Doğuma Hazırlık Kızıma isim için yardımmm:))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bende iki isim istiyordum ama sonra düşündümde şimdiki bütün çocuklar iki isimli ve sadece tek isim kullanılıyo yani diğeri boşa gidiyo ve çocuğun kafası karışıyo

Ben aslinda sadece ipek istiyorum. Esime de söylüyorum biraz bozuluyo. Rüyasinda bir ilahi okundugunu görmüş " doğ kalbime bir lahzacik ey nur-u dilara" diye bir cumle geciyormus. Bu kadar net hatirliyo yani ruyayi. Kirmak da istemiyorum onu ama dedigin dogru yani. Kararsizim o yuzden

Ben aslinda sadece ipek istiyorum. Esime de söylüyorum biraz bozuluyo. Rüyasinda bir ilahi okundugunu görmüş " doğ kalbime bir lahzacik ey nur-u dilara" diye bir cumle geciyormus. Bu kadar net hatirliyo yani ruyayi. Kirmak da istemiyorum onu ama dedigin dogru yani. Kararsizim o yuzden
Aaaa ne ilginççç bir rüya ya bismillah bazen rüyalara giriyormuş da böyle net nasıl hatırlıyor o zaman dilara koyun bilemedim şimdio_O

Aaaa ne ilginççç bir rüya ya bismillah bazen rüyalara giriyormuş da böyle net nasıl hatırlıyor o zaman dilara koyun bilemedim şimdio_O

doğrudur, rüyalara giren isimlerin konulması gerekirmiş, babam rüyasında beni bir isimle çağırdığını görmüş, bunu annanemle dedeme söylemiş , onlar da rüyada görülen isimlerin konulması gerektiğini o çocuğa hayırlı olan ismin rüyaya yansıdığını söyllemişler, annemler de koymayı düşündükleri isimden vazgeçip babamın rüyasında gördüğü ismi koymuş.

Bir kaç konuya daha yazmıştım okudum mu bilmiyorum ama benim iki oğlum var miraç ve berat Rabb im verirse hayırlısı ile birde kızım olursa miray beren koyacağım inşallah ama asel ve beyda isimlerinde çok hoş ikisinde arapça asel bal demek Beyda Kur an da geçiyor beyaz demek Beyda asel koyarsan beyaz bal gibi anlam oluyo:KK16:

Back
X