• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Bu hareketi bir teyze babaanne yapmış olsa anlarım böyle bir zamanda elin adamı yaparsa işler değişir bu hareketin tek bir anlamı olabilir eşek kadar adam bunu bilmeyecek degil herhalde..Bir de 7 yasında yaşında ki kızı salonda benim çocuklarim abisi ve ben varlen yastıgı bacaklarının arasına sokup kan ter içinde kalana kadar defalara masturbasyon yaptı,şasırdım kaldim.
7 yasındaki cocuk ne bilir masturbasyonu aile cok degısık bir yansıma daha girdim tepkiniz ne oldu

7 yasındaki cocuk ne bilir masturbasyonu aile cok degısık bir yansıma daha girdim tepkiniz ne oldu
7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.

Erken yaşta mastürbasyon çocuklarda görülen bir şey. Birisinden görmesi gerekmiyor içgüdüsel olarak yapabilir koltuklara sandalyeye sürtünürken farkeder bir oyuncağı bir yastığı kullanır kendine dokunurken farkeder vs.

Çok anormal bir durum değil.
Görmezden gelip utandırmamak gerekir ama milletin içinde yapmaması gerektiğini de bir şekilde usturupluca söylemek lazım.

7 yaşinda bir çocuk görmezden geldim ve annesine sordum cevap vermedi.Ama defalarca yaptı artik dayanamayıp bir kere yastıgi alıp yapma dedim o kadar çok terlemişti.
Benim arkadaşımın 4 yaş kızı da masturbaayon yapıyor bu yaşlarda oluyo sanırım tabi tam bilgim yok

Allah Allah yani beynım error veriyor. Okadar insanın icınde ve bu yasta ogrrenmıs.

Bu davranış 1 yaşından sonra bebeklik döneminde bile görülebiliyor.
Stres altındaki bir çocuğun kendisini (tesadüfen hissettiği bir duyguyla) bir nevi sakinleştirmek çabası. Tıpkı parmak emme gibi.
Kimi (çoğu) çocukta hiç olmuyor, kimi çocukta çok erken dönemde sönebiliyor, kiminde de uzun sürebiliyor. Tıpkı parmak emme gibi... Cinsel haz ile bir ilgisi yok.
İsterseniz bir araştırın.

Ben bu sene birçok pedofili, ensest seminerine katıldım. Sizi ürkütmek istemem ama benim öğrendiklerim şu şekilde: Çocuklar, birisinin yanlışlıkla popolarına değmeleriyle kötü amaçlı değmelerinin arasındaki farkı hissediyorlar. Bir çocuk annesine veya babasına gidip de birisi beni elliyor, rahatsız oluyorum diyorsa çok büyük bir ihtimalle ortada bir istismar vardır. Asla çocuktur, hayal kuruyordur demeyin. İlkokul çağından küçük çocukların böyle şeyleri uyduruyor olma olasılığı çok küçük bir olasılık.

Erken yaşta mastürbasyon çocuklarda görülen bir şey. Birisinden görmesi gerekmiyor içgüdüsel olarak yapabilir koltuklara sandalyeye sürtünürken farkeder bir oyuncağı bir yastığı kullanır kendine dokunurken farkeder vs.

Görmezden gelip utandırmamak gerekir ama milletin içinde yapmaması gerektiğini de bir şekilde usturupluca söylemek lazım.
Hay

bilemedim yani hıc sarslamadıgım ıcın bıde insanların icınde yapıyor. Hos deıl yani cocuk ne oldugunuda bilmiyordur

Nasıl yani ya? Mastürbasyon yaptı derken ? Ne bileyim yastık at görevinde olup deh digidik demiş olmasın? Çocuk sonuçta ve yaşı 7?

Ayrıca bu tarz bir olayin yillar sonraki dava aşamasını görmüştüm sapik enisteyi karısı koruyordu yani kızın teyzesi. hatta iftira davası açmışlardı. sonradan adam istismardan ceza aldi. Bu konuda %1 ihtimal bile varsa taviz vermeyin asla.

Kusura bakmayın enişteyi bilmem de bu çocuğa iftira bence. Çocukça bir oyun Belli ki. Bunu masturbasyona nasıl bağladınız. Görümcenizin çocuklarıma iftira atma dediği konu bu bence.

Stres altındaki bir çocuğun kendisini (tesadüfen hissettiği bir duyguyla) bir nevi sakinleştirmek çabası. Tıpkı parmak emme gibi.
Kimi (çoğu) çocukta hiç olmuyor, kimi çocukta çok erken dönemde sönebiliyor, kiminde de uzun sürebiliyor. Tıpkı parmak emme gibi... Cinsel haz ile bir ilgisi yok.
Olabilir tabi tv 'de 6 aylık bir bebegin bunu yaptiginı annesi doktora anlatmiştı ilgisini baska yone cekin kıskançlıktan yapar demişti doktor.

Benim 4 yaşında akıllı bir kızım var,halasının kocası yani eniştesi severken poposuna ellemiş ben bu konularda onu hep uyardıgım için bunu hemen gelip bana söyledi,bir müddet sessiz kaldım sonra halası ile telefonda konuşurken akşam bize geleceksiniz ama eniştem gelmesin o benim popoma elliyor demiş bunu da bana kızım anlattı,haladan ses yok bense yaptım tabi bir şeyler ama önce sizin fikirlerinizi duymak istiyorum elin adamı 4 yaşinda ki bir çocugun poposuna sariliyorum ayana neden/QUOTE]
Çok net olarak konuşun ve kesinlikle görüşmeyin. Çocuğunuzu asla ama asla o pislikle bir araya getirmeyin. Çocuğunuza inanın eğer ki severken olan bir şey olsaydı çocukta bu kadar üstünde durmazdı demek ki işin içinde bir pislik var. Çocuk bunu unutmuyor ve tekrar tekrar gündeme getiriyor. Ben yaptım birşeyler deyip geçiştirmeyin aksi halde yaşı ne kadar küçük olursa olsun hayatı boyunca unutmayacağı bir yarası olur kızınızın

Kusura bakmayın enişteyi bilmem de bu çocuğa iftira bence. Çocukça bir oyun Belli ki. Bunu masturbasyona nasıl bağladınız. Görümcenizin çocuklarıma iftira atma dediği konu bu bence.
Ben bu konuyu görumcemle hic konusmadım sadece bu gordugum gun sordum utandı ,bu bilmemden hoslanmadı,masturbasyonla oyunu ayirt edebilirim 40 yaşindayım kendi cocuklarimdan başka çocuklara baktım,Allah iftiradan saklasın o benim yapabilecegim bir sey değil ama çok dogrucuyumdur o da bazılarina agır gelebiliyor.

İftira yok ortada olan bir şeyi soyluyoruz kendiside istemezsen bi daha yapmam diyerek kabul ediyor eşide inkar ediyor benim eşim de kardeşine sana bilmedigin bir sey mi söyledik dedi.

İftira attiniz demedim. Dokunma olmuştur elbette ama taciz mi cahillik mi bilemedim orasi sikintili bir durum.
Ne niyetle olursa olsun dokunmamasi gerekirdi o ayri, o konuda uyarmaniz ve tepki vermeniz yerinde olmuş elbette.

Nusubetler sel gibi yağıyor terbiyesiz adam 4 yaşındaki çocuktan ne istiyor allah bildiği yapsın görüştürmeyin o adamla çocuğu uzak durun .

Ben cocugun masturbasyonuna degil de insan icinde yapmasina sasirdim. Annesi konuşmaliydi cocukla sanki biraz 7 yaş anlayacak bir yaş. 🙄

Ben bu konuyu görumcemle hic konusmadım sadece bu gordugum gun sordum utandı ,bu bilmemden hoslanmadı,masturbasyonla oyunu ayirt edebilirim 40 yaşindayım kendi cocuklarimdan başka çocuklara baktım,Allah iftiradan saklasın o benim yapabilecegim bir sey değil ama çok dogrucuyumdur o da bazılarina agır gelebiliyor.
Gördüğünüz gün sorduysanız bu konuyu hiç konuşmamış olmuyorsunuz. Yani konuşmuşsunuz. Ben de 35 yaşındayım ama hiç denk gelmediğim için tuhafıma gitti demek.

Kızım bu konuyu unutsun istiyorum yanındada konuşuldu bu iyi olmadı hala da hatirliyor ama ilerde unuturmu acaba

Yıllar önce ortaokulda çok yaramaz bir öğrencimiz vardı, tatlı dilden de kızmaktan da anlamazdı. Çok uyarmama rağmen arkadaşlarına da biraz zarar verirdi. Bir gün dayanamayıp "bir daha arkadaşlarına böyle yaparsan cezayı yersin sıpa" deyip gülerek poposuna bir tane hafif yapıştırdım. O da güldü, sınıftakiler de. Demek ki damga yemekten zor kurtulmuşum.
Bizim okulda herkes birbirinin çocuğunu kucaklar sever. Erkek öğretmenlerin, kız çocukları kucaklarına oturtmasından hiç hoşlanmam ama pedofoli damgası da vurmam. Burada tüm yorumlar aksi fikirde, akıl akıldan üstündür mü desem bilemedim, daha katı olacağım

Back
X