Kizima cok uzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi
Kızın adına üzüldüm şu an.
En büyük imtihanı senin gibi annesi olması.
Üsluba bak, çirkinliğe bak.
Hollanda(!) Lalesi seniiiii

Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi
Aykız senin açtığın şu konunu bir şey sanıp da cevap yazdığım için öncelikle kendimden ve okuyanlardan özür diliyorum.. Boşa harcanan zamanıma üzüldüm.

Keske sizde gavur olsaniz amaa zorr insan olmayi ogrenirsiniz
Ya sen yurtdışındasında noluyor? Güya medeni bir ülkedesin ama için küflü senin. Ağzın leş. Türkiye'dekileri beğenmiyorsun ama hiçbirimiz sana böyle hakaret etmedik. Çünkü gayet akıllı bilinçli insanlarız. Sen gibi lale değiliz çok şükür.
Ne lalesi olduğunu söylememe gerek var mı?

😂😂😂😂😂
Çokmu zoruna gitti cicimmmm
Ay üsluba bak ya, ne terbiye görmüş ne kültür
Benim seviyeme düşemezsin çünkü düşübilmen için önce çıkman gerekir
Kulvarlarımız farklı
Çok zoruna gittiyse soğuk su iç yada git bi mum yak geçer bacımsu 😂😂😂😂
Ayy komikmisin sennn ben sizin kadar olamam siz 5 tabak fazlasiniz 😃😃

yüz kez daha çocuğunu başka okula alan kadına hak verdim.

Ya sen yurtdışındasında noluyor? Güya medeni bir ülkedesin ama için küflü senin. Ağzın leş. Türkiye'dekileri beğenmiyorsun ama hiçbirimiz sana böyle hakaret etmedik. Çünkü gayet akıllı bilinçli insanlarız. Sen gibi lale değiliz çok şükür.
Ne lalesi olduğunu söylememe gerek var mı?
Cok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X