Kızıma ameliyat dediler..

sağol canım tşk ederim iyi dileğin için..ist gelirmiyim bilmiyorum yeterki bi çaresi olsun ..görünürde hiç bişey yok kızımın ama sık sık düşüyo ve diz kapağı yerinden çıkıyo..çok şükür yürüyememe gibi bi durum yok koşuyo normal yürüyor yani...

bildiğimiz çıkık gibi mi çıkıyor canım... hani eklem yerinden ayrılıp sarkar da doktor eski yerine oturtur öyle mi ?

bildiğimiz çıkık gibi mi çıkıyor canım... hani eklem yerinden ayrılıp sarkar da doktor eski yerine oturtur öyle mi ?

yok canım öyle deği küçük bir top düşün o topun yufasından çıktığını sağa sola kaydığını düşün elle bile yapılıyor hemen düzeltiyoruz..düştüğü zaman acıyor ağlıyor hemen normalde ağrıda yok..

yok canım öyle deği küçük bir top düşün o topun yufasından çıktığını sağa sola kaydığını düşün elle bile yapılıyor hemen düzeltiyoruz..düştüğü zaman acıyor ağlıyor hemen normalde ağrıda yok..

anladım. inşallah büyüdükçe kendiliğinden kapanabilecek tarzda bi problemdir. cnm keşke yardımcı olabilseydim ama...tek diyebileceğim sakın ihmal etme bir kaç doktora daha göster bence. allah yardımcın olsun, tez vakitte inşallah

kusura bakma arkadaşım rahatsız ediyorumda ..bahsettiğin dr ya mesaj çekilerek sorsak olurmu acaba.ımil adrez diyor benim yok o yüzden yazamadım..

Rica ederim ne rahatsızlığı...

Kızıma baktım bu arada diz kapağında oynama yok ama çok düşer...

Maille cevaplanır mı hiç bilmiyorum canım ama Ankara'da isen randevu al bi götür belki farklı birşey söyleyecektir...

Rica ederim ne rahatsızlığı...

Kızıma baktım bu arada diz kapağında oynama yok ama çok düşer...

Maille cevaplanır mı hiç bilmiyorum canım ama Ankara'da isen randevu al bi götür belki farklı birşey söyleyecektir...

ben kastamonuda oturuyorum.ancak randevuyla gelebiliriz...sevindim kızında bişey olmamasına ..dr araştırıyoruz getirecez mutlaka...

Daha hızlı uygulanması, tedavi süresini kısaltması, daha az cerrahi müdahele gerektirmesi gibi özellikleriyle "Türk ekolü" olarak literatüre geçen metod..
Yegenimde de bacak deformasyanu var bu ürünü söylediler. Sadece bu düzeltir diye. Daha önce kullanan varsa lütfen paylasın.

Daha hızlı uygulanması, tedavi süresini kısaltması, daha az cerrahi müdahele gerektirmesi gibi özellikleriyle "Türk ekolü" olarak literatüre geçen metod..
Yegenimde de bacak deformasyanu var bu ürünü söylediler. Sadece bu düzeltir diye. Daha önce kullanan varsa lütfen paylasın.

bira bahsedermisin canım nasıl bişey hiç duymadım.evet lütfen kullananlar varsa paylaşsın lütfen..

merhaba arkadaşlar .başka konu açmadan burdan yazmak istedim..kızımın dizinde sorun var istanbul balta limanıkemik hastanesinde bildiğiniz bir doktor varmı..

herkese merhaba ..sizlere bişey danışmak istiyorum.yorumlarınız çok önemli benim için..
kızım 5 yaşında diz kapağında puroblem var dr ameliyat dedi.dizkapağı çıkığı oluyomuş hastalığın adı..
bu konuda bilgisi olan veya bu tür rahatsızlığı olanlar yardımcı olursa sevinirim içim içimi yiyor çünki ya ameliyattan sonra normal yürüyemezse.bi sıkıntı çıkarsa ..bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..şimdiden teşekkür ederim..

Dr Asım Kayaalp kuzenimin dizini ön çapraz bağ tamir ameliyatında patellasını kırdı ve dizinde villo nodüler snovit gelişti, şimdi protez ameliyatı olacak dizine. Hastaların muayenesini kendine ait çankaya hastanesinde yapar ama muayenehanesine gelip 3-4 bin lira ameliyat parası vermeyenlerin ameliyana girmez, yardımcılarına yaptırır, hoş kendi de yapsa sonuç ortada. Kendisi hiç konuşmyan açıklama yapmayan birsi zaten. Uzak durmanızı tavsiye ederim.

aa gerçektenmi.. çok geçmiş olsun .biz de zaten istanbulda baltalimanından ayrılan bi dr ya gittik ayşegül bursalı .şimdilik kızıma korse verdi ve evde hareket yapıyoruz aralıkta kontrolümüz var..

asım kayaalp direk ameliyat dedi ama ist daki dr ilk önce korse ve fizik tedavi uygulayalam gelişme olursa devam ederiz dedi ..ameliyat en son çare dedi..bizde korkuyoruz açıkçası ameliyat olmasından evrelerini bilmiyoruz.çocuğumu riske atamam ..fizik tedaviyle gerçekten kızımın dizinde gelişmeler var bay gözle görülür derecede fark etti hala devam ediyoruz...eğer ameliyatlık durum olursa ist daki dr muz ayşegül hanıma giderim..

tekrar geçmiş olsun .kuzeninizin nesi vardı dizinde aynı durummu yani diz kapağı çıkığı sorunumu merak ettim.teşekkürler

geçmiş olsun arkadaşım aslında bu tür rahatsızlıklarda ameliyat en son çaredir önce fizik tedavi uygulanır benim bildigim kadarı ile kızınızın yaşı küçük ve çabuk iyileşebilir annemde diz kapaklarından rahatsızdı fizik tedavi gördü bir kaç yıldır diz ağrısı yok önce fizik tedavi ,eger fayda etmezse igne tedavisi oda fayda etmezse ameliyat annemin doktoru söylemişti fizik tedaviden olumlu sonuç almak için rahatsızlıgın çok ilerlememesi gerek arkadaşım başka bir doktorada başvurun

geçmiş olsun arkadaşım aslında bu tür rahatsızlıklarda ameliyat en son çaredir önce fizik tedavi uygulanır benim bildigim kadarı ile kızınızın yaşı küçük ve çabuk iyileşebilir annemde diz kapaklarından rahatsızdı fizik tedavi gördü bir kaç yıldır diz ağrısı yok önce fizik tedavi ,eger fayda etmezse igne tedavisi oda fayda etmezse ameliyat annemin doktoru söylemişti fizik tedaviden olumlu sonuç almak için rahatsızlıgın çok ilerlememesi gerek arkadaşım başka bir doktorada başvurun

teşekkür ederim yorumun için..kızım küçük 6 yaşında .bizim gittiğimiz bu dr 5 .. ve bütün yolları deneyecez dedi en son ameliyat dedi zaten..fizik tedavi uyguluyoruz evde hareketleri var onları yaptırıyorum birbuçuk ay rehabilitasyona gittik.ve korse takıyo.çok şükür iyiye gidiyo.inş gerek kalmaz ameliyata.

ankarada prof.dr muharrem yazıcı var tavsiye ederim alanında çok ii dir çocuk ortopedisti cinnahda muaynehanesi var

sağol canım yorumun ve yardımın için ..biz şimdilik istanbula gidiyoruz orda ki dr muzda çok iyi bir bayan türkiyede çocuk otopedisi üzerine 3 dr den biriymiş gerçekten farketti verdiği egzersizler gelişme var.bu dr a devam ederiz bakalım sonuç ne olacak.

selam EreninAnnesi, benimde 3 yaşında kızım var. sizin kızınız için bahsettiğiniz durum benim kızımdada var. sağ diz kapağı sabit durmuyor kayıyor, büktüğü zaman çukur oluşuyor, sık sık düşüyor ve yürümesi normal değil malesef. burda bir kaçtane doktora gösterdim ama adamlar bu durumu ilk defa gördüler galiba bir şey diyemediler. siz istanbuldaki doktordan bahsetmişsiniz, acaba olumlu bir sonuç alabildinizmi bu doktordan ve yapmanızı söylediği ekzersizlerden. cevap verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum

selam EreninAnnesi, benimde 3 yaşında kızım var. sizin kızınız için bahsettiğiniz durum benim kızımdada var. sağ diz kapağı sabit durmuyor kayıyor, büktüğü zaman çukur oluşuyor, sık sık düşüyor ve yürümesi normal değil malesef. burda bir kaçtane doktora gösterdim ama adamlar bu durumu ilk defa gördüler galiba bir şey diyemediler. siz istanbuldaki doktordan bahsetmişsiniz, acaba olumlu bir sonuç alabildinizmi bu doktordan ve yapmanızı söylediği ekzersizlerden. cevap verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadasim sen yeni bir konu ac, bu konu cok eski.

sağol canım yorumun ve yardımın için ..biz şimdilik istanbula gidiyoruz orda ki dr muzda çok iyi bir bayan türkiyede çocuk otopedisi üzerine 3 dr den biriymiş gerçekten farketti verdiği egzersizler gelişme var.bu dr a devam ederiz bakalım sonuç ne olacak.

Back
X