• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Gördüğünüz gün sorduysanız bu konuyu hiç konuşmamış olmuyorsunuz. Yani konuşmuşsunuz. Ben de 35 yaşındayım ama hiç denk gelmediğim için tuhafıma gitti demek.
Benim de çok tuhafima gitti neden yaptıgını merak ettim..Doktora sormak lazim tabi,konuşmadık çunkü bana cevap vermedi..

Bu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.
7 yaşındaki çocuk mu yapıyor bunu?

Benbsanirim hala ile de eniste ile de gorusmezdim. Kizimi da yanimdan ayirmaz gerkirse cay bile koymazdim. Bir daha kizinizi kimseye birakmayin. Bu olayi esiniz biliyor mu? Bence bilmesi gerekir. Gorusmeyin bir daha uzak durun.

Allahım ben ne okudum ya. Keşke tıklamasaydım hiç bu başlığa, gece gece psikolojim bozuldu. Tövbe Estağfurullah. Kapınıza bacanıza sokmayın o insanları. Selam bile almamak lazım.

Hala ile de eşi ile de görüşmezdim ve sülaleye rezil ederdim. Millet bilsin ki başkasının çocuğuna dokunmasın diye. Bazen salak saçma mıncırma hareketleri olurdu, eskiden millet daha rahat rahat yapardı ama bilmezdik, iyice sapık olmadan bir şey diyemezdik. Çocuğunuzu iyi yetiştirmişsiniz.

Hepimiz evdeyken oluyor bu mutfaga kadar çay doldurmaya gittigim de kendi kızının 7 yaşinda poposunu sıkarken gözumle görmüştüm b
Böyle adamların çocukları da tacize uğrayabilir, bazen anneden korkup yapmazlar ama bahsettiğiniz karakterde daha doğrusu karaktersizlikte olan biri sesini çıkarmaz. İnkar eder, kendisini suçlu hissetmemek için inkar yoluna geçebilir. Kv ve Kp ne diyor bu duruma? Çocuklarına yazık.

Ne yaptınız mesela? O iğrenc herifi kızınınzın yakınına yaklaştırmayın bir daha. Eşinizle konuşup ortak bir karara varın ortada iğrenc bi durum var. Hala ile bu konuyu eşinizle birlikte detaylı görüşün...

Ben cocugun masturbasyonuna degil de insan icinde yapmasina sasirdim. Annesi konuşmaliydi cocukla sanki biraz 7 yaş anlayacak bir yaş. 🙄
7 yaşa kadar sürmesi anneden ziyade sanki bir uzman desteğine ihtiyaca işaret ediyor gibi.

Şöyle yaptım:eşim,ben ,hala ve eniste bizim evdeyken enisteyi uyardım kızımı cagirdı yanına sarıldı isyemessen ellemem dedi (sanki bunu çocuk istemiş gibi) sonra karısını bizde bıraktı çıkıp gitti ama benim öfkem dinmedi eşimse böyle olduguna inanmak istiyorum yoksa başka şeyler olur dedi,ben zaten aylardır onlara gitmiyordum kızımida uyardım bitti görüşülmeyecek dedim sonra gorümcem çıkarı gereğı üzerime çok düştü biara aslında beni sevmez taşınma aşamasındayken çocuklarını bana gònderdi ben de mesaj attım evde bu kadar çocuk taşınıyorum çocuklarını bana gönderme dedim kavga çıktı öfkem taze oldugu için kocasının yaptıgınin hesabını sordum dedi ki sen allahsız kitapsız suratina tükürülmeyecek insansın kocamada ćocuklarıma da iftira atıyorsun(çocuklar ne alaka anlamadım) ve mutlu son görüşmüyoruz.sonra da beni engelledi.aksam eşim arayıp gerekeni söyledi.
En doğrusunu yapmışsınız. Eşiniz kardeşiyle başka zamanlar tek görüşebilir sizin hiçbirşeyiniz değil onun kocası. Uzak dursunlar yavrunuzdan. Görümcenin tavrı da tavır değil. İnsan bi sorgular eşini. Boşver aynı zihniyet var kadında da. Görüşme yavrunu da görüştürme bundan sonra. Çocuk sevmeyi elleme sanan insanlarsa bundan sonra çocuk sevmenin öyle olmadığını anlarlar. Adamın bilinçli yaptığını düşünüyorum gırtlağını sıkasım geldi iyi dayanmışsın.
(Bak yine sizler senler birbirine karışmış çok sinirlenince böyle oluyor hitap şekillerim kusura bakma lütfen 😊)

Son düzenleme:
Sizin daha önceki konulara bir göz gezdirdim. Çocuklarda mastürbasyondan bahsetmişsiniz. 7 yaş biraz tuhaf geldi. 6 aylık çocuk zaten oturamıyor bile ne mastürbasyonu? Bir psikiyatristten yardım alsanız. Çünkü daha önceki konularınıza baktım ve hassasiyetinizi, çocuğa eğitimi vs anlıyorum ama sizin terapiye ihtiyacınız var gibi.
Merhaba,böyle bir konuda kimden fikir alınır ki,ne yapacagimi bilmiyorum,kısaca anlatayım 36 yaşındayım,ilkokula giderken bizimle birlikte yaşayan teyzemin oglunun istismarina uğradım,kimseye anlatmadim,annemden korkardim bana şevkatli davranmazdi bana kizar diye düşündüm ve yigeninide cok severdi ,bogazim da bir düğüm olarak kaldi bu olay,hep içimdeydi konuşmak istedim annemlede hiç bir zaman aramiz iyi olmadi,bir gün kavga ederken kustum her seyi,bana inanmadi telefonu suratima kapatti,tam düşündüğüm tepkiyi verdi.1 yildir görüşmüyoruz ama yigeni ile görüşüyor,benim numarami bile bilmeyen şimdi evli iki çocuk babasi o adam iki gündür sürekli beni ariyor neden,ne konuşacagim,yalanci der geçerler kenara,oysa annem bana inansin arkamda dursun isterdim sadece bunu isterdim,.bunca yildan sonra başka ne oacak ki..
ilk defa beni ariyor hem de israrla numarasini engelliyorum farkli numaralardan ariyor,telefonu açip konuşacak gücüm yok zaten,hem ne denir ki,ben içimdeki kini kustum rahatladim hepsinide hayatimdan cikardim,evliyim iki cocugum var,her şeyim yolunda ama çocukluk yaralari asla kapanmiyor.
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum ķüçüklüğünde yaşadığın bir olay elinde kanıt yok nereye şikayet edeceksin ?nasıl ispat edeceksin? ilkokul çocuğu iken ayn şeyi ben de yaşadım, yıllarca içimde tuttum,hep dilimin ucunda idi,36 yaşına geldim,annemin en sevdiği yigenı idi,annemle de anlaşamazdık zaten bir kavga esnasında dilimin ucundan döküldü,telefonu suratıma kapattı bana inanmadı yigenı ile görüşüyor benimle konuşmuyor iki yıl olacak,evliyim onunla yaşamıyorum çok şükür,annemin evinde yaşıyor olsaydım benim için çok zor olurdu,masum olsam da bana bu muameleyi yapan birinin yüzüne nasıl bakacaktım ve ben annemin bu tepkiyi vereceyinden emindim yanılmadım da,size gelince söyleyin tabi ki ama kriterleri iyi düşünün küçük bir yerde aile ile yaşıyorsunuz,ailenizin tabiatına göre neler olabileceği konusunda tahmin yürütün ve eminseniz kimseyi bulaştırmayın direk annenizin yüzüne anlatın, teyze ile paylaşmakla hata yapmışsınız.
Konu şöyle ki,Komşumuz ile aramiz hiç iyi değil komşunun babası eşimin üzerine yürüdü ama eşimın annesi,babasi,kardeşi çok samimi olmasalar da bu insanlara selam vermeye devam ediyorlar gerekçeleri düşman edinmeyelim ne gerek var,bu ise bana tuhaf geliyor sizce?kavga sebebi ne olursa olsun o ayri konu arada bir düşmanlık var zaten ve bunu onlar başlatti,sormak istediğim eşimin ailesinin tavrı?
Aylar önce yazmıştım yine buraya 3 yıldır ailemle görüşmüyorum sebebi kuzenimin istismari sonucu bana değil ona inanan bir anne ve beni hayat boyu sevgisinden yoksun,bir ucubeymisim gibi davranan anne,epeydir arıyorlardı,telefonları açmadım akrabamla haber yolladilar asla kabul etmedim,dün pat diye geldiler,içeri aldım hiç konuşmadılar öyle salonda oturdular çocuklarla ilgilendiler falan,2 saat tek laf etmediler ben evde yokmuşum gibi ben de konuşmadım, en sonunda dayanamayıp siz ne zaman gideceksiniz dedim çıkıp gittiler bu kadar,maddi olarak durumlari çok iyi,çocuklara birer kazak almıslar bana da ve iş yerinde bayat ne kadar simit,pogaca,meyve varsa alip bana getirmişler kapinin önune geri koymustum giderken almamişlar.neden konuşmadim derseniz yillarca konustum beni duymadilar lafim yerine ulaşmiyor daha ne deyim herkes istedigini anliyor benim de anlatmaya halim kalmadı,ne yapmaliyim? yaptıklarim doğru mu sizce?

Bunlar zor şeyler. Atamamışsınız. Çocuğunuzu kimseye teslim etmeyin. Başka birilerinin çocuğunu da getirmeyin. En kısa sürede destek alın. Yurtdışı vs demişsiniz? Taşındınız mı?

En doğrusunu yapmışsınız. Eşiniz kardeşiyle başka zamanlar tek görüşebilir sizin hiçbirşeyiniz değil onum kocası. Uzak dursunlar yavrunuzdan. Görümcenin tavrı da tavır değil. İnsan bi sorgular eşini. Boşver aynı zihniyet var kadında da. Görüşme yavrunu da görüştürm bundan sonra. Çocuk sevmeyi elleme sanan insanlarsa bundan sonra çocuk sevmenin öyle olmadığını anlarlar. Adamın bilinçli yaptığını düşünüyorum gırtlağını sıkasım geldi iyi dayanmışsın.
Öfkem dinmiş deģil olay aralık ayında oldu ve ben hala kabullenemiyorum,üstelik görümceden bir sürü hakaret yedim ,tabi ki asla gorüşmeyeceğim ama elime geçen ilk fırsatta o hakaretlerinde hesabıni soracağim sabırla uygun zamanı bekliyorum.

Sizin daha önceki konulara bir göz gezdirdim. Çocuklarda mastürbasyondan bahsetmişsiniz. 7 yaş biraz tuhaf geldi. 6 aylık çocuk zaten oturamıyor bile ne mastürbasyonu? Bir psikiyatristten yardım alsanız. Çünkü daha önceki konularınıza baktım ve hassasiyetinizi, çocuğa eğitimi vs anlıyorum ama sizin terapiye ihtiyacınız var gibi.

Bunlar zor şeyler. Atamamışsınız. Çocuğunuzu kimseye teslim etmeyin. Başka birilerinin çocuğunu da getirmeyin. En kısa sürede destek alın. Yurtdışı vs demişsiniz? Taşındınız mı?
6 aylık çocuk tv de bir kadın programinda izledigim canlı telefon baglantısıyla annenin anlattiklariydı,bana gelince annem be yaşadıklarimla ilgili tabi ki terapi almalıyim haklısınız,kızım ile ilgili konu bunlarin dışında bence en ufak bir konuda kimseye taviz verilmemeli tavır her zaman bu şekilde olur.

Öfkem dinmiş deģil olay aralık ayında oldu ve ben hala kabullenemiyorum,üstelik görümceden bir sürü hakaret yedim ,tabi ki asla gorüşmeyeceğim ama elime geçen ilk fırsatta o hakaretlerinde hesabıni soracağim sabırla uygun zamanı bekliyorum.
Yavruna yaklaştırma bunları yeterli Allah'a havale et. Ve şükret gelip söylemiş kurtarmışsın. Annelik görevini yapmışsın ❤

Evet tasindım hiç biriyle görüşmem artık mümkün degil

Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden
Sizi işkillendırmek istemem ama bana kucukken uvey halamın kocası tacizde bulundu kimseye diyemedim sız bu ısın pesınde dusun

İğrenç midem bulandı çocuğunuz bunu maalesef unutmayacak. Hala ne tepki verdi??? 😳 Bir arkadaşım (erkek) 1,5 yaşındayken üvey amcası tarafından tecavüze uğramış ama yıllar sonra bunu ortaya çıkaran psikoloğu çünkü nedenini bilmediği bir travmam var demiş.... Adam şimdi 35 yaşında hala acı çekiyor. velhasıl Allah korusun kaşla göz arasında neler neler oluyor. Adamı eve almayın.
Nasıl pislik insanlar var ya 1.5 yas ya 1.5

Yapmaması ge

Çocuklarda masturbasyon var , ben de duydum bunu daha önce. Ne olduğunu, neden yaptığını bilmiyorlar tabi ki ama bir şekilde farkediyorlar yada içgüdüsel olarak yapıyorlar ve o his hoşlarına gidiyor.

Yapmaması ge

Çocuklarda masturbasyon var , ben de duydum bunu daha önce. Ne olduğunu, neden yaptığını bilmiyorlar tabi ki ama bir şekilde farkediyorlar yada içgüdüsel olarak yapıyorlar ve o his hoşlarına gidiyor.
Biliyorum ama 6 aylık çocukta olması mümkün değil. Kız çocuklarda olur ama 7 yaş bir çocuk milletin ortasında yapması normal değil. 2-4 arası daha sık olur.

İşte bu yüzden kizlarimi bir dakika bile gözümün önünden ayirmiyorum devir kimseye guvenmeme devri evlattan önemli ne var ki Allah kolaylık versin inşallah aileyede gram güven kalmadı zaten erkekler kendi evladı değilse bi uzak dursunlar dokunmasinlar kimsenin çocuğuna artık okudum sinirlerim tavan yaptı.

Back
X