Teşekkür ederim kızım opuyorumnanaktan
Çok haklısın LUNARİA kızım ben yaşamadığım için olmaz ne saçma şey diyordum ama kızımda görünce, çevremdede bir sürü evlenen kişilerden,benimde eşim veya eşimin ailesi kendi ailemle görüşmeye izin vermezler diye duyunca, tek kızımın yaşamadığını bir sürü kişinin bunu yaşadığını öğrendim

lmaz: Kimisi senin gibi sesini yükseltip kabüllenmeyip diretiyor(en doğrusu bu canım)kararlılığını gösteriyor.Kimiside benim kızım gibi ses çıkarmayıp onların kararlarını kabul edip oturup bekliyor .Buda kişilik yapısına bağlı bir şey olması gerek.Benim en çok içerlediğim şey kızımında neden bu kadar sessiz kalması.Bizim hiçmi değerimiz yok artık yani insan evlendiğinde ailesini bu kadarmı ezdirir tamam sen kendi hayatını kurmuş olabilirsin ama annenide düşünmen gerekmiyormu senağlama senağlama senağlama senağlama Biz gidiyoruz görüyoruz oda beni çok özlüyo zaten ama bizde nereye kadar böyle devam ederiz bilmiyorum.Sözde her hafta geliyorlar ,bakalım bu haftada gelicez dediler bekliyoruz.Damatla konuşmayı denedim her telefon açtığımda müsait değil işi var ,ben sonra ararım seni anne hep böyle..KKden arkadaş kombine hanımda açık açık konuş diye yazmıştı bana denedim ama kızım izin vermiyor bende bu sefer kızıma yükleniyorum o üzülüyor zaten hamile sonrada onu düşünmekten uyuyamıyorum offf offff çok zor işim senağlama senağlama senağlama Askere gitse hemen ordayım zaten kızımı yalnız bırakmıycam o zaman yada bize alıcam onu bir kaç gün hasret giderelim değilmi:1hug: :1hug: Aslında anneyle konuşayım diyorum bakalım onun evladını ondan alsınlar getirmesinler iyi gelicekmi o zaman, ama kadının kızı olmadığı için beni anlayamaz.Birde çok tanımadığım için şimdi birde bir şey söylerim annede bana tavır koyarsa, ben evladımı görmeye nasıl giderim, çünkü onun evinde yaşıyor kızım sonuçta..Anlayacağın işim çok zor ,ama şunu biliyorumki kızımda bizi evini çok özledi böyle yapmasında bir sebep var diye düşünüyorum uygun zamanı bekliyo heralde oda yakında sesini çıkartır. çünkü gittiğimizde çok iyi sağlığı iyi mutlumu?? bana mutluyum diyor ama zaman gösterecek bakalım anlayacaz bilmiyorumkismile Bende kendimi sineye çektim oraya gidip, kızımı öpüyorum kokluyorum hasret gideriyorum iyi olsun sağlıklı olsun diyorum.Evimizede gelmesini istiyorum çok ama ne yapayım dayanmak zorundayım biraz.Ne kadar yazsam bitiremem kızım uzun oldu biraz..
sanada ömür boyu mutluluklar dilerim LUNARİA kızım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan