Doğuma Hazırlık Kızıma isim ebrar, dilruba, gülfem

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese yorumları için teşekkürler.Meryeme sena düşünmeye başladım bu daha uyumlu sanki

ya tek ismin suyumu çıktı, canım bence sadece Meryem süper yanına isim arama ne gerek var sonra ömür boyu malum türkiye şartları isim değişe değişe ne hale gelir sonra düzelticem diye uğraş dur...

Üçünden en iyisi Gülfem ama Meryem ile uyumlu değil , sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah .

meryem erva
meryem reyyan
meryem serra
meryem berra
meryem in yanına yakışır diye düşünüyorum ela ismini anlamsız buluyorum. Ama eğer bir gün Allah kısmet eder de bir kızım olursa adını aysima berra koyarım yalnız berra da tereddütler var internette

Meryem sena çok güzel.Meryemin yanına seçtiginiz resimler çok ağır ve ileride uzun isim oldugu için zorluk yaşayabilir.
Ece çok sevimli bir isim.Meryem Naz ya da Meryem Ece

Meryem Sena çok yakışmış.. Ayrıca bir arkadasımın kızının ismi..
Meryem Sare..
Meryem Ayşe..
Meryem Asya..
Meryem Erva..

ela koyun bence meryem ela bak ne çok yakıştı :)
arkadaşların dediği gibi bir klasik bir modern isim koyun ileride çocugun ismini beğenmeme durumuda var! sorun yaşayabilir yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…