Kizima cok uzuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy komikmisin sennn ben sizin kadar olamam siz 5 tabak fazlasiniz 😃😃
Benim gibi olamayacağını anlamana sevindim
Demek öğreniyorsun birşeyler
Ama
Hani cevap yazmiyordun daha?
Noldu?
Sözünü tutmayıda öğrenirsin inşallahhh
Mum stokla bide bol bol
Bu kiş soğuk geçecek dediler avrupada, onun için yaniii

Son defa yaziyorum. ve iyiki ama iyiki bir kez daha turkiyede yasamadigima sükür ettim yazilanlara hakaret edenlere diyecek birsey bulamadim siz nasil bu hale geldiniz ya surda yazdigim 2 satira neler yazdiniz bu ayni yaziyi hollanda sayfasinda paylastim 1 tane kotu yorum yapan olmadi ya siz nasil insanlarsiniz migdem bulandi ya cok mu zor ya kirmadan guzelce yazmak tabiki elestire bilirsiniz ama saygi cercevesinde bazi iyi yorum yapan arkadaslarda oldu tam benim dusuncemi yazanlar oldu yanlis yapabilirim yanlis dusunebilirim ama demek degilki herkesi bu sekilde yargilamak.ayrica arkadasima okul konusunda yardimci bile oldum ben gitmesinler demiyorum zaten herkesin kendi hayati kizimin baska arkadaslarida var ama en cok oynadigi o kizdi kizim asla simarik her dedigi olan bir cocuk degil nekadar herseyi buyutuyorsunuz artik fazla aciklama yapma geregi duymuyorum ama pes diyorum turkiyenin neden bu hale geldigini daha iyi anladim sizin gibileri yuzunden sizlerse kalp vicdan saygi kalmamis gavurlari begenmezssiniz adamlarda insanlik var vicdan var asil hiristiyan sizlersiniz (bosuna yazmayin cevap vermeyecegim)
By by🤢
Mide bulantısı emojisi bu mesajınıza çok uymuş.

Baştan sona rezil bir yorum.

Avrupa'da yaşamanın zerre kadar vizyon katmadığı bir insanmışsınız.

Başkası adına utandım.

Son defa yaziyorum. ve iyiki ama iyiki bir kez daha turkiyede yasamadigima sükür ettim yazilanlara hakaret edenlere diyecek birsey bulamadim siz nasil bu hale geldiniz ya surda yazdigim 2 satira neler yazdiniz bu ayni yaziyi hollanda sayfasinda paylastim 1 tane kotu yorum yapan olmadi ya siz nasil insanlarsiniz migdem bulandi ya cok mu zor ya kirmadan guzelce yazmak tabiki elestire bilirsiniz ama saygi cercevesinde bazi iyi yorum yapan arkadaslarda oldu tam benim dusuncemi yazanlar oldu yanlis yapabilirim yanlis dusunebilirim ama demek degilki herkesi bu sekilde yargilamak.ayrica arkadasima okul konusunda yardimci bile oldum ben gitmesinler demiyorum zaten herkesin kendi hayati kizimin baska arkadaslarida var ama en cok oynadigi o kizdi kizim asla simarik her dedigi olan bir cocuk degil nekadar herseyi buyutuyorsunuz artik fazla aciklama yapma geregi duymuyorum ama pes diyorum turkiyenin neden bu hale geldigini daha iyi anladim sizin gibileri yuzunden sizlerse kalp vicdan saygi kalmamis gavurlari begenmezssiniz adamlarda insanlik var vicdan var asil hiristiyan sizlersiniz (bosuna yazmayin cevap vermeyecegim)
By by🤢
Aplam sonuna kadar iyi geldin de adamların inandığı dini hakaret olarak kullanmak nedir yapma gözünü sevem kaç milyar insan inanıyor .. sen gerçek misin

Nasil yani anlamadim

1.Ben Türkiyede yaşamiyorum mesela ama yorumum belli- sizin zihniyetiniz çöp olabilir. Ayrıca Türkiyede yaşayan insanlara kurban olun siz. Bulunduğunuz ülkede ikinci sınıf muammelesi görüp burda gelip ahkam kesiyorsunuz.
2. Siz ne hadsiz, ne terbiyesiz birisiniz insanlara dinden vurarak ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kendiniz o dine yakınsanız bu sizin bileceğiniz hür iradeniz, konuyu dine çekmek ne?
3. Sizin yetiştirdiğiniz çocuk zaten anca bukadar olabilir- yazık size değil ama ona üzüldüm. Nasıl
kötü kalpli ve negatif zihniyetli annesi var. Çocuğun yalnıztan ağlaması çok normal resmen hayatını gölgeleyen annesi var. Çok üzücü, travmalar ile büyüyor.
4. Asıl benim sizden midem (migdem değil) bulandı, ne tarafa kusuyoruz 🤮🤮🤮🤮🤮

anlatayım. siz orda biz burda🤷‍♀️

Senin zihniyetinide gorduk beyinsiz seni yetistirende ortada hicte ikinci sinif muamelemesi gormedim kendi ulkemden daha ustun tutuyorlar ama senin yaran var bence ben senin agzina kusacam sizlerin seviyesinine dusmeyim diyorum ama sizin gibi kani bozuk serefsiz cok sizden insan olmaz hadi yallah simdi

kızınız insan ilişkilerini sizden öğreniyorsa daha çok arkadaş kaybeder.

By by🤢
Kazen abii kk nın Hollanda ayağını da mı açmış ayol 😂😂 birde bu tr bilğin gibi değil kardeş. Gavurları geçtik. Siz ailecek orada kalın, uğramayın buralara. 🤪

O kadar Hollanda sayfasına danışmış da 1 kişi çok bencilce bir tutum, seninki çocuk da onunki değil mi dememiş(!)

Bu kadar okunmaması gereken yorumdan çıkardığım sonuç: Çocuğunu okuldan alan kadın mantıklı olarak kaçarak uzaklaşmış😶

O kadar Hollanda sayfasına danışmış da 1 kişi çok bencilce bir tutum, seninki çocuk da onunki değil mi dememiş(!)

Bu kadar okunmaması gereken yorumdan çıkardığım sonuç: Çocuğunu okuldan alan kadın mantıklı olarak kaçarak uzaklaşmış😶
üyelere ettiği hakaretleri okudun mu?bu üslubu evde de kullanıyorsa kızı da duyuyorsa o da aynı dili kullanacaktır bir süre sonra.belki de şimdiden kullanıyordur bilemeyiz.

üyelere ettiği hakaretleri okudun mu?bu üslubu evde de kullanıyorsa kızı da duyuyorsa o da aynı dili kullanacaktır bir süre sonra.belki de şimdiden kullanıyordur bilemeyiz.
Hepsini olmasa da okudum. Mi(ğ)dem bulandı dediği hatunlardan 3 katı üslupsuz kelimesi var..

Tahrik edilen kadınları normalde savunurum da bu nasıl bir tahriksizliktir onu anlamış değilim 😒

Cok sukur canim cok sukur iyiki buradayim aradaki farki dahada iyi gordum burda insanlik var senin agzinin kokusu taa buralara geliyorr yazik sizlere aciyorum
Es kaza göç etmiş gitmişsiniz maalesef giderken hangi köyden çıktıysanız orada kalmışsınız medeniyetten bahsedip burada hakaretler etmeniz inanılmaz görünüyor dışarıdan çünkü burada size kimse hakaret etmemiş , biraz geliştirin kendinizi o arkadaşınız kurtarmış kendini sizden adına sevindim.
Bende bir avrupa ülkesinde yaşıyorum ve sizin tarz türkleri çok iyi bilirim, türkiyede ki yaşayanların tırnağı olamazsınız geldiğiniz gibi kalıyor kendinizi 1 adım dahi geliştirmiyorsunuz türkiyede insanlar her daim kendini geliştirmeye çalışıyor en azından çoğu kesim. Oyuzden şu usluptan ben sizi tahmin ettim ve burda da görünce uzak duruyorum . Son olarak dünya sizin etrafınızda döndüğünü sanacak kadar komik kibirlisinşz

Sizin kızınız için iyi olmus diger arkadaslarıyla da sosyallesir en azından ama bir yandan da arkadasınuz kendi kızınada zarar vermiş oldu siz o cocuk kızımdan ayrılmayı umursamıyor diyorsunuz ama oda en az kızınız kadar uzulmus ve etkilenmiştir. Baska cozumu olabilirdi belki aynı okul ama farklı sınıf veya oyun oynarken Hollandaca konusmalısınız vs diyerek ogretirdiniz bir sekilde böyle inada bindirip kızı baska okula alması en az o kızda etkilenmiştir. Cocukların seviyesine inip inatla iş yapılır mı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X