- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Merhaba arkadaşlar bu konuyu acmak benim icin baya bi zor olsa da sizin fikirlerinizi merak ediyorum kizim iki yaşında ben çalışmıyorum genelde hep ben yaninda olurum babasi aksamlari gelir oda genelde tv izler hep gozetimim altinda beni rahatsiz eden birsey var ki kizim babasi geldigi zaman babasina sarılır öper kizim genelde mesela esim koltuk da olursa kizim gelip esimin iki bacak arasina sarilir esim sürekli ceker kizim sonucta ne oldugunu bilmiyor ama yinede huzursuz oluyorum konuyu lutfen babaya da guvenmiyorsun yada ne anlatmaya calisiyorsun diye sormayin yani demek istediğim kizima nasil anlatirim bunu yapmayacagini sizce normal mi kizimin yaptigi davranış bide acaba Allah korusun biryerden ogrenmis olabilir mi ama daha cok küçük oyle birsey olmasi mumkun degil de yinede evham yapiyorum lutfen kirici olmadan sizinde evlatlrinizi varsayarak yorum yaparsiniz sevinirim
boyu oraya denk geliyordu kız napsın:)Yani kafasini oraya koyuyor ellerinide yanlarına atiyor
Aynen ben dikkat etmeye.çalışıyorum ama yinede korkuyorum evham yapıyorum belki benimkisi psikolojik de olabilirBoyuna gore davraniyordur korkma bu kadar.
Yalniz kalmadiysa, her durumdan eminsen ogret ona.
Sen esinin boynuna saril, bak gel boyle de. Ya da yanaktan optur boyle diye ogreterek.
Kizmadan, sakin sakin.
Hatta baba yokken oyun haline getir. Boynuna sarilarak, yanaktan operek sevgi gosterme oyunu yapin.
Suphelerin varsa minik minik sorular sor. Resimler çizdir. Yavas yavas özel bolgeleri, yasaklari ogret. Yabancilara karsi ne olmali ne olmamali. Zaman kotu.
Aslında esim alir kucagina sever yinede bunu yapınca kötü oluyorum niye yapıyor ki diyeÇok normal bi davranış evhamlanacak bişey yok, kız çocukları babalarını sever, Biz de yapardık, babamın ayaklarının üstüne ayaklarımızı koyar hoplatmasını falan beklerdik. Sarılıp öpmesi falan da normal, Rahatsız oluyorsanız da ilgisini çekecek babasıyla yapacağı aktiviteler bulun, mesela kanepede dizine yatsın, ne bileyim kolunu omzuna atıp otursunlar beraber falan.
Ayakta sarilsa mesela boyu oraya gelir derimde esim koltukda oturunca direk kizim kafasini oraya koyuyor aslinda oturmasinda da birsey yok amaboyu oraya denk geliyordu kız napsın:)
Ne gibi fesatlik olabilir acaba kizima karsiÇocuğun dünyadan haberi yok o yaşta, bu düşünce tamamen sizin fesstlığınız, kusura bakmayin
Evet fazla evham yapmamak gerekiyor ama yinede tedirgin oldum biranBenim kizim 1 yasinda surekli tuvalette, banyoda, ustunu degisirken falan 3 yasindaki abisinin pipisini ellemeye calisiyor. Ben de asiri tepki vermiyorum dikkatini baska yone cekiyorum.
Aslında esim alir kucagina sever yinede bunu yapınca kötü oluyorum niye yapıyor ki diye
2 yaşında bebeeğin böyle bişeyi öğrenip bilinçle yaptığıyla ilgili soru işareti olması gibi mesela, 2.5 yaşında kızım var çünkü. Az biraz biliyorum o yaş çocuğunuNe gibi fesatlik olabilir acaba kizima karsi
Esim zaten geri çekiyor ama ne yapsin adam kizacak degil bunu yaptigi icin tekrar geliyor yine yapıyor
2 yaşında bebeeğin böyle bişeyi öğrenip bilinçle yaptığıyla ilgili soru işareti olması gibi mesela, 2.5 yaşında kızım var çünkü. Az biraz biliyorum o yaş çocuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?