- 23 Ocak 2015
- 132
- 55
- 48
- Konu Sahibi kalb-i mecruh
-
Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun kötü niyetli canilerdenÖzge ismini duyunca özgecan geliyo hep aklıma ya onu koymasan mı
Ama çok güzel bi isim ece masal ebrar enhar miray isimleride güzel bunlar geldi aklıma ama özge bu isimlerden daha güzelRabbim cümlemizin evlatlarını korusun kötü niyetli canilerden
Canim benimm en güzelini bulup yavruna o ismi koyucaksindirr elbet merak etme. Ama sanki bu isimler bi bebeğe fazla ağır gibi. Özge sadece güzel geldi bana ama o da çok klasik. Eski yani. Bence ela mina hira erva ne bilim daha güzel geliyor banaArkadaslar bir türlü karar veremedim kızımın ismine sayılı gün çabuk geçiyor
Yardımcı olursanız sevinirim.
Çok zor bu isim konusu
Canim benimm en güzelini bulup yavruna o ismi koyucaksindirr elbet merak etme. Ama sanki bu isimler bi bebeğe fazla ağır gibi. Özge sadece güzel geldi bana ama o da çok klasik. Eski yani. Bence ela mina hira erva ne bilim daha güzel geliyor bana
Sare, Azra, Elif, Ipek, Defne..Başka isim önerilerine de açığım arkadaşlar istediğim isim herkesce beğenilen her yaşta kullanacagi bir isim olsun istiyorum
Çok ilginç isim arayışım yok bebeğim büyüdüğün de ismininden memnun olsun klasik olmuş çok da dert değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?