Zaten ben de ayriz isminde kararsız kaldım. Pek duyulmamış isim olmasından ziyade anlamı hoşuma gitmişti.
Ayışığı hoş bi isim ama ben ş ğ ç harflerinin bulunduğu isimleri pek beğenmiyorum.
Fikirlere açığım. Sadece inci mi olsun ek isim de olsun mu kararsızım doğrusu :S
Zaten ben de ayriz isminde kararsız kaldım. Pek duyulmamış isim olmasından ziyade anlamı hoşuma gitmişti.
Ayışığı hoş bi isim ama ben ş ğ ç harflerinin bulunduğu isimleri pek beğenmiyorum.
Fikirlere açığım. Sadece inci mi olsun ek isim de olsun mu kararsızım doğrusu :S
Ben de hoş diye düşünmüştüm ama kararsız kaldım malesef :S
Alya ismi hoş bi isim ama harfleri inceltmeyi beceremeyenler için telaffuzu kötü olur diye böyle isimler düşünmemiştim
Benim kizimin adi ayris.ama nette yazilan manalar dogru degil.ay turkce.ris farscada isik sacan demek.tam manasi ay isigi sacan demek bilginiz olsun...biz sorun ysamadik bu isimle ilgili..
bu ismi çok araştırdım ayriS yabancı isim olan iris isminden geliyor ve bi tür tanrıça peri gibi bir şey. Farsça sözlükte ris öfke gazap gibi anlamlar taşırken riz saçmak dökmek dağıtmak manasına geliyor. Tek harf neleri değiştiriyor iştesorun yaşanmaması güzel en azından olumlu düşünmeme yardımcı oluyor. Teşekkür ederm
Evet inci isminden zaten vazgeçemiyorum ama ayriz de gönlüme işleyen bi isim bilemedim ne yapacağımı. Yorumlar da güzel aslında ama kararsızlık gerçekten oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?