Doğuma Hazırlık Kizima isim lutfen yardim eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

En guzel hangisi sizce?

• İnci

OY: 13 28,9%
  • Miray

OY: 15 33,3%
  • Mina

OY: 6 13,3%
  • Güneş

OY: 11 24,4%

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .
:KK48:Biz netlestireli 2 ayi gecti.Simdi herkes ismiyle soyluyor .Mirza ne zaman dogcak filan diye.Ben esime kimseye demeyelim demistim ama
Masallah:nazar: biz pek tembeliz o konuda ilk kızımın ismini de --haftalarca küvözde kaldi-- hastaneden cikarken koyabilmistik:oops: ... esim bana birakiyor ben ona sonuc bu:mad: ama bu kez dogmadan koyacam insallah:KK70:

degisik bir isim dusunurseniz cemre cok hosuma gidiyor lütfen bana da dua edermisiniz bu guzel duyguyu banada yaşatsin rabbim allah sizede sağlikli hayirli evlat versin inşallah

degisik bir isim dusunurseniz cemre cok hosuma gidiyor lütfen bana da dua edermisiniz bu guzel duyguyu banada yaşatsin rabbim allah sizede sağlikli hayirli evlat versin inşallah
Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin arkadasim .

Kizima isim ariyorum ... zamanim az kaldi lutfen yardim eder misiniz? Bir turlu karar veremedik.... artik hazirliklar icin netlessin istiyorum :)

Farkli bir öneriniz varsa fikirlere açığım :)
Feyza ismi çok guzel sadece Yasin Suresinde 6 kere geciyor feiza yazıyor diğer surelerdede yazıyor bazilarinda denk geldim ama Yasin Suresini özellikle saydım 6 kere geçiyor ablamida bolluk bereketli lik miydi neydi tam hatırlamıyorum Feyza ismine internetten bakabilirsin

Yaz bebeği olacağından yaza uygun isimler olabilir. Güneş, Yaz, gibi :)

bence güneş ismi güzel ama bir kızım olsaydı ben de Doğa ismini koymayı düşünüyordum
ismiyle sağlıkla gelsin büyüsün bebişlerimiz inşallah

Back
X