arkadaşlar meraba.benim 8 yaşında bide 4 yaşında iki kızım var.büyük kızım 7-8 ay önce bi hastalık atlattı bundan sonra cok sinirli hırçın bi çocuk oldu sürekli ağlar bişeyler ister hale geldi.bizde her istediğini yapmak istiyoduk ilk başlarda hastalıktan kurtuldu diye ama ona zarar vermişiz çok huysuz şımarık bi çocuk oldusizin fikirlerinize ihtiyacım var
henüz bi evladım yok ama iki kardesimide ben büyüttüm..size diyeceğim su ki ilk baslarda verdiğiniz taviz onu biraz huysuz yapmış..birden deil annesi ama yavaş yavaş ona her istedignin olmıcagını kabullendirmeniz lazım..ama dediğim gibi bunu yavaş yavaş yapmalısınız..en ufağından evin içinde sizden ısrarla yapmanızı istediği birsey varsa sırf susssun diye yapmayın bırakın aglasın üzülsün ama yapmayın..zamanla verdiğiniz tepkinin farkına varacaktır..ama bunu dısarda denemyin evin içindeyken asılamaya calısın dısardayken kendini göstermek acısından daha huysuz oluryorlar genelde
tşk ederm denicem ben bazen böyle davranmaya çalışıyorum ama babamız sağolsun ağlatma çocuğu diyoyapıyorum bende
bir kac gun yorulacaksınız ama emin olun bir haftayı gecmicek inanın ccocuklar yanlısı ne kadar cabuk algıyorsa dogruyuda o kadar cabuk algılıyor..en azından bunu ilerde kendisi için zor olmasın diye asılamaya calısın..cunku maalesef hayat her istediğimizi onumuze sunmuyor siz aslında suan bunları düşünerek cok buyuk bir iyilik yapıyorsunuz
inşallah yapabilirim çünkü çok inatçı.mesela aşağıya incem diyo oynamak için akşamın 8 buçuk 9 unda kızım olmaz bak hava karardı babanda geldi yarın gündüz inersin diyorum yok bari 5 dk iniyim diyo ağlamaya başlıyo zaten beni sevmezsinizde keşke hastanede kalsaydım sizden anne baba olmazda başlıyo ağlamaya.eşimde tamam kızım kalk inelim diyo gidiyolar.ama dışardada memnn degil tekrar ağlayarak eve geliyo
Benim oglum 21 aylik ve aynen kiziniz gibi hep aglayarak bisey istiyo. Bi misafirlige gitsek etrafi cok karistiriyo. Acaba duzelirmi iilerde? Sizin kizlar 21 aylikken benimki gibimiydi?
arkadaşlar meraba.benim 8 yaşında bide 4 yaşında iki kızım var.büyük kızım 7-8 ay önce bi hastalık atlattı bundan sonra cok sinirli hırçın bi çocuk oldu sürekli ağlar bişeyler ister hale geldi.bizde her istediğini yapmak istiyoduk ilk başlarda hastalıktan kurtuldu diye ama ona zarar vermişiz çok huysuz şımarık bi çocuk oldusizin fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?