kızımız olacağını öğrendik ama ben önceden beğendiğim isimleri şimdi beğenemiyorum. sizce hangisi güzel başka önerileriniz varsa sevinirim ama ben ceylin buğlem bilmem ne tarzı isimleri sevmiyorum. türkçe olması ve anlamının anlaşılır olması, klasik olmaması (ayşe fatma elif zeynep gibi), söylenişininde zor olmamasına önem veriyorum.
kızımız olacağını öğrendik ama ben önceden beğendiğim isimleri şimdi beğenemiyorum. sizce hangisi güzel başka önerileriniz varsa sevinirim ama ben ceylin buğlem bilmem ne tarzı isimleri sevmiyorum. türkçe olması ve anlamının anlaşılır olması, klasik olmaması (ayşe fatma elif zeynep gibi), söylenişininde zor olmamasına önem veriyorum.
evet cANIM beğendiğim hiçbi ismi şimdi yakıştıramıyorum. babamız çağla istiyo bakalım düşünüyoruz yaaaCnm isim cok onemli gercekten anlami mutlaka cok guzel olsun.
Benimde nasipse kizim olacak sayili gunlerim kaldi... Cok zor bir surec biliyorum nedense butun kiz isimleri yok oluyor ve beyenemiyorsun
ben çağla ismini beğendim bende bu ismi koymayı düşünüyorum aslında aklımda bir kaç isim var bende anket açıp sizlere sormak istiyorum.ama anket nasıl yapılyıor bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz ?
Aden 'e ne dersin ? Cennet bahçesi demek:116: (Eminim bu mesajı okuyan bir çok insan bu ismi beğenecek ve bir kenara not alacak)
Alin adını da severim.Yasemin i de .Geleneksel olmasına rağmen Ayşe adına da bayılırım.
Sizin seçeneklerinizden de Çağla 'yı beğendim en çok .
ben çağla ismini beğendim bende bu ismi koymayı düşünüyorum aslında aklımda bir kaç isim var bende anket açıp sizlere sormak istiyorum.ama anket nasıl yapılyıor bilmiyorum beni bilgilendirirmisiniz ?
canım bebeklerimizin cinsiyeti ve isimler sayfasından yeni konu aç de ve çıkan mesaj kutusunun aşağısına indiğin zaman anket aç seçeneği var. onu işaretle. ve onun altında kaç seçenek olacağı var mesela 3 seçenek sunuyorsan 3 yazıcksın. mesaj başlığını yazmayı unutma. ve mesaj kutusunada söylemek istediğin şeyi yaz. ve anket kutusu açılacak. sonra tekrar başlığa sorunu yaz seçenek kutularına seçeneklerini yaz ve süre istiyorsan süresini belirle istemiyorsan anketi aç de.
anlatmaya çalıştım ama inşallah güzel anlatabilmişimdir. hadi sana kolay gelsin.
canım aden de çok güzel bir isim. bende çok beğenmiştim ama işte anlamı cennetin şu su diye bilinen isimlerin anlamları bazen öyle olmayabiliyor o yüzden risk almak istemiyorum. yoksa o tür isimlerden esila, aden, alin, maya, mira, neva beğendiğim isimlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?