Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kızıma bakıcı arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kalmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
299
17
118
merhabalar Hatay Antakya da yaşayan,çocuk bakımı konusunda deneyimi olan bakıcı arıyorum...

merhabalar Hatay Antakya da yaşayan,çocuk bakımı konusunda deneyimi olan bakıcı arıyorum...

çalışan hanımlarda da bu çok problem oluyor kalmer güvenebileceğin çocuğunu emanet edebileceğin birini bulmak çalışıyorsun sanırım antakya da resmi kurum felan mı? yok mu anneanne yada babaanne

çalışan hanımlarda da bu çok problem oluyor kalmer güvenebileceğin çocuğunu emanet edebileceğin birini bulmak çalışıyorsun sanırım antakya da resmi kurum felan mı? yok mu anneanne yada babaanne

evet canım resmi kurum.gerçekten çok zor güvenilir bakıcı bulabikmen.ben buralı değilim ailem uzakta.kayınvalidem de yaşlı bakamaz.eşimin eşimin ailesinden de bakacak yok.yanaşmıyorlar pek.tek çare bakıcı.çok içim elvermese de mecburuz.kreş için de çok küçük daha.hayırlısı bakalım.

inşallah düzgün birini bulursun eşimin arkadaşlarından baktıranlar var aylık sanırım 300 tl imiş.onlarda baya aradılar bakıcıyı allah yardımcın olsun

300 mü?şaka galiba biz görüştük biriyle 700 istedi..300 çok iyiymiş.

vallayi çok iyi bulmuşlar maşallah.darısı başıma.bu arada antakya da mı yaşıyorsun?

yok canım ya bulamadım.ücretsiz izin aldım mecburen.martta başlıyacam işe.o zamana kadar halletmem şart.ya anlamıyorum ne kadar zormuş bakıcı bulmak kimse yanaşmıyor nedense?olmadı kreşe verecez mecburen.içim çok elvermiyor kreşe.yani küçük ya bebeğim.hastalık bulaşması çok olası.o yüzden.ama zorda kalırsak mecburuz.çocuğun var mı bilmiyorum da eğer burada kalıcıysan hamilelik dönemim de ayarla canım bakıcını çalışıyorsan tabi..biz buluruz sandık ama evde ki hesap çarşıya uymadı malesef..

yok henüz bebeğim ama olsada çalışmıyorum problem olmaz=)) eşinin akrabalarından felan sanırım eşin antakyalı sen ailene uzak olduğundan bahsetmiştin yokmu bakabilecek güvenilir birisi

yok henüz bebeğim ama olsada çalışmıyorum problem olmaz=)) eşinin akrabalarından felan sanırım eşin antakyalı sen ailene uzak olduğundan bahsetmiştin yokmu bakabilecek güvenilir birisi

yok canım ya.evet eşim buralı akrabaları da çok 2 tanesi bakarım dedi.ikisinin de bahanesi çıktı sonra.görümcem var çalışmıyor.ağzını yokladık yanaşmıyor.ücretsiz izin aldım mecburen marta kadar.biraz annemle babam gelecekler inşallah izin bitiminde 1,2 ay kalırlar.sonra bakacaz çaresine.sen buralımısın?sahi doktoru ne yaptın?kime gittin?

yok bende buralı değilim eşim öğretmen o sebeple burada ikamet ediyoruz hastane senin bahsettiğin mozaikti sanırım çok kalabalık olduğunu bi türlü sıra gelmediğini duydum çok kişiden bende özele gidipte sırada beklememek için başka bi özel hastaneye gitmek zorunda kaldım.

randevu alırsan beklemezsin çok.numarasını verebilirim isterden gerçi netten de bulabilirsin.ben hep randevulu gittim ve çok beklemedim.akademiye gittin o zaman sanırım.oraya da iyi diyolar ben gitmedimde gidenler öyle diyor.

evet kalmer akademiye gittim güzel beğendim şimdilik bi problem yok eee özel yani herşeye para alıyorlar o kadar da iyi olsun yani

Antakya da yım evet.Referans verebilirim,ayrıca 3 çocuğum var tecrübeli ve güvenilir biriyimdir.

kalmer merhaba
Ben bu pazartesinden itibaren çalışmaya başlıyorum ,cazip bir iş teklifi aldım,bilgi vermek istedim.Sizde umarım istediğiniz gibi birisini bulursunuz,sevgiler.

kalmer merhaba
Ben bu pazartesinden itibaren çalışmaya başlıyorum ,cazip bir iş teklifi aldım,bilgi vermek istedim.Sizde umarım istediğiniz gibi birisini bulursunuz,sevgiler.

hayırlı olsun.umarım memnun kalırsınız.ben de buldum birisini.haber bekliyordum olumlu sonuçlandı.inşallah biz de memnun kalırız...

hayırlı olsun kalmer bakıcı bulmuşun umarım memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…