Doğuma Hazırlık kizima haksizlikmi yapiyorum.nub teori

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
Mrb arkadaslar. Doktorum 15haftalikken 90% kiz dedi. Bir kizim daha var 4yasinda. Canlarim onlar ama icime hic kiz gibi dogmuyor. Kurtulamiyorum bu dusunceden. Nub teoriden anlayan varsa bi baksa.

Ve hic bir belirtim kiz belirtisi degil.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-09-15-10-54.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 579
canım bnenim inan seni anlıyorum bnimde bir kızım var ve hamilelih istiyorum artıl ve dilerimki sağlıklı bir erkek eevladım olur ama kız olursada belki burukluk olacak ama onada alışıp tevekkül edecem yani diyecem oki kız demişse değişmez umutlanıp dahada h ayal kırıklığına uğrama iki kız senin nasibin onları daha çok sev .....ne güzel iki bacı sonsuz destekçi allah hayırlı kıldığını gönlüne razı kılsın
ve şunu soracam hiç yöntem denedinmi yumurtlama günü tek ilişki vs

Yok canim denemedim. Cin takvimine bakmisdim. Agustosta erkek gosteriyodu. Ama benimki plansiz oldu biraz. Tamda 31agustos yumurtlamisim.belkide gece Yani 1 eylulde.olabilir
tabiki canim oda beniim. Ama.iste belirti farkli olunca sey ettimmm

ya işte lçin tutmuyor bence aralık ayıda bende kız görünüyor ama ben ona rağmen hamile kalmak için uğraşacam
dua çok önemli sen duanı et ve nasibine bırak canım

Bir kızım var.. Ve umarım 2. Bir çocuğum daha olursa yine kız olmasını isterim bi kızın kız kardeşi olmalı bence..

Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin .

benım ılk beebgım kız hıc bır belırtım kız degıldı gobısım bıle erkek gobısıydı ama kızım oldu hamdolsun :) ıykıde olmus sımdı yıne hamıleyım ve kızım 10 aylk buna erkek dedıler bende bnu kız hıssedıyorum ınanmadım

Kız canim bariz belli şekilde . Zaten haftanda buyuk yanilma olasılıgı çok duşuk . Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…