- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Tabi orasi öyle kizimin surekli yapmasi beni evhamlandirdi yinede annelik içgüdüsü huzursuz oluyorumKızınız daha çok küçük. Böyle birşeyi öğrenme fark etme gibi bir yetinin olacağı söz konusu değildir. Fazla evham yapmayın.
O halde eşiniz fırsat vermesin o duruma. Zamanla unutacaktırTabi orasi öyle kizimin surekli yapmasi beni evhamlandirdi yinede annelik içgüdüsü huzursuz oluyorum
Zaten firsat vermiyor korkutmadan birsey demeden geri çekiyor ama ışte kizimin yas kucuk olunca da birsey diyemiyoruzO halde eşiniz fırsat vermesin o duruma. Zamanla unutacaktır
Genelde ilk gördüğü zaman yada arada esimi sevecegi zaman yaparEsiniz kucagina falan yastik koysa bacak bacak ustune falan atsa. Sadece aksam ilk gordugunde mi yapiyor yoksa 10 dakika arayla falan mi?
Yani kafasini oraya koyuyor ellerinide yanlarına atiyorBacak arasına nasıl sarılacak ?
Bacağına sarılmış olmasın
Cok riskli degil sanki o zaman. Umarim kisa surede unutur.Genelde ilk gördüğü zaman yada arada esimi sevecegi zaman yapar
Esim zaten geri çekiyor ama ne yapsin adam kizacak degil bunu yaptigi icin tekrar geliyor yine yapıyorkiziniz kesinlikle anlamaz. ama esiniz anlayacak yasta .
Ha yok o zaman. Boyu ona yettigi icindir.Yani kafasini oraya koyuyor ellerinide yanlarına atiyor
İnsallahCok riskli degil sanki o zaman. Umarim kisa surede unutur.
İste mesela eşim koltukda oturuyor ya kizim asagi diyelim sarılıyor kizim babasına o zaman kafasini oraya koyuyorHa yok o zaman. Boyu ona yettigi icindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?