzuru bozulmasın diye kızınızı feda etmiş. İnanın tecavüz etseydi yine savunurdu.
Yanında kocası küçücük kızı suçluyor, dönüp sen ne saçmalıyorsun diyemiyor.

Böyle hastalıklı kişilerden uzak durun.
Hiç görüşmeyin, kızımızın saçının bir teli bunlara değmez.

Benim annem babam bile oğlumu saçından başka yerden opmezken elin adamı nasıl böyle şeye cesaret edebilir.
Niyetini bilemeyiz, ama böyle şeyin iyi niyetli savunması da olmaz.

Çok nefret ediyorum böyle durumlardan.
Kimse kimsenin çocuğuna mıncık mıncık dokunmasın arkadaş.

Şöyle yaptım:eşim,ben ,hala ve eniste bizim evdeyken enisteyi uyardım kızımı cagirdı yanına sarıldı isyemessen ellemem dedi (sanki bunu çocuk istemiş gibi) sonra karısını bizde bıraktı çıkıp gitti ama benim öfkem dinmedi eşimse böyle olduguna inanmak istiyorum yoksa başka şeyler olur dedi,ben zaten aylardır onlara gitmiyordum kızımida uyardım bitti görüşülmeyecek dedim sonra gorümcem çıkarı gereğı üzerime çok düştü biara aslında beni sevmez taşınma aşamasındayken çocuklarını bana gònderdi ben de mesaj attım evde bu kadar çocuk taşınıyorum çocuklarını bana gönderme dedim kavga çıktı öfkem taze oldugu için kocasının yaptıgınin hesabını sordum dedi ki sen allahsız kitapsız suratina tükürülmeyecek insansın kocamada ćocuklarıma da iftira atıyorsun(çocuklar ne alaka anlamadım) ve mutlu son görüşmüyoruz.sonra da beni engelledi.aksam eşim arayıp gerekeni söyledi.
Esiniz ne söyledi. O enistenin yuzune bakmayin halasida hala olcak bide

Bu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.
7 yasinsa cocuk mu😨😨😨

Bizde küçükken kardeşimize kuzenimize pat pat diye vururduk. Böyle vurmak ayrı ellemek ayrı. Kesinlikle çocuğu ciddiye alın. Eşinize de söyleyin eve getirmeyin

Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden
güvenmediğiniz insanlarla kızınızı aynı ortamda yalnız bırakmamalısınız.

Şöyle yaptım:eşim,ben ,hala ve eniste bizim evdeyken enisteyi uyardım kızımı cagirdı yanına sarıldı isyemessen ellemem dedi (sanki bunu çocuk istemiş gibi) sonra karısını bizde bıraktı çıkıp gitti ama benim öfkem dinmedi eşimse böyle olduguna inanmak istiyorum yoksa başka şeyler olur dedi,ben zaten aylardır onlara gitmiyordum kızımida uyardım bitti görüşülmeyecek dedim sonra gorümcem çıkarı gereğı üzerime çok düştü biara aslında beni sevmez taşınma aşamasındayken çocuklarını bana gònderdi ben de mesaj attım evde bu kadar çocuk taşınıyorum çocuklarını bana gönderme dedim kavga çıktı öfkem taze oldugu için kocasının yaptıgınin hesabını sordum dedi ki sen allahsız kitapsız suratina tükürülmeyecek insansın kocamada ćocuklarıma da iftira atıyorsun(çocuklar ne alaka anlamadım) ve mutlu son görüşmüyoruz.sonra da beni engelledi.aksam eşim arayıp gerekeni söyledi.
İstemezsen ellemem mi dedi gercekten! 4 yasinda cocuga! Bebege! İSTEMEZ İSEN ELLEMEM
Ay kusura bakmayin sinirimi bozdunuz ya, kocaniz olacak kişi evden sktr edemedi mi acaba? İstemezsen ne demek. Ellemem ne demek. Kiramadi mi ellerini? Rızası yoksa ellemem demek. Ay gercekten hic tanimadigim birisiniz, evladinizi da oyle, burda okuyunca gebertmek istiyorum. Bu sakinlik niye arkadas Allah mi peygamber mi haydi yallahh niye demiyorsunuz.

Poposunu nasıl ellemiş ama hani seversin popoya vurursun öyle bir şekil mi ? Yani bende küçükken dayım falan popoma vururdu ama hani kötü niyetli değil mesela etraftan geçersin ,çık ordan diye popoya vurmak var ya o tarzdaysa eğer kötü niyetli diyemeyiz .

Yemin ederim çok kötü oldum... Bana kalırsa çok sakinsiniz konu sahibi. Ben ortalığı ayağa kaldırırım. Benim çocuğum diyorsa bitmiştir. Pat pat da vursa rahatsız olmuş çocuk işte.

Çocuğu adamla neden yüzleştirdiniz ne gerek vardı buna onu anlamadım
Yanlislik var çocuğu yuzlestirmedim salonda bu konuşma olurken kıZim odasindaydi o pislik yan8na cagirdi kizim gelmedi israr etti bu sefer ne var diye geldi gel sarılayım dedi ben sana sarılmam dedi sonra istemessen ellemem lafini etti ve sarildi inanın bu konu çok ciddi sonucları hayatlarimiza maal olabilir zaten aklıma geldikçe deli oluyorum.

Böyle konularda kadın nasıl kocisim yapmaz iftira der pes. Hala da tam bir gerizekalı. İğrenç lik dizboyu.

Back
X