- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 59
- Konu Sahibi melankoli59
Sen bütün olanları zaten tahmin etmişsin LuNaRiA kızım hepsi doğru daha dün en samimi arkadaşı geldi sordu ne diyeceğimi bilemedim.Cep telefonu kullanmıyomu onu arıyayım dedi. o kadar kötü oluyorumki o zaman senağlama senağlama Önceleri hemen ağlamaya başlıyodum şimdi ağlayamıyorumda artık göz yaşım bitti inan.Onuda bilmiyodum gözlerim yanmaya acımaya başladı doktra gittim gözyaşın bitmiş dedi damla verdi....Yine öyle artık herkes sorgulamaya başladı akrabalarımız komşularımız devamlı soruyorlar geliyomu diye bazılarına geliyolar demek zorunda kalıyorum artık bıktım çünkü cevap vermekten herkese :1no2: kızım çok uzakta,yada yurt dışında olur anlarım, ama bir saatlik yol herkes yakın diye neden gelmediğini soruyor. tabiki gelmeyincede acaba bir şeymi var diyorlar.Bende damatım bizden çekiniyor biraz ondan çok sık gelmiyorlar diyorum,ne diyeyim.Benim için elalemin ne düşündüğü önemli değildir ama ben kendim daha bir anlam veremedim çevremdekiler nasıl anlasın bilmiyorumkismile Ne zaman askere gideceğini bilmiyoruz eşim babaya sormuş okuduğu için daha 1 yıl ertelemeye hakkı var demiş..Kızım hemen hamile kalmış 4 ayı biraz geçtievet teyzecim herkes kızımı soruyo..akrabalar eş dost çok görmek istiyo merak ediyolar deyin..eğer mazeret bulurlarsa gelsinler burda görsünler gibi ozaman açık açık konuşursunuz siz kimin kızını kimden saklıyosunuz diye..baştan alıştırın aileyi kızınız yılda bi kezde olsa evinize kalmaya gelebilsin bi haftada olsa yeter..ve kızınızın cep telefonu meselesini konuşun kimse ulaşamıyo kızıma rahatca arayamıyo deyin akrabalara ne dicemizi şaşırdık,insanlar yanlış düşünüyo burda kızımın zorla tutulduğunu sanıyo,tabi biz öyle düşüncelerede yer vermemek için ne dicemizi şaşırıyoruz zorda kalıyoruz deyin..ozaman düşüncelerini belli ederler ona göre davranırsınız..zaten bikere yollarlarsa devamı gelir,alıştırmak lazım..herşey yoluna girer zamanla,karıkoca birbirlerinin huyunu iice öğrenirler yerimseniben ,damadınız askere ne zaman gitcek?kızınız kaç aylık hamile?

Son düzenleme: