Kızım

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Merhaba arkadaşlar bu konuyu acmak benim icin baya bi zor olsa da sizin fikirlerinizi merak ediyorum kizim iki yaşında ben çalışmıyorum genelde hep ben yaninda olurum babasi aksamlari gelir oda genelde tv izler hep gozetimim altinda beni rahatsiz eden birsey var ki kizim babasi geldigi zaman babasina sarılır öper kizim genelde mesela esim koltuk da olursa kizim gelip esimin iki bacak arasina sarilir esim sürekli ceker kizim sonucta ne oldugunu bilmiyor ama yinede huzursuz oluyorum konuyu lutfen babaya da guvenmiyorsun yada ne anlatmaya calisiyorsun diye sormayin yani demek istediğim kizima nasil anlatirim bunu yapmayacagini sizce normal mi kizimin yaptigi davranış bide acaba Allah korusun biryerden ogrenmis olabilir mi ama daha cok küçük oyle birsey olmasi mumkun degil de yinede evham yapiyorum lutfen kirici olmadan sizinde evlatlrinizi varsayarak yorum yaparsiniz sevinirim

Canım kızın bunu kavrayacak yaşta değil.. Onun amacı sadece babasına sarılmak.. Ona bunu anlatamazsın çok küçük çünkü ve farketmeden yaptığı bu harekete daha çok dikkatini çekmiş olursun..
Daha minicik Bebek o
Tabi dikkatini buna odaklandığın için hep gözüne gelir..
Endişelenmekte haklısın biraz şu Zaman'da neler duyuyoruz Allah muhafaza..
Biryerden falan öğrenmiş olamaz merak etme :)
Rahat ol :)

Esiniz kucagina falan yastik koysa bacak bacak ustune falan atsa. Sadece aksam ilk gordugunde mi yapiyor yoksa 10 dakika arayla falan mi?

kiziniz kesinlikle anlamaz. ama esiniz anlayacak yasta .

canim 4-5 yasinda da olsa cinsel bir guduyle hareket etmez cocuklar . normal.bir davranis sakin olun.

Kendisine oyun yapmıştır. Babası itekledikçe o daha da sarılmak ister.
Sık sık babasını göremediği için sarılmak istiyor olabilir belki. İlgi bekliyordur. Babası onunla oyun oynasın vakit geçirsin biraz.
Benim bir akrabamın kızı da babasının ayaklarına kapanıyordu küçükken. Şimdi biraz büyüdü, geçti o davranışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…