Doğuma Hazırlık Kızıma isim ebrar, dilruba, gülfem

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vuslat2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
65
15
48
39
Kızıma isim ebrar, dilruba, gülfem hangisi meryeme ikinci isim olarak yakışır bununla ilgili fikirlerininiz

2 tane ebrar ismiyle tanıştım ikisi de erkekti

çocuklara abartı olmayan modern isimler konulması taraftarıyım..

malum herkesin arayışı da o yönde.. ilerde çocugunuzun arkadaşlarının çogunun ismi modern tarzda olcaktır..

yine de sizin tercihiniz.. dilruba olabilir

Kusura bakma ama hepsi çok kötü. Şu isimleri söyleyince aklıma yetmiş yaşında sarayda kurumuş kalmış cariyelerden başka birşey gelmiyor. Çocuğunuza bu kadar ağır isimleri neden vermek istiyorsunuz ki bunca güzel isim dururken. Ayrıca hiçbiri de meryemin yanına yakışmıyor.

aralarında Gülfem en güzeli başka isim düşündünüz mü Zeynep, Sena, Ravza, Sema gibi mesela

Meryem Rana ve Meryem Sena bence cok güzel..
Meryem ismini seviyorum Hz. Meryemden dolayi.. bana gore modern olmasi sart degil.. etrafta her dusunce tarzinda insan olacagi icin modern isimler yaninda boyle isimler de her zaman olacaktir.. Kaldı ki boyle isimler ada su cinar toprak tarzi isimlerden de daha iyi..

Bunun disinda onerebilecegim

Ayse Meryem
Meryem Erva
Elif Meryem

İki ismi birden kullanmak istediğimden meryeme eklenen ismin kısa olması söylenişi belki rahatlatır.

Meryem güzel bir isim, Gülfem de öyle. Beraber uyumlu olmasa da...

Arkadaşlardan biri Meryem Esra önerisinde bulunmuş. Esra Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi, güzel bir anlama sahip yani.

Meryem Sena'yı pek uyumlu bulmadım, Meryem Seda nasıl?

Seda ismini pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…