- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım acaba iki isim olsa mı onuda bilmiyorumBence masal ada çok güzel canımSağlıkla aranıza katılsın inşallah prenses
![]()
Malesef şimdilik başka yok sizin var mı? Öneri olarak?Masal hoş değil bence ada da hoş değil başka fikriniz yokmu.
Masal kulağa hoş geliyor ama anlamı yok gibi bide burda bi kaç şey okudum anlamsız isimler ahirette anne sorunluymuş falan2 isim kullanılacaksa ulamayada dikkat etmek gerek bence Masalada şeklinde okunduğu için tuhaf kacıyor
Bende adadan emin olmamakla birlikte masal ismini begeniyorum
Anlamı ne canım:)Canım esila güzel bence :)
Bilmiyorum canım ama tabi anlamıda önemli :)Anlamı ne canım:)
Çok haklısınız o yüzden kafam karışıkIsim koyarken ileriki yaslarinida dusunun lutfen,sahsen ben klasikten yanayim marjinal istemem.masal bence hos degil.ayrica cinsiyeti kesin bile olsa yaninda erkek ismide dusunun bence bu aralar etrafimda cinsiyet konusunda cok yanilgilar gördüm en son arkadasima hep oglan dediler kiz dogdu mavisler giydi hastanedekazasiz belasiz kolayca alirsiniz insallah kucaginiza.ad bir boncuk allah hayirli saglikli uzun omurler versin
Bahar kuzenimin kızının adı canım nisanda anlamı yok masal gibi odaNisan ya da Bahar nasıl?
Evet ada çook var etrafımda ama ben hep ada istedim çocuğum olunca eskiden beri ama soğudum haklısınız ortalık adadan geçilmiyor :/ evet öyküyüde düşünüyorum ama ben masalı anlamı olmadığı için sizlere soruyorum sizce anlamsız bi isim mi koyayım yoksa anlamı olan bir isimmi yani masal ve öykü beğeniyorum ama anlamları yokAda koymayın da ne koyarsanız koyun. Ortalık adadan derinden doğadan geçilmiyor. Masal da biraz fazla özenti geldi, büyüyüp iş kadını falan olsa, ciddi bir işi olsa masal hanım diye çağırılmak hoş olmaz bence. Masal yerine öykü daha mantıklı hem anlamları benziyor.
benim adım nisan :) ve anlamsız olduğunu düşünmüyorum,hayatın doğanın doğuşudur, yağmurlu bereketli bir aydır,Bahar kuzenimin kızının adı canım nisanda anlamı yok masal gibi oda![]()
Niye anlamı yok diyorsunuz ki? Dilimizdeki her kelimenin bir anlamı var. Bu da türkçe bir sözcük işte anlamı da doğaüstü olayları anlatan bir edebi tür diye geçer sanırım. Anlamdan kastınız nedir?Evet ada çook var etrafımda ama ben hep ada istedim çocuğum olunca eskiden beri ama soğudum haklısınız ortalık adadan geçilmiyor :/ evet öyküyüde düşünüyorum ama ben masalı anlamı olmadığı için sizlere soruyorum sizce anlamsız bi isim mi koyayım yoksa anlamı olan bir isimmi yani masal ve öykü beğeniyorum ama anlamları yokburdaki bir kaç kişi kafamı karıştrdı çocuklara isim konusunda kabuslarıma giriyor artık
![]()