- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
teşekkür ediyorum size de hayırlı doğumlar dilerim :) sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)Ben de kızımın ismine Masal Elvin koyacaktım Eşim Elvin e ısınamadı. Ben de bırakmak istemiyorum. Anlamı güzel olduğu için Elvin dedim
teşekkür ederim :) önceliğim anlam olduğu için kulağa nasıl geldiği için benim için ikinci planda kaldı biraz :)iclerinden en begendim idil oldu .. :)
Ada ve Esila ailemizde olan isimler :) kuzenimin kızları o yüzden düşünemiyorumLedeyna 'nın anlamını bilmiyorum ama kulağa güzel geliyor..
Ada, Esila bunlar da güzel.
eşimle benim adım modern olmasaydı kesinlikle düşünürdüm ama malesef düşünmüyorumbu isimlerdense elif ve zeynep daha üzel
teşekkür ederim :)Anlıyorum, anlamıda güzelmiş. İnşallah huzurlu sağlıklı yaşamı olur.
O zaman Ledeyna düşünün derim.
o sıkıntı değil alışır bende eşimde aynı şeyleri yaşadık :)milletin söylemekte ve anlamakta zorlanacağı isimler koymayın derim. asel ledeyna falan. herkes on kere ney anlamadım bi daha söyle diye kızınızı bunaltır. her yere yanlış yazarlar.
teşekkür ederim :)Elvin ya da İdil bencede
teşekkür ederim fikriniz için :)Limon hanım alınmayın ama bu isimler ne böyle
Asel, Aysel gibi. Nüfus memuru yanlış yazmış sanki...
Ledeyna, Aleyna desen değil Zeyna desen o da değil...
Ahsen ismi geçen senenin popüler isimlerinden. Herkes bu ismi koydu bir anda zaten.. Oldukça yaygın bir isim artık.
Elvin de Elvis P. gibi, Elvan olsa daha güzel.
İdil nadir isimlerden ama bizim milletimiz dalga geçmeyi sever; idil, midil, midilli vs.. diye illaki bir yakıştırma yaparlar.
Ha tabi bunlar benim şahsi fikrim.
Tercih sizin, saygılar
teşekkür ederim :)İdil, çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?