- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi duyguyigitemre
-
Allah'ım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişiniziArkadaslar cok zorlu süreclet ve iki kaybın ardından hamileyim 20 haftalık kızm olacak henüz isme karar veremedik. Allahın lütfu, kabul olmus dua, mucize gibi anlamına gelen bir isim önerir misiniz internette cok arastrdm ama maalesef bulamadım yardımcı olur musnz??
Arkadaşımın kızının ismi yıldız dua. Direk dua koydu :)Arkadaslar cok zorlu süreclet ve iki kaybın ardından hamileyim 20 haftalık kızm olacak henüz isme karar veremedik. Allahın lütfu, kabul olmus dua, mucize gibi anlamına gelen bir isim önerir misiniz internette cok arastrdm ama maalesef bulamadım yardımcı olur musnz??
Karar verdiniz mi?Arkadaslar cok tesekkur ederım hepınıze
Eslina ne demek?
sağlıkla kucağınıza alın ben ŞİFA ismini çok beğeniyorum bu aralar sonuçta bu bebekte size şifa gibi gelmiştir o kadar zorluktan sonra değerlendirilebilir bence.Allahtan korkan, takva sahibi anlamındaymıs
Ecrin hediye demek yanlış bilmiyorsamArkadaslar cok zorlu süreclet ve iki kaybın ardından hamileyim 20 haftalık kızm olacak henüz isme karar veremedik. Allahın lütfu, kabul olmus dua, mucize gibi anlamına gelen bir isim önerir misiniz internette cok arastrdm ama maalesef bulamadım yardımcı olur musnz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?