- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Kan değerlerine baktırdınızmı ondan dolayıda iştahsızlık olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi deneyin isterseniz. Benim kızım da yemeğini çok yavaş yer. Genel olarak çok yavaş bir çocuk zaten. Biz pek zorlamıyoruz artık. Biz doyup kalkıyoruz kızım devam ediyor. Çok hayıflanmayın gerçekten, değişir mutlaka huyuŞimdi düşündüm de ayrı tabak hazırlamak da hata olabilir mi kendisi istediği kadar tabağına alsa daha iştahla yemez mi ?
Yani tabağını doldururken yiyebileceği kadar bırakıyorum ama belli kendisi alıp doldursa sınırlanmasa daha kolay yer
Sürekli evde olunca hareket kısıtlı olduğu için acıkmıyor olabilir. Kızım da sabahtan beri yarın dilim ekmekle duruyor ama dışarı çıkarsak iştahı açılıyor, acıktım diyorBenimki yerdi bayağı bildiğiniz benim yediğime yakındı yemeği son 1 yıldır kesildi
Bakıcımız vardı o mu etkiledi bilmiyorum çünkü düşünüyoruz da o gelene kadar sıkıntımız yoktu
Ancak o da 5 ay kaldı sonra pandemi sebebiyle kendim evdeyim kendim ilgileniyorum ondan itibaren oldu gibi ama sebep de ne olabilir bilmiyorum
Ay öyleyse biraz sıkıntı oluyor. Kızım kresteyken zorla yemek yedirmişler, ki hiç yemekte sorunlu bir çocuk değildi. Ben de yemek secıyo sanıyorum. kac yıl sonra söyledi anne o yemekleri görünce o anlar aklıma geliyor yiyemiyorum. Cok ceza veriyorlardı vs dedı şok oldum. Hiç anlamamıstık ozaman. Anlasaydım bukadar tramva olmazdı diyorumBakıcımızla bunu yaşadığını düşünüyoruz ama nasıl atlatırız nasıl öğreniriz bilemedim
Bakıcımız çok kıyaslıyordu kardeşiyleAy öyleyse biraz sıkıntı oluyor. Kızım kresteyken zorla yemek yedirmişler, ki hiç yemekte sorunlu bir çocuk değildi. Ben de yemek secıyo sanıyorum. kac yıl sonra söyledi anne o yemekleri görünce o anlar aklıma geliyor yiyemiyorum. Cok ceza veriyorlardı vs dedı şok oldum. Hiç anlamamıstık ozaman. Anlasaydım bukadar tramva olmazdı diyorum
ben 2 yil tek basıma baktim. hic israr etmeden psikolojik bunaltmadan neler neler denedim. kendi tabağına koydum, yeter ki yesin, doksun sorun yok dedim.Bakıcımız çok kıyaslıyordu kardeşiyle
Birkaç defa uyardım da istemsiz çıkıyor ağzımdan derdi tekrar tekrar yapardı![]()
Ayni durum benim 2 kizimdada var biri 3 biri 6 yasinda hadi die die dilimde tuy bitiyo aciktm demezler ben hazirlamasam abur cuburu severler ama fzla vermiyorum baktim olmuyo kendi haline birakin dendi sımarıyo yemek yemiyo anlamasi lazm aile icinde yemek yemegi bilmesi gerekiyo bende yemiyosan kalk diyorum kalkip oturuyo illaki acikinca yiyecek olucek deil ya diyoruz cnku naptysak olmuyoMerhaba herkese
4 yaşındaki kızım yemeğini yerken aşırı dalıyor duraksıyor yemek yemeyi reddediyor
Geçen yıla kadar kardeşinin iki katı yemek yiyen çocuk şimdi yarısını bile yemiyor
Çok konuştum neden yaptığını anlamaya çalışıyorum anlatmıyor
Yemeyeceksen sana servis koymayalım diyorum hayır yerim diyor ama tabağına biz uyarmadan dokunmuyor bekliyor
Her lokmasında hadi yavrum hadi kızım diyoruz
Yani diğer davranışları normal yeme alışkanlığında da problem yoktu yeni yeni böyle oldu
Sizce ne yapabilirim, ceza hiç vermedim ilk defa bugün tabağını çöpe döktüm (üzülerek ama tak etti)
Tehdit gibi oldu ama yapacağım bişey kalmıyoryani açlıktan ölmez bırak yemesin diyeceksiniz de bu yemez cidden yemez açım da demez biliyorum
![]()
Doktora gösterin isterseniz öyle bir haber hatırlıyorum. Bakıcı yüzünden tuvaletini yapmayıp tutan çocukla ilgili bi haberdiBenimki yerdi bayağı bildiğiniz benim yediğime yakındı yemeği son 1 yıldır kesildi
Bakıcımız vardı o mu etkiledi bilmiyorum çünkü düşünüyoruz da o gelene kadar sıkıntımız yoktu
Ancak o da 5 ay kaldı sonra pandemi sebebiyle kendim evdeyim kendim ilgileniyorum ondan itibaren oldu gibi ama sebep de ne olabilir bilmiyorum