Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum.. yardım lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çift ismin zorluklarını kendim yaşadığım için çocuğuma asla iki isim vermem. Kızım olsaydı derin ya da eylül koyacaktık ama oğlumuz olacak

çift ismin zorluklarını kendim yaşadığım için çocuğuma asla iki isim vermem. Kızım olsaydı derin ya da eylül koyacaktık ama oğlumuz olacak

biz hep 2 isim düşündük. Ne gibi zorlukları var?

Canım kendimce bir tavsiyede bulunmak isterim sana.Benimde 2 ismim var ve bu bana bayağı zorluk çektiriyor.Sınav kağıtlarındaki isim kodlamasından tut,insanların anlamamasına kadar.Karar senin tabi:))

canım bende iki isim koymayı düşünüyorum eşiminde benmde iki ismim var çünkü kızımızında iki ismi olsun istiyoruz ben her hafta karar değiştiriyorum zaten eşim DAMLA istiyor bende; begüm ecem ecrin büşra selin naz ışıl... yani isim koymak ne kadar zormuş bunu çok iyi anlıyorum bu süreçte....

bende üçüz bekliyorum nasipse banada yardım edin iki erkek bı kız uyumlu olmasını istiyos ama bilmiyorum hayırlısı eşim yavuz sultan selim diyor ama ben istemiyorum tabii zate kendi ismi yavuz selim

Belemir,Elmira ,Ayşemina,Evra,Ecrin,Deniz.....
Bunlarda benden canım hayırlısıyla ALLAH kucagına almayı nasip etsin inşallah canım......

bende üçüz bekliyorum nasipse banada yardım edin iki erkek bı kız uyumlu olmasını istiyos ama bilmiyorum hayırlısı eşim yavuz sultan selim diyor ama ben istemiyorum tabii zate kendi ismi yavuz selim

kız görkem erkekler gökalp, gökberk
kız ece erkekler eren, erdem, ege, efe kafamçokkarıştı
bunlar benim aklıma gelenler ama işin zor arkadaşım kolay gelsin

ben rüya ismini çok beğeniyorum eşim annesinin ismini düşünüyor zeynep ama iki isim olcak bizimkide rüya zeynep gibi bende çok kararsızım...

selam bende 15 haftalık hamişim bebişim kız olcak inş.ben BENNU ECRİN koymayı düşünüyorum.şimdilik kararım bu doğuma kadar değiştirmezsem a.s.

benim bir bebeğim olduğunda allah inş.tez zamanda gösterir.2 isim istemiyorum ve kız çocuğunda 2 isim çok uzun oluyor çünkü yarın öbür gün evlendiğinde kendi soyadınıda kullanmak isterse çok uzun olur diye düşünüyorum ama beğendiğim isimlerde.
erkekte kendi çocuğuma allah kızmet ederse eşimin adını ve deniz ismini koyucam.
kız isimleride NAZ, EDA, SİMLA,ALMİNA,SU.

mrb çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır güzel isim konulması.bnce dha anlamlı isimler düşün çocuk ismiyle müsemma olur çünkü

CANIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TABİKİ ÖNCE HAYIRLI DOĞUM VERSİN.ALLAH İSTEYEN HERKEZE GÖSTERSİN.
BENCE CEM,CAN,CEREN.

ecrin'in anlamı ALLAH'ın hediyesidir.daha güzel bir anlam olamaz heralde.kızım da bana ALLAH'ımın bir hediyesi.. a.s.

beren
almina
mina
ben bu üç ismi çok beğeniyorum aklında bulunsun canım

rana
eslem
ceylin afra aklıma bunlar geldi ama anlamları çok güzel

herkes ayrı ayrı isimlerimle hitap ediyor ilk ismimi bilmeyen bu isim ne diyor fln saçma sapan şeyler. Tercih tabiki sizin madem bu kadar çok istiyorsunuz koyun bence. Benim zorluk yaşamamın bir diğer sebebi nüfus cüzdanımda tek isim vardı 2.adı göbek adı şeklinde kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…