Kızıma isim arıyorummmmmmmmmmmm...

biycep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
83
0
36
Niğde
Bayanlar bebişime isim arıyorum ama çok uçuk olmayan ağırlığı olan güzel anlamlı isimler arıyorum..benim bulduklarımı eşim beğenmedi bakalım sizler ne önereceksiniz..

ben ayyüce,aymelek,gülce ve Şevval isimlerini çok severim. kızım olursa mutlaka bunlardan birini seçicem. böyle şimdilerde çıkan saçma sapan yabancı özentisi isimleri sevmiyorum komik geliyo bana güzellik salonu ismi gibi esila,lina mina falan. tercih meselesi tabi

aynen öyle ben eski isim olmasını istemiyorum yenilerde çok berbat..kkızım isimsiz kaldı :)

Ela..melis...duru...naz...berre...sevdiğim isimler arasında...

Ben kızıma zehra ismini koymayı düşünüyorum...doğum haftası geldi çok düşündük buna karar verdik...hoşuna giderse:)

Bayanlar bebişime isim arıyorum ama çok uçuk olmayan ağırlığı olan güzel anlamlı isimler arıyorum..benim bulduklarımı eşim beğenmedi bakalım sizler ne önereceksiniz..

ben isimlerin kişi üzerinde tesiri olduğuna inanıyorum Berra; yüksek ahlaka sahip, her yönüyle arı-duru, tertemiz anlamına gelir inş kızım olursa berra vermek istiyorum

kızımın ismi cemre çok severek koydum, bunun haricinde

burçe, ceyla, derin, alkım, isimlerini de severim, sağlıklı doğumlar...

berra güzel ama çevremde o kadar çok varki.. ezgi elçin ayça yaren beğendiklerim ama gelde bunu kocama anlat :)

bende duru,öykü,beste ve cemre isimlerini çok beğeniyorum.Allah nasip etsin inşallah banada bu zamaları yaşamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…