- 13 Mayıs 2017
- 1.665
- 7.388
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın adına üzüldüm şu an.Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi
Keske sizde gavur olsaniz amaa zorr insan olmayi ogrenirsinizYa ne kadar komiksin ahshshsgsh kanı bozuk gavurlar vs aykiz :d
ahshshshshhshsh aynenKeske sizde gavur olsaniz amaa zorr insan olmayi ogrenirsiniz
Kızın adına üzüldüm şu an.
En büyük imtihanı senin gibi annesi olması.
Üsluba bak, çirkinliğe bak.
Hollanda(!) Lalesi ahhh canimm ciddenmi
Aykız senin açtığın şu konunu bir şey sanıp da cevap yazdığım için öncelikle kendimden ve okuyanlardan özür diliyorum.. Boşa harcanan zamanıma üzüldüm.Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi
Ya sen yurtdışındasında noluyor? Güya medeni bir ülkedesin ama için küflü senin. Ağzın leş. Türkiye'dekileri beğenmiyorsun ama hiçbirimiz sana böyle hakaret etmedik. Çünkü gayet akıllı bilinçli insanlarız. Sen gibi lale değiliz çok şükür.Keske sizde gavur olsaniz amaa zorr insan olmayi ogrenirsiniz
Ayy komikmisin sennn ben sizin kadar olamam siz 5 tabak fazlasiniz
Çokmu zoruna gitti cicimmmm
Ay üsluba bak ya, ne terbiye görmüş ne kültür
Benim seviyeme düşemezsin çünkü düşübilmen için önce çıkman gerekir
Kulvarlarımız farklı
Çok zoruna gittiyse soğuk su iç yada git bi mum yak geçer bacımsu![]()
Birsey olmaz canim bir su ic gecerAykız senin açtığın şu konunu bir şey sanıp da cevap yazdığım için öncelikle kendimden ve okuyanlardan özür diliyorum.. Boşa harcanan zamanıma üzüldüm.
yüz kez daha çocuğunu başka okula alan kadına hak verdim.Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi
Cok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorumYa sen yurtdışındasında noluyor? Güya medeni bir ülkedesin ama için küflü senin. Ağzın leş. Türkiye'dekileri beğenmiyorsun ama hiçbirimiz sana böyle hakaret etmedik. Çünkü gayet akıllı bilinçli insanlarız. Sen gibi lale değiliz çok şükür.
Ne lalesi olduğunu söylememe gerek var mı?
Iyi yaptin canimyüz kez daha çocuğunu başka okula alan kadına hak verdim.
Eline mi hohladın :dCok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorum
kendi çocuğum mutlu olsun diye başkasının çocuğunu kurban seçmişsiniz.onlarda bunun farkına varıp okul değiştirmişler.konunun özeti bu.Iyi yaptin canim
O senin ağız kokusu dediğin şey başka bir şey olabilir aygız bi kendini kontrol et istersenCok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorum
Biri gidecek de siz değilsiniz bence. Vanessa artık eski şok etkisi yaratmıyor, biraz daha yaratıcı konularla gelmeli.Yaa o değil de vanessanın açtığı konuda ban yiceğimi düşünürken aygızın konusundan ban yicem ya ona yanarım![]()
![]()
Ban kokusu alıyorum ben eminim bir yerlerde bulacak beni deBiri gidecek de siz değilsiniz bence. Vanessa artık eski şok etkisi yaratmıyor, biraz daha yaratıcı konularla gelmeli.