Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKizima isim lutfen yardim eder misiniz?
Masallah biz pek tembeliz o konuda ilk kızımın ismini de --haftalarca küvözde kaldi-- hastaneden cikarken koyabilmistik ... esim bana birakiyor ben ona sonuc bu ama bu kez dogmadan koyacam insallah
degisik bir isim dusunurseniz cemre cok hosuma gidiyor lütfen bana da dua edermisiniz bu guzel duyguyu banada yaşatsin rabbim allah sizede sağlikli hayirli evlat versin inşallah
degisik bir isim dusunurseniz cemre cok hosuma gidiyor lütfen bana da dua edermisiniz bu guzel duyguyu banada yaşatsin rabbim allah sizede sağlikli hayirli evlat versin inşallah
Feyza ismi çok guzel sadece Yasin Suresinde 6 kere geciyor feiza yazıyor diğer surelerdede yazıyor bazilarinda denk geldim ama Yasin Suresini özellikle saydım 6 kere geçiyor ablamida bolluk bereketli lik miydi neydi tam hatırlamıyorum Feyza ismine internetten bakabilirsin