Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik.
Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar.
Neyse biz bir kaç isim begendik. Sizlerede sormak istedikk
Kizima isim olarak Yazel düsünüyorduk fakat internette tam olarak anlamini bulamadik.
Birde Yazelin söyleni$i farkli yazili$i farkli. Söylerken iki tane aa ile söyleniyor. Ama kimse Yaazel diyemiyor. Kisaca Yaz el diyorlar.
Neyse biz bir kaç isim begendik. Sizlerede sormak istedikk
bence dila tek çok hoş
halasi olarak dilaaaaaaaa diyorum
valla canım insanlar ismiyle yaşar lafına çok inanırım ben.üst komşumun ikizleri var birinin adı naz diğeri iley anne yada babası ileyi azarlasa bile naz ağlamaya başlar.hatta komşum da der sakın ööle naz nazlı gibi bişi koyma çok çekersin diye bence sadece dila güzel buse ismide çok güzel ama dila bu ara daha az
oyum dilaya gitti.söylenisi kulaga hos geliyo..
ben de dila diyorumm
ben buseye oy verdim çok hoşuma gider buse ismi
isim konusunda pek fikir beyan etmezdim zira önemli olan sizin beğenmenizdir. ama dayanamadım. dila'ya oy verdim. tek isimden yanayım:)
ela naz çok hoş canımmm
bende tek isimden yanayım buseye oy kullandım
Benim kendi ismim Ela ismimi seviyorum Ela Naz da güzel.Bende Dila ya oy verdim Dila ismini beğeniyorum ve hatta kızıma bende bu ismi koymayı düşünüyorum benim ismimlede uyumlu olduğu için anlamıda güzel...Tabiki yine de sen bilirsin...
elanur hosuma gitti
cnmm önce evladın hayırlı ugurlu olsun.bence ya dila yada sadece ela koymalısın
dila oyların çogunu almış ama bana çok itici geldi(sevenlere de saygım var ama benim şahri fikrim)
bende buse yi begendim içlerinde en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?