Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum.. yardım lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bizde henüz isim bulamadık bende yedi aylık hamileyim:
aklımızda üç isim var DEFNE ECE VE CANSU üçünden biri olucak ama defne biraz daha ağır basıyor:yani tek isimli olucak

AHUGÜL: Çok güzel.
DEVİN: Hareket, kımıldanış
DİLŞAH: Gönül şahı,sevgili,sultan.
İLBÜKE: İlbey hanımı, seçkin hanım
NEVA: Ses, ahenk; Güç, zenginlik
TARA : Sahur zamanı doğan kız çocuğuna verilen ad
ZÜHRE : Çoban yıldızı, venüs.
ZÜMRA : Akıllı, çabuk kavrayan kadın.
bunlarda benim kızım olursa diye hazırladığım isimler

vazgeçtim Ezra koyma ben arapça sanıodum Yahudi adıymııııışşş.
Ama ebrar salih kadın demek

Valla Kizim Olsa öykü Veya Doğa Koyardim Ama Oğlum Olacak Gibi Hayirlisiyla Inş.tabi.yani Henüz 15 Haftalik Hamileyim Ama Daha Belli Olmadi Doktor Erkek Gibi Dedi.bende Erkek Ismi Beğenemiyorum . Yakiştiramiyorum Bi Türlü. Başkasina Akil Vermek Kolayda Bence Ismi Koymasi çok Zor. Bana Da Erkek Ismi önerilerini Bekliyorum. Lütfeeenn.. :)

ada sel
ılgım su
çift isim olarak aklıma bunlar geldi ama tek isim koy yarın öbürgün form doldururken hep kızcak sana:)
gülen
azra
asya
derin
müge

Benm daha bebişim yok ama (bu ay umutla bekliyorum) kız olursa eğer bi isim var hep aklımda duymuştum bi zamanlar ' hira ' biliyorsunuz ki peygamberimize ilk vahiy in geldiği mağaranın adı bu isimden çok etkilenmiştim ben bu ismi düşünüyorum...ve bebişim inş. vardır gerçi erkek yada kız farketmez sağlıklı olsun o bana yeter !!!

benim oglusum olacakmis ama kizim olsaydi kesinlikle ve kesinlikle ilnaz koyacaktim adini, bu isimi türkce sayfalarinda aradim ama anlamini bulamadim ama biliyorumki müslüman ismi ve kuranda geciyor ve kimsede bu isim yok ilkbasta insana tuhaf geliyor ama söyle bir düsününce cok tatli geliyor bu isim bana

ilnaz

Şiir ve edebiyatla ilintili bir isim olsun isterim
Mesela mısra, öykü, şiir, yaprak (orhan velinin edebiyat dergisinin adı)
Ama emin olamıyorum...Eşim nazlı istiyor...
Bir ara kumru yu düşündüm eşim konsomatris ismi gibi dedi.
Nazlı da pek sıradan ama bakalım artık...

ben edebiyat öğrt yim bulduğun isimler güzel ben en çok ikra ismini beğeniyorum oku anlamında okusun çocuk:) ve de kuranın ilk ayetinin ilk kelimesi çok hoş bence

elvin,alara,elaya,liva- berra-su,alize,ecrin,ceylin,naz
ben eğer kızım olursa(önce hamiş olmam gerek) elvin koymayı düşünüyorum bence kulağa çok hoş geliyor.

benim düşündüklerim : Şevval, Zehra, Büşra, Ravza, Rana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…